Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 250
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
здравейте,  пуснах днес наново кръвен тест -> HCG+beta ( серум )²      463.50mIU/mL и  Progesterone¹ 27.85   nmol/L. в петък HCG беше 105.
И аз бих препоръчала да се свържете с АГ за прогестерона - дори да не е вашият АГ, всеки ще ви даде насоки за увеличаване на дозата или добавяне на друг прогестеронов препарат. Твърде далече ви е следващият преглед, за да чакате с такъв нисък прогестерон. Не че не е възможно от самосебе си да започне да се вдига, но аз бих се консултирала с АГ задължително при този резултат на Прог. Иначе ЧХГ-то расте добре Simple Smile

# 391
При кой лекар сте в момента?
Благодаря, ще изчакам още до Петък 12.08. Решила съм да слушам доктора каквото ми каже това да правя и за сега всичко е както е казал.
Преди пункцията каза, че ще извадим качествени яйцеклетки и ще забременявам😊 така и стана извади 2 и двете бяха перфектни и се оплодиха и двете и станаха перфектни бластоцисти, което според него е супер рядко.
С нисък АМХ съм 0.48 на 39 г в Надежда ме отписаха, лично Стаменов там каза мислете за донорска яйцеклетка… с мъжа ми се втрещихме.

Сегашния лекар подхожда индивидуално, стимулира ме спрямо състоянието и хоп извадиха се две много добри 2 от 2 оплодени.
🙏🍀дано се хванат и да има + тест

Flowers Four Leaf Clover
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата. Със свеж трансфер на 02.08.2022 на 2 бр 5 дневни бластоциста единия АА втория АБ.
Тест на 12.08.2022. Усещам тежест в корема не постоянно, като на моменти наподобява ПМС. Гърдите са ми като бомби, болят ме ама те си ме болят от преди трансфера. Сега се засили болката. Днес при слагане на кринон гел, сутринта като извадих апликатора на върха имаше бледо бежава точка примесена с крема. Притесних се да не ми дойде. На някой случвало ли му се е?
Напълно е възможно това да е имплантационно зацапване, ако е бледо - нормално е за този момент след трансфера. Вижте в интернет за имплантационното зацапване, за да ви е спокойно. Следете да няма по-сериозно кръвотечение. Такова едва ли ще се появи толкова рано след трансфера, освен ако няма имплантация и ви дойде цикъл..
Ако след установяване на успешна имплантация прокървите сериозно, веднага се свържете с АГ.

P.S. На 5-дневни и на 7ми ден след трансфер че ви пощаже кръвният тест. Успех! Blush Flowers Four Leaf Clover

# 392
Момичета, изписаха ми (Мемориал) Progestan dex по 1 инжекция, вие по кое време я слагате?

# 393
Здравейте, отново. Направо не знам как издържате с чакането за теста. Утре трябва да пусна първи кръвен тест, като ще ми бъде 10ден след трансфер на 3 - дневен. Положението е толкова тежко с чакането, че от нетърпение си направих един пиклив тест днес. Той пък взе че излезе с бледа втора черта. И ще полудея до утре. Но пък доста четох, че може да е положителен и заради всичките лекарства, с които се друсам след трансфера.

# 394
аз всички инжекции ги слагам следобед - 3-4 ч следобед, по навик, при стимулацията слагах инжекциите следобед, и сега след трансфера пак продължавам с инжекциите следобед, не знам дали има значение, предполгам може и вечер да си я слагаш, стига да не забравиш, ама ако искаш питай все пак лекаря или някой друг който вече е питал да пише

Момичета, изписаха ми (Мемориал) Progestan dex по 1 инжекция, вие по кое време я слагате?

# 395
Здравейте, включвам се във Вашата късметлийска тема, та дано донесе късмет и на мен!😇
Извинявам се, ако питането не е за тук, но поне сте минали през трансфер и може и да ми помогнете, а в другата тема не получих отговор.
При подготовка за ЗЕТ с 6 хапчета на ден с Естрофем, цикъла по-рано ли ви свърши? Попринцип ми е седем дни, но приключи на четвъртия ден и вече се усещам като в овулация, а е 7ми ден от началото.

Пожелавам успех на всички чакащи и съвсем скоро дано се включва в редовете и аз на чакащите!❤️

# 396
До колкото помня моя беше по-оскъден да, а овулация няма как да имсш, защото те с естрофем ти контролират организма и ще следят сега само лигавицата. Успех

# 397
Здравейте, отново. Направо не знам как издържате с чакането за теста. Утре трябва да пусна първи кръвен тест, като ще ми бъде 10ден след трансфер на 3 - дневен. Положението е толкова тежко с чакането, че от нетърпение си направих един пиклив тест днес. Той пък взе че излезе с бледа втора черта. И ще полудея до утре. Но пък доста четох, че може да е положителен и заради всичките лекарства, с които се друсам след трансфера.
Кога последно си била чхг инжекция? Ако е преди пункцията,  се падат около 14 дни и едва ли е това . При мен на 10тия ден след инжекцията  направо си нямаше втора чертичка. На следващия ден започна да се появява пак , така че дано и при теб е така. Ще стискаме палци и ще чакаме добри новини утре

# 398
Др Баев в Афродита, към момента мога да кажа че е страхотен човек и лекар. 

При кой лекар сте в момента?
Благодаря, ще изчакам още до Петък 12.08. Решила съм да слушам доктора каквото ми каже това да правя и за сега всичко е както е казал.
Преди пункцията каза, че ще извадим качествени яйцеклетки и ще забременявам😊 така и стана извади 2 и двете бяха перфектни и се оплодиха и двете и станаха перфектни бластоцисти, което според него е супер рядко.
С нисък АМХ съм 0.48 на 39 г в Надежда ме отписаха, лично Стаменов там каза мислете за донорска яйцеклетка… с мъжа ми се втрещихме.

Сегашния лекар подхожда индивидуално, стимулира ме спрямо състоянието и хоп извадиха се две много добри 2 от 2 оплодени.
🙏🍀дано се хванат и да има + тест

Flowers Four Leaf Clover
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата. Със свеж трансфер на 02.08.2022 на 2 бр 5 дневни бластоциста единия АА втория АБ.
Тест на 12.08.2022. Усещам тежест в корема не постоянно, като на моменти наподобява ПМС. Гърдите са ми като бомби, болят ме ама те си ме болят от преди трансфера. Сега се засили болката. Днес при слагане на кринон гел, сутринта като извадих апликатора на върха имаше бледо бежава точка примесена с крема. Притесних се да не ми дойде. На някой случвало ли му се е?
Напълно е възможно това да е имплантационно зацапване, ако е бледо - нормално е за този момент след трансфера. Вижте в интернет за имплантационното зацапване, за да ви е спокойно. Следете да няма по-сериозно кръвотечение. Такова едва ли ще се появи толкова рано след трансфера, освен ако няма имплантация и ви дойде цикъл..
Ако след установяване на успешна имплантация прокървите сериозно, веднага се свържете с АГ.

P.S. На 5-дневни и на 7ми ден след трансфер че ви пощаже кръвният тест. Успех! Blush Flowers Four Leaf Clover

# 399
Последната беше на 25.07 срещу 26.07, точно в 00:00. Пункцията ми беше на 27.07.

Кога последно си била чхг инжекция? Ако е преди пункцията,  се падат около 14 дни и едва ли е това . При мен на 10тия ден след инжекцията  направо си нямаше втора чертичка. На следващия ден започна да се появява пак , така че дано и при теб е така. Ще стискаме палци и ще чакаме добри новини утре

# 400
Аз мойте ги слагам вечер като се прибера от работа.

# 401
струва ми се, че е минало предостатъчно време. Мяркала съм таблици из нета за времето на изчистване, но, така или иначе утре е кръвният, а ако имате още един домашен, направете го сутринта и ще видите дали по - бързо се появява чертата 👍👍
Последната беше на 25.07 срещу 26.07, точно в 00:00. Пункцията ми беше на 27.07.

Кога последно си била чхг инжекция? Ако е преди пункцията,  се падат около 14 дни и едва ли е това . При мен на 10тия ден след инжекцията  направо си нямаше втора чертичка. На следващия ден започна да се появява пак , така че дано и при теб е така. Ще стискаме палци и ще чакаме добри новини утре

# 402
Здравейте момичета, включвам се и аз. Честито на всички с положителен тест и късмет на останалите. Имах трансфер на 2, 5-дневни ембриончета на 4ти август. Тъй като живея в чужбина и ми се налага да пътувам на 7ми ден след трансфер от манипулация ми казаха да направя кръвен в сряда (6ти ден след трансфер) защото според тях ако е имало имплантация дотогава ще покаже. Пиша ви да чуя и друго мнение, а и честно казано ме е страх да направя теста да не би да излезе отрицателен:( .

# 403
Здравейте момичета, включвам се и аз. Честито на всички с положителен тест и късмет на останалите. Имах трансфер на 2, 5-дневни ембриончета на 4ти август. Тъй като живея в чужбина и ми се налага да пътувам на 7ми ден след трансфер от манипулация ми казаха да направя кръвен в сряда (6ти ден след трансфер) защото според тях ако е имало имплантация дотогава ще покаже. Пиша ви да чуя и друго мнение, а и честно казано ме е страх да направя теста да не би да излезе отрицателен:( .

С първата ми бременност, пуснах първи кръвен на 8-ми ден (трансфер на един 5-дневен) и резултата беше 65. Имай предвид, че на 6-ти ден може да е нисък (особено, ако се е хванало само едното или имплантацията е била късна) и не трябва да се плашиш. В моята клиника ми искаха тест чак на 12-ти ден. Не знам защо толкова рано са ти казали. Успех и нека да е положителен Simple Smile

# 404
Моят доктор ми иска на 7ми ден след трансфера - винаги си е показвало още тогава при мен. Успех! 😊

Общи условия

Активация на акаунт