91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 9

• 71 491
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
От няколко часа се опитвам да напиша нещо по темата, но образователната система не ми дава думата. Убиха се да пускат разни неща. Joy
Аз не бих се тревожила. Ако сама овакантява поста ( изказвам просто хипотеза) защо й е да се пробва в конкурса? Ако искаха да я запазят, защо да я пенсионират?

# 61
Няма информация, че тя овакантява поста или че някой ще я пенсионира. В настоящия момент всяко лице само решава дали ще се пенсионира и ще напусне работа или ще продължи да работи. А и ако иска да си вземе на куп заплатите при пенсиониране, може да го направи, да напусне и пак да участва в конкурса.
Не казвам, че така ще стане, просто разигравам хипотези.
А ако тя спечели конкурса, направо ще се бетонира, защото ще има готов отговор на всеки ученически/родителски протест: "Имаше конкурс и тя го спечели."

# 62
Е, закъде да се бетонира човек в пенсионна възраст. Тя да не е Дънкан Маклауд.
След като има обявен конкурс за длъжността, явно поста ще бъде овакантен.
На мен логиката на Дидева ми харесва Hands V

# 63
И на мен ми харесва логиката на Дидева Simple Smile.
Но да, може да се каже, че в кошмарите ми е наистина Дънкан Маклауд Joy

# 64
Историята помни конкурси в системата на градините и яслите точно с този сценарий. За да удовлетворят хорските щения и настроения организират конкурс. Явява се и старият директор и го печели като най-подходящ. Подчертавам - в пенсионна възраст. Мога да цитирам и яслата.

Пупу да не е такъв случаят в НЕГ.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 21:46 от Fancy

# 65
  • София
Историята помни конкурси в системата на градините и яслите точно с този сценарий. За да удовлетворят хорските щения и настроения органзират конкурс. Явява се и старият директор и го печели като най-подходящ. Подчертавам - в пенсионна възраст. Мога да цитирам и яслата.

Пупу да не е такъв случаят в НЕГ.

Пепел ти на клавиатурата..

# 66
Щом е обявен конкурс, значи мястото се освобождава. Иначе всички училища щяха да чакат нови директори.
Знам че има възможни врътки и игрички, но мисля, че точно в този момент не е това.
Гледам какво става на по-високо ниво. Началници на РУО, главни и старши експерти....Страшно много конкурси и вървят от месеци. Не искам да използвам конкретна дума, но мисля, че се сещате какво имам предвид.

# 67
Мястото се освобождава и бих казала, освобождава се с удоволствие. Дори и на най-големите хиени им писва да удържат фронта на нещонеправенето и да лавират години наред.Stuck Out Tongue Хипотези няма, ще има нов директор. Не ме питайте нататък, не знам подробности.

# 68
  • София
Как така се освобождава с удоволствие? Не разбирам!

# 69
  • София
Щастлива е кралицата,  ЗаСлон, това значи..Пада от раменете й бремето да измисля години наред стратегии как да вреди, то и това си е уморително. Wink

# 70
Как така се освобождава с удоволствие? Не разбирам!
Ами и жаждата за власт не е вечна, колкото и невероятно да изглежда. Вкопчил си се в някакъв пост, но идва умора, възраст, кое е странното?

# 71
  • София
Добро утро на всички! Не мога да не се похваля - дъщеря ми е приета 1-во класиране, 1-во желание, 91 НЕГ. Тя е щастлива, ние - също. Simple Smile
Ако имаме и нова директорка - какво по-хубаво от това!

# 72
  • София
Честито Simple Smile Хубави 5 години в училището!

# 73
  • тук-там
Честит номер 2 в любимото у-ще! Наслука!

# 74
И аз се записвам с един младеж приет на първо класиране.

Честито на stassi!

Утре отиваме да се записваме. Има ли нещо, което да ме посъветвате при записването? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт