Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 312
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
И аз бях като Smiley88, без никакви симптоми и бях отписала опита.. Така че горе главата, до кръвния тест само положителни мисли 😊🍀🤞🏼

# 301
Благодаря ви, мили момичета! Надявам се в края на седмицата / на 6ти е назначен тестът/ да ви зарадвам!

# 302
  • София
Аз също нямах симптоми и даже се шегувахме с моя мъж , че ако е станало този път- ще е ,,голям майтап" , но в деня на теста бях необичайно за мен спокойна и не спрях да се усмихвам , на сутринта се улових в огледалото , че лицето ми сияе,( може би това е било усещането , за което някои жени споделят , че вътрешно са знаели , че този път ще се случи чудото).

# 303
Точно! И ние си говорехме, че ще е голям майтап, защото бях планирана за ЗЕТ с PGT на ембрионите. В последния момент лекарката реши да трансферираме едно ембрионче и хопала.. 😊
Аз също нямах симптоми и даже се шегувахме с моя мъж , че ако е станало този път- ще е ,,голям майтап" , но в деня на теста бях необичайно за мен спокойна и не спрях да се усмихвам , на сутринта се улових в огледалото , че лицето ми сияе,( може би това е било усещането , за което някои жени споделят , че вътрешно са знаели , че този път ще се случи чудото).

# 304
Момичета, имам малко тъп въпрос, ама който не знае - пита. Оплождането става в деня на пункцията (до колкото знам), а как се броят след това дните. В смисъл: оплождане - ден 1 или или ден 0. Същото и за трансфера… ако трансфера ми е бил на 30ти днес съм 2 или 3 дни след трансфер?
Извинявам се, но наистина не знам.

# 305
Момичета, имам малко тъп въпрос, ама който не знае - пита. Оплождането става в деня на пункцията (до колкото знам), а как се броят след това дните. В смисъл: оплождане - ден 1 или или ден 0. Същото и за трансфера… ако трансфера ми е бил на 30ти днес съм 2 или 3 дни след трансфер?

Деня на оплождане е 0,както и деня на трансфера е 0.

# 306
Смятането от оплождането не ви е ключово като информация, а по-скоро колко дневни са ембрионите (т.е. на колко дни са в деня на трансфера), както и дните, които са минали от трансфера:

30-ти юли - ден на трансфера (на 3-дневни, 5-дневни и т.н. ембриони)
31-ви юли - първи ден след трансфера (на 3-дневни, 5-дневни и т.н. ембриони)
1-ви август - втори ден след трансфера (на 3-дневни, 5-дневни и т.н. ембриони)

# 307
Марви, поздравления за Вас и за партньора Ви, че не сте се отказали от мечтата за деца и един от друг Simple Smile Тези битки се водят и печелят от двама души!
Много радост да ви носят бебоците 😊

Момичета не е по темата,но искам да ви вдъхна поне малко кураж.Толкова пъти съм писала и чела темата,че си бях обещала,че един ден когато стане моето чудо ще ви пиша.Имам 8 неуспешни трансфера от който два едва не ми костваха живота,плакала съм с дни обвинявайки се,че все нещо не съм направил както трябва,та даже бях решила да изоставя съпруга си,че да си намери жена която да го дари с дете,но той не се отказа от мен.Мисля,че ако бях събирала инжекциите и флаконите за тези години щях да построя втора айфелова кула.Моля ви,не се отказвайте.Само ще вмъкна,че след като забременях в четвъртият месец се разболях от Ковит и бях на кислородна терапия 10 дни в болница Мечтата да станеш майка е по-силна от всичко на този свят.Та мойте 15 години мъки ме удостоиха със щастие по 2 .Имам двама страхотни малчугана вече на 9 месеца.Ще продължавам да ви чета и ще стискам палци са всяка една от вас!

# 308
  • София
Момичета , да ви споделя какво ми се случи снощи! Прокървих изведнъж много силно със съсиреци и от там в спешното, където ме прегледа дежурния лекар и не ми даде никакви надежди - каза , че не виждал нито едно сакче и да се обадя тази сутрин на моя лекар да ме прегледа.
Следобяд бях при него видя нещо малко, което все още не иска да го коментира и ме изпрати за ново чхг.Резултата излезе и чакам пред кабинета му да го изкоментира, като още одеве каза да не спирам лекарствата, тъй като от вчера вечерта не съм взимала нищо.....
Стискайте ми палци , че ще умра от притеснение !

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 15:47 от desislavastoycheva

# 309
Момичета , да ви споделя какво ми се случи снощи! Прокървих изведнъж много силно със съсиреци и от там в спешното, където ме прегледа дежурния лекар и не ми даде никакви надежди - каза , че не виждал нито едно сакче и да се обадя тази сутрин на моя лекар да ме прегледа.
Следобяд бях при него видя нещо малко, което все още не иска да го коментира и ме изпрати за ново чхг.Резултата излезе и чакам пред кабинета му да го изкоментира, като още одеве каза да не спирам лекарствата, тъй като от вчера вечерта не съм взимала нищо.....
Стискам силно палци!

# 310
Успех, Деси!

# 311
Деси, стискам силно палци, върнах се назад и видях, че вчера е трябвало да направиш вливка, направи ли я, трябва и прогестерона да се следи, на мене той ми изигра лоша шега, но ми е за урок...дано при тебе да са добре нещата, моля се за това...

# 312
STANISLAVAAAAA, какво се случи с прогестерона при вас? Аз в момента се боря с нисък прогестерон..

# 313
STANISLAVAAAAA, какво се случи с прогестерона при вас? Аз в момента се боря с нисък прогестерон..
по принцип съм с тънка лигавица и нисък прогестерон, но не взех мерки навреме, всичко вървеше супер и мислех, че с тия високи стойности на ЧХГ всичко е наред и хоп кървене и край, в последствие разбрах и причината, е не е 100 процента сигурно, защото сме и с тежък мъжки фактор, но аз все си мисля затова.

# 314
  • София
Здравейте , мили момичета!Сърдечно ви благодаря за невероятната подкрепа в този труден за мен момент!
Доктора ме извика в кабинета най-после и каза , че чхто е добро и да го пусна отново в четвъртък , а на 08.08 да отида на преглед.Добре , че ей така за всеки случай си взех в мен хориомона от 5000 единици и отново му напомних, че от снощи след 23 часа не съм приемала, никакви лекарства и дали не е фатално , тъй като все още кървя.Та ми хакна хориомона в корема и също така ми би и една инжекция с прогистерон, но не успях да разбера каква доза е, след което ме отпрати в къщи с инстръкциите да си изпия и наваксам до тук всичко, което съм пропуснала и циклогеста да фо продължа вагинално ,а ако има повече кръв - да го слагам вагинално.Единствено се притеснявам ,ако кръвта се засили като снощи , защото каза да му се обадя , ако е със съсиреци, защото снощната беше такава и изпадна едно жълто-бяло приличащо на силикон топче с размерите на грахово зрънце.

Общи условия

Активация на акаунт