Жена ми влюбена в колега

• 8 899
  • 203
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
От къде знаеш, че така е станало?!

# 91
Ами всъщност не, не съм осигурил висок стандарт, осигурил съм нормален стандарт. Тя ще се справи, трудно но ще се справи и сама. Въпросът е, че в близкото бъдеще средния стандарт ще стане нисък такъв.
Това го добавих накрая защото се чудя дали от страх тя не иска да си признае и да предприеме раздяла. Това при положение, че е наистина влюбена и е разлюбила мен.
Ще се опитам да обобщя. Не сте правили секс с месеци. Тези дни за пръв път сте правили, и то хубав секс.
На мен това ми прилича на ренесанс. От къде накъде една жена, след като е изгубила всякаква интимност в брака (авторе, твърдиш, че тя не е искала, но кажи ми ти къде беше тези месеци и как се справяше без никакъв секс), започва да си връща интимността с мъжа си за всеобща радост, сексът и романтиката се възцаряват и изведнъж мъжът решава, че следователно тя го е разлюбила, планира развод и вече обсъждаме тук кой ще гледа децата.

И защо? Щото била чела 'нам кво си в гугъл. Божкеее, ама къде е причинно-следствената връзка бе, хора!
Авторе, честно, разсъждаваш като жена, с извинение от дамите. Мислех, че мъжете са по-рационални.

# 92
  • София
“ Ами не са глупости , глупости са когато отидеш на работа и легнеш на първия ти поискал началник.
ДОВЕРИЕ няма такова нещо , това е най _голямата заблуда.”

Нямате ли си сайтчета, че налазихте мамата?

# 93
Ами всъщност не, не съм осигурил висок стандарт, осигурил съм нормален стандарт. Тя ще се справи, трудно но ще се справи и сама. Въпросът е, че в близкото бъдеще средния стандарт ще стане нисък такъв.
Това го добавих накрая защото се чудя дали от страх тя не иска да си признае и да предприеме раздяла. Това при положение, че е наистина влюбена и е разлюбила мен.
Ще се опитам да обобщя. Не сте правили секс с месеци. Тези дни за пръв път сте правили, и то хубав секс.
На мен това ми прилича на ренесанс. От къде накъде една жена, след като е изгубила всякаква интимност в брака (авторе, твърдиш, че тя не е искала, но кажи ми ти къде беше тези месеци и как се справяше без никакъв секс), започва да си връща интимността с мъжа си за всеобща радост, сексът и романтиката се възцаряват и изведнъж мъжът решава, че следователно тя го е разлюбила, планира развод и вече обсъждаме тук кой ще гледа децата.

И защо? Щото била чела 'нам кво си в гугъл. Божкеее, ама къде е причинно-следствената връзка бе, хора!
Авторе, честно, разсъждаваш като жена, с извинение от дамите. Мислех, че мъжете са по-рационални.
Да ти обясня ли аз как вероятно се е справял без секс през тези месеци? Grinning Аз изобщо не си задавам такива въпроси, защото ми е ясно. А този “ренесанс” в сексуалните отношения не се ли случва често при хора, които са изневерили? Поне така съм чела. Преди това не е имала желание, после изведнъж й се е приискало и сексът е бил супер. След секс веднага почва да рови в телефона и да чете за секс с колега и т.н. Аз търся всякакви неща в Google, но това никога не съм го търсила. Както обясних в предишните си коментари - това не е някаква случайно отворена статия, а е търсене на много такива, което за мен си е много съмнително. Според мен или вече е направила нещо, или има такива намерения и търси повече информация по темата.

# 94
Най-вероятно жената на тиймбилдинга си е харесала някого и сега си фантазира.

# 95
Най-вероятно жената на тиймбилдинга си е харесала някого и сега си фантазира.
Да, това също е едно от предположенията ми. Ако не се е случило нищо все още, мъжът й има шанс да оправи нещата и да изкара този човек от главата й, преди да е станало късно и фантазиите й да се превърнат в реалност.

# 96

Ами на ръководна длъжност съм  , няма по-лесна работа да свалиш колежка  на тиймбилдинг
след две питиета , ако изглеждаш добре и си атрактивен  разбира се.

# 97
Айде, минутки за самореклама на Riddickk.
С две изречения се похвали, че си атрактивен и си праскал колежки по тиймбилдинги.

# 98
  • Далечният изток
И понеже при теб така се случва, то задължително винаги и с всеки да е същото... И с жената на автора разбира се.

Айде, минутки за самореклама на Riddickk.
С две изречения се похвали, че си атрактивен и си праскал колежки по тиймбилдинги.

Пффф, някой впечатлява ли се въобще?!

# 99
Нямате ли си сайтчета, че налазихте мамата?

Имаме си, ама много почнаха пари да искат и там.

# 100

Ами на ръководна длъжност съм  , няма по-лесна работа да свалиш колежка  на тиймбилдинг
след две питиета , ако изглеждаш добре и си атрактивен  разбира се.
Ти свободни или семейни жени си свалял по тези тиймбилдинги? И по твоите наблюдения те се връзват само на мъже на ръководна позиция или и на такива на по-ниска?

# 101
  • София
При него не се случва, представя си как би станало.

# 102
Добре де, кандардисахте ме, да се развеждат.

"Помоли ли се богу, Дездемона?"

# 103
Офф,Аман от комплексари...
Истинският мъж, би изчакал на жената да й мине увлечението и би направил всичко да я спечели и възроди любовта между тях отново.
Така се запазва семейство.
Със обвинения, разпити и следене  най много да създаде още проблеми.

# 104
Относно жена ти - не е задължително да ти е изневерила.Може нищо такова да няма.Може да  флиртуват само,да й е добре да се почувства желана,да й погалят егото... А ако е спала с друг - не е влюбена в него,просто любопитство, симпатии и его.
Относно теб - усетил си промяна в нея и започваш да се съмнявам.Нормално е.Обаче не виждам голям проблем,освен усещанията ти. Говорил си с нея,отрекла е/нейно решение дали ще лъже или не, не зависи от теб/. Нещата като цяло са наред при вас - не те пренебрегва,не закъснява,повече внимание ти обръща,секса е ок... Не го мисли толкова,а използвайте времето заедно.Нещата не се влошават а се подобряват по споделеното от теб.Вече на кой в главата какво е - неможеш да промениш. Гледайте си децата,намирайте време за вас си и нещата ще се наредят.

Общи условия

Активация на акаунт