91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 9

• 71 069
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • На планетата Земя
фАшинг (макар, че в дискотеката със сигурност има и флашинг) - това е немски карнавал, всички се костюмират и забавляват.

# 541
фАшинг (макар, че в дискотеката със сигурност има и флашинг) - това е немски карнавал, всички се костюмират и забавляват.

А колко часа продължава обикновено? Тази година разбрах , че се провете в пиано - бар "Изток" от 19:30h.  Но се чудя до колко часа би могло да продължи това събитие?

# 542
  • На планетата Земя
Някъде около 2 - 3 часа.

# 543
  • София
От 19,30 е Фашингът или afterparty-то? Двете неща не са едно и също, catforpet. Не ли късно за старт, това имам предвид?  Имам роднинско дете в гимназията, ама не съм питала. Но ако денят е учебен и нашата всеобща любимка не  позволи намалени часове, то ще трябва да почне късно самият Фашинг, за да се доберат  до  мястото и децата втора смяна.

Иначе не е само костюмиране, подчинено на дадена тема, има гостуващи групи (ако организаторите в лицето на 11 клас са успели да уредят такива), има предварително заснети клипове с номинации за  най-добър учител на зайци, най-добър учител нагоре, най-добър нейтив учител от немците, влюбена двойка на НЕГ, Кайзер, Кайзерин, читанка/вундеркинд,  маниак на тема спорт, "пропил" се НЕГ-ър (тук моралистите падат възнак)..Не се цензурират тези клипове от учители, съответно на места в тях има изцепки, да, но поне по мои наблюдения най-често става дума за театралничене от страна на учениците, правят се на интересни при дадената им свобода..

На самия Фашинг са и всички учители (или повечето), но на афтърпартито - не. И на двете места има и множество деца от други училища, които просто са си купили билети.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 15:21 от пенсионирана русалка

# 544
Точно така - на Фашинг-а ходят учениците и учителите, според моя 10класник тази година е на 02.03 около 14 ч на обяд. А афтърпартито си е организация на самите ученици, аз разбрах за доста по-късен час , така че всеки родител преценява дали да ги пусне, зависи кой клас са.

# 545
  • На планетата Земя
Да, на 2.3 часовете са намалени.

# 546
  • София
Класната на дъщеря ми писа, че Фашинг е на 2.03 от 13.30 до 17.30 в City Stage. Денят е  присъствен, но неучебен. За афтърпартито пише, че училището не го организира и не носи отговорност.

# 547
  • София, Лагера
E, афтърпартито е "по-интересната" част за тийновете. Вероятно ще бъде като в "Голдън бии". Моят ми каза, че ще закъснее доста, да ме подготви.

# 548
  • София
Госпожа Старирадева се връща в училище!

# 549

Къде е била ? Flushed

# 550
  • София

Къде е била ? Flushed

Известно време беше в болнични.

# 551
Аз разбрах за афтърпарти в Изток, в пиано бар май

# 552
  • София
Аз разбрах за афтърпарти в Изток, в пиано бар май
Да, там ще е. И доколкото ми обясниха на мен е за от 10 клас нагоре.

# 553
Някой дали има инфо кога ще излезнат резултатите от DSD?

# 554
  • София
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/mladite- … whugztH64ubmCeMrI
Скиорче, май и Стаси, нямате повод за оплакване с Т. Бонова, нищо че вероятно  доста натоварва децата ви Simple Smile

Браво на момичето, бяхме го коментирали преди покрай снимката на г-жа Аврамова по английски, последната просто е насочила девойката към конкурса Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 22:16 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт