Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 323
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Май са се хванали и 2чките  🤞 . Какво ще кажете ?

# 286
Честито, борбени момичета! Лека бременност с щастлив финал! ❤️❤️❤️ Аз имам общо 3 трансфера до сега, за съжаление кръгла 0, поне на БХ се надявах, но уви! Първия път три тридневни, след това в другата клиника за първи път имахме бластоцист-трансферирахме единия, другия беше ЗЕТ. Сега ми предстои операция и нова процедура по дълъг протокол, като се надявам септември - октомври да съм отново в редиците на чакащите и да ме "заразите" с вашите хубави ЧХГ стойности! ❤️😊🙏

# 287
Щом си в тази тема, ще видиш после ❤❤❤❤! Сега си почини, наслади се на лятото и после есента с пълни сили!😘😘😘😘
Честито, борбени момичета! Лека бременност с щастлив финал! ❤❤❤ Аз имам общо 3 трансфера до сега, за съжаление кръгла 0, поне на БХ се надявах, но уви! Първия път три тридневни, след това в другата клиника за първи път имахме бластоцист-трансферирахме единия, другия беше ЗЕТ. Сега ми предстои операция и нова процедура по дълъг протокол, като се надявам септември - октомври да съм отново в редиците на чакащите и да ме "заразите" с вашите хубави ЧХГ стойности! ❤😊🙏

# 288
Прекрасен резултат! Честито! Струва ми се, че този път ще е успешшен. Щом над 600 резулта май има шанс да са две бебчета?
Колко ембриона върнахте?

Или е още много рано да се каже дали е едно или две Thinking

Момичета….четох ви 14 дни и исках да се включа само ако теста ми е положителен, май тази тема номер 99 е орисана да е щастлива! Направих тест и на 46 години, след много страдане и преживяване, резултатът е 1472… Не мога да повярвам. Всяка от вас ми донесе късмет, дано и аз донеса на някой! Сега направо съм в шок, прегръщам ви!!! 💕💕💕💕💕

# 289
Благодаря! ❤❤❤ Едно е със сигурност, беше свеж 5-дневен ембрион, и това е 14 дни след трансфера, затова е тази цифра. Ааа и на моите години 2 😂😂😂, щеше да е тууу мъч (майтапя се, разбира се).
    quote author=kukli4ka456 link=topic=1463015.msg45110257#msg45110257 date=1659182928]
    Прекрасен резултат! Честито! Струва ми се, че този път ще е успешшен. Щом над 600 резулта май има шанс да са две бебчета?
    Колко ембриона върнахте?

Или е още много рано да се каже дали е едно или две Thinking

Момичета….четох ви 14 дни и исках да се включа само ако теста ми е положителен, май тази тема номер 99 е орисана да е щастлива! Направих тест и на 46 години, след много страдане и преживяване, резултатът е 1472… Не мога да повярвам. Всяка от вас ми донесе късмет, дано и аз донеса на някой! Сега направо съм в шок, прегръщам ви!!! 💕💕💕💕💕
    [/quote]

# 290
    Момичета, дали някоя от вас има и моя проблем. Легнах си към 22:00ч и като отворих едни очи още в 3:30 стана страшно. А това е толкова нетипично за мен, че се зачудих дали не е от трансфера нещо?

# 291

Кой ден след трансфер е вторият тест ?

# 292

9ти на 3дневни

# 293

9ти на 3дневни

Четох тука из темите, че по ЧХГ не може да се определи дали са две. При мен на 10-и ден беше 263 , но не са две само едно е . Но с една разлика , моят трансфер беше на 5-и ден. Аз мисля , че е едно , но дано се лъжа, защото ти много искаш двечки и ти пожелавам да се е случило ❤️на прегледа ще разбереш . Късмет 🍀

# 294
    Момичета не е по темата,но искам да ви вдъхна поне малко кураж.Толкова пъти съм писала и чела темата,че си бях обещала,че един ден когато стане моето чудо ще ви пиша.Имам 8 неуспешни трансфера от който два едва не ми костваха живота,плакала съм с дни обвинявайки се,че все нещо не съм направил както трябва,та даже бях решила да изоставя съпруга си,че да си намери жена която да го дари с дете,но той не се отказа от мен.Мисля,че ако бях събирала инжекциите и флаконите за тези години щях да построя втора айфелова кула.Моля ви,не се отказвайте.Само ще вмъкна,че след като забременях в четвъртият месец се разболях от Ковит и бях на кислородна терапия 10 дни в болница Мечтата да станеш майка е по-силна от всичко на този свят.Та мойте 15 години мъки ме удостоиха със щастие по 2 .Имам двама страхотни малчугана вече на 9 месеца.Ще продължавам да ви чета и ще стискам палци са всяка една от вас!

# 295
    Момичета, малко съм се филмирала. Днес ми е 5ти ден след трансфера. Знам, че е много рано. Освен малко ПМС, не усещам нищо. И разбира се, започват да ме навяват малко отчайващи мисли. Може ли да споделите как се чувствахте вие по това време /средата/. Трябва да направя тест на 6ти.

# 296
    По същия начин се чувствах и аз, даже си бях сигурна, че пак нищо не е станало. Поплаках си даже, после станах, изчистих и се разходих. Няколко дни по-късно без кьорав симптом освен ПМС открих тлъсто ЧХГ. 😬
    Знам, че това е много трудно, но се опитай да не се вглеждаш симптоми. Присъствието или отсъствието им нищо не означава. Успех ти желая и скоро да ни зарадваш 😊
    Момичета, малко съм се филмирала. Днес ми е 5ти ден след трансфера. Знам, че е много рано. Освен малко ПМС, не усещам нищо. И разбира се, започват да ме навяват малко отчайващи мисли. Може ли да споделите как се чувствахте вие по това време /средата/. Трябва да направя тест на 6ти.

# 297
    На кой ден ти е трансфера ?
    Аз нямах никакви симптоми. Просто знаех че е станало , само при мисълта и ми се появяваха "пеперуди " в стомаха , беше така предния месец , при биохимичната ми бременност.  Всъщност така разбрах че нещо не е наред , това чувство изчезна и знаех че всичко е приключило.

# 298
    Трансферът бешена 27.07. Т.е. днес е 5ти ден.
    @Smiley88 благодаря - надявам се - и при мен да е така.

# 299
    Според мен е рано за симптоми,  моя трансфер беше на 16.07 , последно правих миналата седмица кръвен тест и беше 380, но нямам никакви симптоми. Кросто си чакам пегледа на 9 и стискам палци всичко да е наред. Дано и при вас да е така

Общи условия

Активация на акаунт