91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 9

• 71 095
  • 741
  •   2
Отговори
# 435
  • На планетата Земя
Прекрасно момиче!

Русалке, благодаря ти! Първа смяна мина, сега е ред на втора. Hands Thumbsup

# 436
  • тук-там
Аз защо бях разбрала, че са всички втора смяна. Ама съм блейка и явно пак нещо съм пропуснала. Хайде стискаме палци за всички от 14!

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 12:56 от mtz

# 437
Успех и стиснати палци за късмет на лайстунгчетата. Ще се справят чудесно децата, винаги вярвам в тях Simple Smile

Аз се похвалвам с устния на ДСД, но то полза от това няма, ако е оплескал нещо на писмения.

# 438
  • София
Аз се похвалвам с устния на ДСД, но то полза от това няма, ако е оплескал нещо на писмения.
Така е, принципно. И все пак браво, половината път до целта е изминат, а и в  писмената част е по- хубаво оценяването, голям е диапазонът от точки за С1. Wink  В първите месеци догодина   - похвала и за другата половина! Simple Smile

# 439
Русалка, златна ти уста, т.е. клавиатура Simple Smile Hug. Много, много ти благодаря за всичко - и за успокоенията, и за обясненията, за всичко, което правиш за изстрадалите ни души Hug

# 440
  • София
Благодаря , Русалке! Младежът замина, стискам палци да мине успешно и най-важното - той да е доволен. Изискванията не са ниски, поне така ми каза той.
Успех на всички 12-ти класове!

# 441
Здравейте, с молба някой да ме ориентира дали изобщо съществува в 10 кл т.н "профил математика и физика" в ДСД и какъв хорариум е този профил? Или е станал невероятен развален телефон и аз не съм разбрала какво са искали да обяснят на дъщеря ми. Не си спомням в публикуваните хорариуми на сайта на училището да имаше такова профилиране. Много благодаря

# 442
  • София
Профилите (освен немския и английския) са в 11 и 12 клас, не в десети. Ако дъщеря Ви сега е 10 клас, през втория срок ще си избира двойката предмети за 11 и 12 клас, сред които, ако няма промяна, е налична и упоменатата комбинация математика и физика.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 22:41 от пенсионирана русалка

# 443
  • столицата
Ако се вярва на програмата на Немския коледен базар в градината на театър Иван Вазов , в неделя от16ч ще пее хорът на 91НЕГ.

# 444
Да питам и тук случайно някой да има тази граматика?
Трябва ми снимка на две страници.
Скрит текст:

# 445
  • София
Да питам и тук случайно някой да има тази граматика?
Трябва ми снимка на две страници.
Скрит текст:
Дай мейл, имам я цялата като pdf. Или кажи кои страници ти трябват, ще им  направя скрийншот и ще ти ги пусна на лични.

ПП Намерих откъде аз съм я сваляла. Ето линк Simple Smile
https://pdfcoffee.com/deutsch-intensiv-grammatik-b2-pdfpdf-pdf-free.html

# 446
Русалка, много благодаря за бързия отговор!  Успях да я сваля, но явно е същият файл, който ми бяха пратили, защото липсват същите страници от отговорите 92 и 93.

# 447
  • София
Русалка, много благодаря за бързия отговор!  Успях да я сваля, но явно е същият файл, който ми бяха пратили, защото липсват същите страници от отговорите 92 и 93.
Не съм обърнала внимание, че има липсващи страници, съжалявам.

# 448
Здравейте искам да попитам има ли клубове по интереси в 1НЕГ и къде мога да намеря някаква информация какви са?

# 449
  • На планетата Земя
Информация има на сайта на немския отдел
https://da-galabov.eu/
Projekte

Общи условия

Активация на акаунт