Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 361
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета резултата ми излезе , но чакам да ми звъннат от клиниката и да ми кажат как го интерпретират и какво да правя.

# 256
Момичета резултата ми излезе , но чакам да ми звъннат от клиниката и да ми кажат как го интерпретират и какво да правя.
Бременна сте Simple Smile Може би ще ви кажат да пуснете кръвен отново вдругиден, за да се проследи покачването на стойността.

# 257
Според мен супер резултат! На кой ден и на колко дневни? Не спирайте лекарствата и се свържете с док 😊

# 258
Преди малко попаднах на една таблица по дни , и ако не се лъжа  днес ти е 15ти ден от пункцията( овулацията) ако е така -резултата ти е супер. И аз току що пуснах чхг , но тук ( Англия) нещата стават по-бавничко , но в рамките на деня  , казаха че ще са готови

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 11:47 от Tedichka85

# 259
  • Столицата на "Второто българско царство"
rdfkst,
да, нормално е

# 260
  • София
Благодаря ви момичета!
Обадиха ми се от клиниката преди малко и казаха , че резултата е добър (бяха доволни , че трицифрено число каквото и да значи това) и да отида направо на преглед в четвъртък на 04.08 , а на 01.08 да направя 2рата вливка с Интралипид.Ембриончетата бяха 3 3дневни , теста е  на12ти ден след трансфера. Blush

# 261
Благодаря ви момичета!
Обадиха ми се от клиниката преди малко и казаха , че резултата е добър (бяха доволни , че трицифрено число каквото и да значи това) и да отида направо на преглед в четвъртък на 04.08 , а на 01.08 да направя 2рата вливка с Интралипид.Ембриончетата бяха 3 3дневни , теста е  на12ти ден след трансфера. Blush
Числото е трицифрено, което е още по-добре от двуцифрено Smile Дано се развиват добре до края! Flowers Four Leaf Clover

# 262
  • София
Благодаря ви момичета!
Числото е трицифрено, което е още по-добре от двуцифрено Smile Дано се развиват добре до края! Flowers Four Leaf Clover
Много благодаря , дай боже всичко да бъде наред и за мен и за всички вас!😊❤💗😀

# 263
И моят резултат излезна. 7ми ден след трансфер  на 2 3дневни бебока ( т.е. 10ти ден от пункция) чхг 16.3 . Според таблицата , която намерих , уж е ок , но тайничко се надявах на поне 25 😉  . В събота ще видим как нараства ( още се надявам да са се хванали и 2чките ❤️ 😍

# 264
Здравейте на 10 ден резултата ми е 0.1.писах на доктора но не ми отговаря. Много искам да спра лекарствата защото според мен теста е напълно отрицателен и не се надявам на чудо. Дали да ги спра?

# 265
rdfkst, аз от 5 трансфера никога не съм имала зацапване нито след трансфера,нито при двете имплантации, които съм имала. Явно си е индивидуално. Може би лекарят, който е правил трансфера е наранил лигавицата, не се сещам за друга причина, тъй като е рано за имплантационно зацапване.
Момичета, реално вчера беше трансферът- като имам 2-3 капки тук там леко зацапване - доколкото разбрах - това е нормално, но все пак случвало ли се на някоя от вас - благодаря предварително

# 266

Честито 😇и моят първи тест беше с резултат близо до твоят. 263 беше при мен. Честито и лека бременност.

# 267
  • София

Честито 😇и моят първи тест беше с резултат близо до твоят. 263 беше при мен. Честито и лека бременност.
Много ти благодаря , миличка.😊

# 268
Голяма тишина днес Simple Smile кой е наред за тестче?

# 269
И моят резултат излезна. 7ми ден след трансфер  на 2 3дневни бебока ( т.е. 10ти ден от пункция) чхг 16.3 . Според таблицата , която намерих , уж е ок , но тайничко се надявах на поне 25 😉  . В събота ще видим как нараства ( още се надявам да са се хванали и 2чките ❤️ 😍

Ниско е всякаш , но повтори пак . Имаше момичета, които бяха с ЧХГ 8 или 9 и с успешна бременност. За най-сигурно повтори на същото място.

Общи условия

Активация на акаунт