Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стволовите клетки и някой запазил ли е пъпната връв в банка?
Какви са мненията за контракциите по време на бременност и колко често се усеща бебето?
Какви са мненията за пола на бебето и как участниците се справят с коментарите относно пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стволовите клетки и някой запазил ли е пъпната връв в банка?
Форумът включва дискусия относно стволовите клетки и запазването на пъпната връв в банка. Един участник изразява интерес към стволовите клетки и иска да чуе мненията на другите. Въпросът за съхраняването на пъпна връв в банка също се повдига. Някои участници споделят своите мнения, като един изразява интерес и съмнения, докато други споделят своя личен опит и въпроси по темата.
-
Какви са мненията за контракциите по време на бременност и колко често се усеща бебето?
Във форума се обсъждат теми, свързани с бременността, включително контракции и усещане на бебето. Участниците споделят своя опит и търсят съвети един от друг. Един участник споменава, че има случайни контракции, докато други обсъждат честотата на усещане на бебето. Освен това се засягат страховете и тревогите относно бременността.
-
Какви са мненията за пола на бебето и как участниците се справят с коментарите относно пола на бебето?
Форумът включва дискусия относно коментарите за пола на бебето, като участниците споделят своите преживявания и се консултират помежду си. Един участник споделя, че е притеснен от коментарите, които получава относно пола на бебето, докато други споделят свои преживявания и мнения по въпроса. Въпросът за коментарите относно пола на бебето предизвиква интерес и обсъждане сред участниците.
-
Какви са мненията за дълготрайни парфюми и кои марки се препоръчват?
-
Какви са превръзките за родилки и как да се подготвим за болницата?
.
/, сега съм и бременна, понякога ми идва на нагорно,но нито за миг не съм си помисляла да махна кучето/все пак тя ми е първото дете
А и навсякъде пътуваме с животните,по хотели,по почивки - аз съм спокойна ,само когато всички сме заедно 
гушкам-си-мъжо.com 

Категорично! Единствената причина да бъде даден за отглеждане на друго семейство ще е, ако (недай Боже) беба развие алергия към котката. При никакви други положения. Въпреки всички негативни мнения тук във форума и на околните ми роднини и познати!
Такова нещо откакто се помня не ми се е случвало-щипе,пари,сърби,и дори факта,че 60%от времето вися в банята не помага
На някоя от вас случвало ли и се е?Като съм тръгнала да питам да споделя и друго,само да не ме биете,че няма много общо с темата
според лекарката е "малко под средното",мъжът ми непрекъснато повтаря,че се тормозя за глупости,но аз като всяка майка(кой беше казал:да не ти се случва,това,което майка ти ти мисли) си мисля дали някаква грашка на джипито в ранна възраст да е причината да е такъв нисичък,поне 2 пъти съм я хващала предишната му лекуваща лекарка да му превишава дозите на антибиотика,а след една "професионално" бита имунизация лежахме и 1седмица в "Пирогов"
Обичам ви
. Мисля, че ако не беше крака, можеше да последвам Ивонска, така, че днес лежа цял ден и бездействам и чакам мъжа от работа и да се оправя както може.
Горкичкия.