Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 271
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Нека пробват,но както каза Елислава шанса да е по-добра от първата не е много голям.Нас затова ни посъветва лекаря да замразим сперма за всеки случай,ако стане така някоя изненада. Другия вариант е да се замразят Я наистина и след 1-2 дни да даде пак материал,но тук го има и финансовото че ще плащат за замразяване и размразяване,но по-добре от опита да е провален напълно,така че...

# 331
Здравейте , мили момичета!Сърдечно ви благодаря за невероятната подкрепа в този труден за мен момент!
Доктора ме извика в кабинета най-после и каза , че чхто е добро и да го пусна отново в четвъртък , а на 08.08 да отида на преглед.Добре , че ей така за всеки случай си взех в мен хориомона от 5000 единици и отново му напомних, че от снощи след 23 часа не съм приемала, никакви лекарства и дали не е фатално , тъй като все още кървя.Та ми хакна хориомона в корема и също така ми би и една инжекция с прогистерон, но не успях да разбера каква доза е, след което ме отпрати в къщи с инстръкциите да си изпия и наваксам до тук всичко, което съм пропуснала и циклогеста да фо продължа вагинално ,а ако има повече кръв - да го слагам вагинално.Единствено се притеснявам ,ако кръвта се засили като снощи , защото каза да му се обадя , ако е със съсиреци, защото снощната беше такава и изпадна едно жълто-бяло приличащо на силикон топче с размерите на грахово зрънце.
Дано всичко да е наред , стискам палци , макар че са малко притеснителни теси съсиреци... болки имаше ли ? 
Аз снощи имах силни болки високо,около  пъпа  , и днес ме стяга кръста , та и аз съм се хвърлила в едни филми ....
Да , имах и бяха много странни...
През целите 15 дни след трансфера нямах , само от време навреме усещах ниско долу по 3-4 пъти на ден като почукване , а пък снощи като отидох по малка нужда ,( може би половин час преди това усетих едно къркорене и издуване на корема като преди цикъл) , когато пуснах водата, видях много кръв и буквално ми призля..избърсах се отново ярка кръв...и така.
desislavastoycheva, излезе ли ЧХГ-то?

# 332
Чак пък толкова ли е зле материала, а аз си мислех че.на мъжа ми е зле и все пак направиха оплождането, даже и макс и имси...При кой доктор са?

# 333
предполагам ще правят каквото им кажат в болницата, все пак лекари-специалисти които разбират повече от нас са им казали да дава пак материал

принципно при всеки е индивидулно

хора които нямат проблем със спермата въздържанието е 3-5 дни преди пункция

да даде пак Smiley ще са свежи и живи

на моя мъж са му казали макс 1-2 дни въздържание, ако са повече нищо живо няма

Хорица, помагайте с инфо, МОЛЯЯ!
Моята приятелка днес е на пункция... 15 яйцеклетки - ок, НО спермата не я бивало...?!?! Карат го пак да дава материал днес, за втори път!?!? Кажете какво се случва при този вариант? С мъжки фактор са.

# 334
Ако не са казали каква е причината за "неставането", може втория опит да оправи нещата. Случаите са различни. Щом лекарите са преценили така, няма причина да се паникьосват допълнително. Отива да дава и ще стане ясно.

# 335
При моята пункция,заедно с мен имаше момиче, на което мъжът ѝ също беше с много лоша , даже мисля ѝ казаха ме няма нито един сперматозоид и тогава я успокояваха че ще прибват пак да даде по- късно. Така че не е единичен случай, докторите все пак преценят по-добре.

# 336
  • София
Здравейте , мили момичета!Сърдечно ви благодаря за невероятната подкрепа в този труден за мен момент!
Доктора ме извика в кабинета най-после и каза , че чхто е добро и да го пусна отново в четвъртък , а на 08.08 да отида на преглед.Добре , че ей така за всеки случай си взех в мен хориомона от 5000 единици и отново му напомних, че от снощи след 23 часа не съм приемала, никакви лекарства и дали не е фатално , тъй като все още кървя.Та ми хакна хориомона в корема и също така ми би и една инжекция с прогистерон, но не успях да разбера каква доза е, след което ме отпрати в къщи с инстръкциите да си изпия и наваксам до тук всичко, което съм пропуснала и циклогеста да фо продължа вагинално ,а ако има повече кръв - да го слагам вагинално.Единствено се притеснявам ,ако кръвта се засили като снощи , защото каза да му се обадя , ако е със съсиреци, защото снощната беше такава и изпадна едно жълто-бяло приличащо на силикон топче с размерите на грахово зрънце.
Дано всичко да е наред , стискам палци , макар че са малко притеснителни теси съсиреци... болки имаше ли ? 
Аз снощи имах силни болки високо,около  пъпа  , и днес ме стяга кръста , та и аз съм се хвърлила в едни филми ....
Да , имах и бяха много странни...
През целите 15 дни след трансфера нямах , само от време навреме усещах ниско долу по 3-4 пъти на ден като почукване , а пък снощи като отидох по малка нужда ,( може би половин час преди това усетих едно къркорене и издуване на корема като преди цикъл) , когато пуснах водата, видях много кръв и буквално ми призля..избърсах се отново ярка кръв...и така.
desislavastoycheva, излезе ли ЧХГ-то?
Да и резултата никак не е добре - 601.50
Обадиха ми се от лабораторията и предадоха , че доктора е казал да продължа с лекарствата днес и утре и в събота да пусна едно контролно чхг.
Незная дали и какъв смисъл има....

# 337
Съжалявам,Деси но от описанието ти на цялото кървене и изпадане на нещо и според мен са заминали нещата за съжаление, знам какво е и искрено ти съчувствам...

# 338
desislavastoycheva, има надежда дори и едното ембрионче да си е заминало, другото/другите да се задържи/ат. Нещо за прогестерон казаха ли?
Стискам палци за събота! Чакаме новини!

# 339
Аз не издържах и пуснах кръвен днес☺️, до края на деня трябва да има резултат. Трансферът ми беше на 25.07 на две 3-дневни.Успех на всички чакащи 🍀
Би трябвало да покаже , на мен на 7ми ден след трансфер на 2 3дневни ( като теб) ми беше 16.3. Стискаме палци.

# 340
  • София
desislavastoycheva, има надежда дори и едното ембрионче да си е заминало, другото/другите да се задържи/ат. Нещо за прогестерон казаха ли?
И аз това си мисля.Може би, ако двечките от три са отпаднали, но при това положение стойността би трябвало да се покачи до събота..за пригистерон нищо не ми казаха, но аз така , или иначе си го бях увеличила циклогеста вместо 2 по 1 на 3 по 1, казах на доктора и той се съгласи.

# 341
И аз това си мисля.Може би, ако двечките от три са отпаднали, но при това положение стойността би трябвало да се покачи до събота..за пригистерон нищо не ми казаха, но аз така , или иначе си го бях увеличила циклогеста вместо 2 по 1 на 3 по 1, казах на доктора и той се съгласи.
Аз бих си засякла и прогестерона. В ранните седмици е ключов за развитието на ембриончетата. Така и така ще пускаш ЧХГ в събота, пусни го и него. Може циклогестът да не е достатъчен, дори и в увеличената доза.

# 342
Момичетата с положителни тестове - имате ли симптоми? Аз имах след трансфера и до положителния кръвен. Имам още 3 дни до прегледа, но никакви симптоми и се чудя това нормално ли е? Имах вторична хиперстимулация /лека/, която премина и заедно с нея и всички симптоми.. притеснено ми е
Аз само вчера имах болки в корема и леко зацапване (17ти ден след трансфера), иначе точно като теб-само до теста всеки ден ме болеше корема, сега по-рядко. Всяка сутрин се будя точно в 5 ☺с леки крампи и за пишкане. Това е.

# 343
Здравейте, момичета, излезна ми резултата от чхг, за който по-рано писах 55.8 mIu/ml, трансферът е от 25.07 на две тридневни. Ще бъда безкрайно благодарна за мнение, от тези които са имали подобни резултати или могат да съдействат със съвет. Естествено ще пусна пак в същата лаборатория след 48 ч заедно с прогестерон, а дотогава стискам силни палци на всички ни 🍀

# 344
  • София/Севлиево
Бременна си.Честито!

Общи условия

Активация на акаунт