Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 347
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
И моят резултат излезна. 7ми ден след трансфер  на 2 3дневни бебока ( т.е. 10ти ден от пункция) чхг 16.3 . Според таблицата , която намерих , уж е ок , но тайничко се надявах на поне 25 😉  . В събота ще видим как нараства ( още се надявам да са се хванали и 2чките ❤️ 😍

Ниско е всякаш , но повтори пак . Имаше момичета, които бяха с ЧХГ 8 или 9 и с успешна бременност. За най-сигурно повтори на същото място.
Утре ще повторя , но на пикливите ми се насища чертичката . Иначе по таблицата която намерих за по дни е добре  референтни 8-26 средно 18

# 271
Изобщо не е ниско.
Аз на 8ден на 5дневни имах чхг 30.
Пусни и прогестерон, ако не си, изключително важен за развитието на една бременност.

# 272
Пуснах и е добре , но аз съм и на циклогест 2×400

Изобщо не е ниско.
Пусни и прогестерон, ако не си, изключително важен за развитието на една бременност.

# 273
Пуснах и е добре , но аз съм и на циклогест 2×400

Изобщо не е ниско.

Страхотен прогестерон, успех 🙏🍀

# 274
Момичета успех пожелавам на всички аз успях на 4 опит като преди това имам една куха бременност, спонтанен аборт и 3 ти опит пълна нула. Ако някоя от вас има нужда от циклогест 400 мг остана ми една опаковка  да ми пише на лични. Още веднъж успех на всички и не се отказвай те чудесата се случват.

# 275
Момичета от днес и аз се цопвам тук в тази темичка. Първи опит ми е и съм 3 3дневни юначета. Днес ми е трансфера, като пункцията ми беше на 27ми.
Много, много +тестове желая на всички Ви ❤
И започвам да чакам….

# 276
Момичета от днес и аз се цопвам тук в тази темичка. Първи опит ми е и съм 3 3дневни юначета. Днес ми е трансфера, като пункцията ми беше на 27ми.
И започвам да чакам….
Първо пожелавам  ти успех .
После искам да те попитам как така на първи опит и ти връщат 3 ? Просто си мислех, че винаги се почва с 1 и при евентуален неуспех се увеличават.

# 277
Не мисля че има значение 1ви или 5ти опит е за броя върнати ембриони, всичко се прави по преценка на ембриолози,лекар и ваше желание, защото някои примерно не им се рискува да стане многоплодна бременност и затова предпочитат да връщат 1. Аз имам 2 трансфера и 2та са с по 2 тридневни.
И започвам да чакам….
После искам да те попитам как така на първи опит и ти връщат 3 ? Просто си мислех, че винаги се почва с 1 и при евентуален неуспех се увеличават.

# 278
Ами честно казано не знам. Имах извадени само 4 яйцеклетки, от които само 3 се оплодиха. Ембриолозите ми казаха, че се замразяват по повече от 2, а на мен в случая ми се трансферират 2 и че тази една е по-добре и нея да я трансферират обратно. Ние се съгласихме, лекуващата ми лекарка е на същото мнение и така…

И започвам да чакам….

# 279
Tedichka85, аз имам два опита, и при двата върнаха по 3 тридневни.

Първият ми опит беше в клиниката в Тутракан 2012г. Опитът беше успешен дотолкова доколкото завърши с мисед - само едно ембрионче се беше развило.

Вторият опит е в Белгия. Тук , мисля по закон, до 35 връщат само един ембрион, от 36-40 два, и след 40 (когата се смята, че шансовете едва ли не са микроскопични ) пациентката има право да каже колко ембриончета да се върнат - аз си поисках три ("за късмет" съм точно на 40). Сега съм в 9+3 дена и е едно бебенце.

И започвам да чакам….

# 280
Lucie_ 
Аз съм в Англия  и до сега не се съгласява ха на повече от 1 ( бях на 36, 3 трансфера, неуспешни ) Сега съм на 37 , с 2 биохимични естествени бременности ,та разгеле се съгласиха на 2 , но те така или иначе само толкова се развиха добре . Сега съм  в 4г.с. , но още незнам  колко са се захванали.  Само се моля всичко да е наред и да стигнем до щастлив финал.

# 281
Аз пък съм изненадана защо не са ги чакали до 5 ден. Коя клиника е това?

# 282
Моите този път също не ге чакаха( трансфера ми е на 3ти ден) , но ме попитаха от предните процедури ( понеже бяха в друга клиника) как са се развивали , и реално преди от 3ти до 5ти ден всички ми се развиваха добре , и предполагам че за това сега на 3ти . Факт че това ми е първо забременяване от инвитро , а ми е 5ти трансфер .

# 283
Момичета….четох ви 14 дни и исках да се включа само ако теста ми е положителен, май тази тема номер 99 е орисана да е щастлива! Направих тест и на 46 години, след много страдане и преживяване, резултатът е 1472… Не мога да повярвам. Всяка от вас ми донесе късмет, дано и аз донеса на някой! Сега направо съм в шок, прегръщам ви!!! 💕💕💕💕💕

# 284
Честито ❤❤❤❤❤❤ С пожелание за лека бременност. И дано прихванем от твоя късмет Simple Smile

Момичета….четох ви 14 дни и исках да се включа само ако теста ми е положителен, май тази тема номер 99 е орисана да е щастлива! Направих тест и на 46 години, след много страдане и преживяване, резултатът е 1472… Не мога да повярвам. Всяка от вас ми донесе късмет, дано и аз донеса на някой! Сега направо съм в шок, прегръщам ви!!! 💕💕💕💕💕

Общи условия

Активация на акаунт