Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 284
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте , мили момичета!Сърдечно ви благодаря за невероятната подкрепа в този труден за мен момент!
Доктора ме извика в кабинета най-после и каза , че чхто е добро и да го пусна отново в четвъртък , а на 08.08 да отида на преглед.Добре , че ей така за всеки случай си взех в мен хориомона от 5000 единици и отново му напомних, че от снощи след 23 часа не съм приемала, никакви лекарства и дали не е фатално , тъй като все още кървя.Та ми хакна хориомона в корема и също така ми би и една инжекция с прогистерон, но не успях да разбера каква доза е, след което ме отпрати в къщи с инстръкциите да си изпия и наваксам до тук всичко, което съм пропуснала и циклогеста да фо продължа вагинално ,а ако има повече кръв - да го слагам вагинално.Единствено се притеснявам ,ако кръвта се засили като снощи , защото каза да му се обадя , ако е със съсиреци, защото снощната беше такава и изпадна едно жълто-бяло приличащо на силикон топче с размерите на грахово зрънце.
Мисля, че четвъртъчното ЧХГ ще е ключово след тези събития. Добре е, че бързо сте реагирали и вие, и лекарят. Стискам палци да е моментно явление това кървене и да премине без последствия!

# 316
Здравейте , мили момичета!Сърдечно ви благодаря за невероятната подкрепа в този труден за мен момент!
Доктора ме извика в кабинета най-после и каза , че чхто е добро и да го пусна отново в четвъртък , а на 08.08 да отида на преглед.Добре , че ей така за всеки случай си взех в мен хориомона от 5000 единици и отново му напомних, че от снощи след 23 часа не съм приемала, никакви лекарства и дали не е фатално , тъй като все още кървя.Та ми хакна хориомона в корема и също така ми би и една инжекция с прогистерон, но не успях да разбера каква доза е, след което ме отпрати в къщи с инстръкциите да си изпия и наваксам до тук всичко, което съм пропуснала и циклогеста да фо продължа вагинално ,а ако има повече кръв - да го слагам вагинално.Единствено се притеснявам ,ако кръвта се засили като снощи , защото каза да му се обадя , ако е със съсиреци, защото снощната беше такава и изпадна едно жълто-бяло приличащо на силикон топче с размерите на грахово зрънце.
Дано всичко да е наред , стискам палци , макар че са малко притеснителни теси съсиреци... болки имаше ли ? 
Аз снощи имах силни болки високо,около  пъпа  , и днес ме стяга кръста , та и аз съм се хвърлила в едни филми ....

# 317
  • София
Дано всичко да е наред , стискам палци , макар че са малко притеснителни теси съсиреци... болки имаше ли ? 
Аз снощи имах силни болки високо,около  пъпа  , и днес ме стяга кръста , та и аз съм се хвърлила в едни филми ....
Да , имах и бяха много странни...
През целите 15 дни след трансфера нямах , само от време навреме усещах ниско долу по 3-4 пъти на ден като почукване , а пък снощи като отидох по малка нужда ,( може би половин час преди това усетих едно къркорене и издуване на корема като преди цикъл) , когато пуснах водата, видях много кръв и буквално ми призля..избърсах се отново ярка кръв...и така.

# 318
Здравейте, дали някой е намирал скоро Октагам в аптеките?

# 319
Момичета, днес ми е ден 8 от трансфера на 2 тридневни... и понеделник мисля да направя заветния тест,нямам търпение вече...Други за тест на 8ми?

# 320
Момичета, днес ми е ден 8 от трансфера на 2 тридневни... и понеделник мисля да направя заветния тест,нямам търпение вече...Други за тест на 8ми?

и на мен днес ми е 8ми ден - на 5 дневен бластоцит- мисля утре да направя теста. Flowers Four Leaf Clover

# 321

и на мен днес ми е 8ми ден - на 5 дневен бластоцит- мисля утре да направя теста. Flowers Four Leaf Clover
И днес ще покаже ЧХГ-то Simple Smile  Стискаме палци Flowers Four Leaf Clover

# 322
На 5 дневни сигурно ще покаже,ама на 3 дневни ме съмнява толкова рано,таа ще си почакам... колко му е остават някви 4 дни 😁😅🤣

# 323
Здравейте борбени момичета, да кажа моя ъпдейт след драмата с чхг миналата седмица. И двете са се хванали, но едното най-вероятно няма да се развие, след 10 дни на преглед отново.  Другото си отговаря на 6.1 или 7ма каза тя, даже чухме и силен пулс.

# 324
Момичетата с положителни тестове - имате ли симптоми? Аз имах след трансфера и до положителния кръвен. Имам още 3 дни до прегледа, но никакви симптоми и се чудя това нормално ли е? Имах вторична хиперстимулация /лека/, която премина и заедно с нея и всички симптоми.. притеснено ми е

# 325
Аз имах гадене един два дни, и после изчезна. От време на време придърпване в корема, но като полежа отминава.

# 326
Аз не издържах и пуснах кръвен днес☺️, до края на деня трябва да има резултат. Трансферът ми беше на 25.07 на две 3-дневни.Успех на всички чакащи 🍀

# 327
Хорица, помагайте с инфо, МОЛЯЯ!
Моята приятелка днес е на пункция... 15 яйцеклетки - ок, НО спермата не я бивало...?!?! Карат го пак да дава материал днес, за втори път!?!? Кажете какво се случва при този вариант? С мъжки фактор са.

# 328
  • София/Севлиево
Не е ли вариант да замразят яйцеклетките,че при даване два пъти в един ден едва ли ще е с по-добри параметри материала...

# 329
И аз така знам... Замразяват яйцеклетки и следващ път се търси материал от мъжа.... Думите са : "да дава пак и ще оплождаме с каквото има"...... 😭
Странно ми се стори на мен, същото ѝ обясних..... Сега трябва да давам подкрепа, а плача....
Клиниката е Надежда...

Не е ли вариант да замразят яйцеклетките,че при даване два пъти в един ден едва ли ще е с по-добри параметри материала...

Общи условия

Активация на акаунт