Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 420
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, 9-ти ден, резултат - 109. Явно че има нещо... как ви се струва?
Ясно е, че в събота пак ще пусна.

# 166
Има, има! Честито!

# 167
  • София/Севлиево
Много си е хубав резултатът.Честито и лека бременност ❤️❤️❤️

# 168
Ехааа!!!!! Супер си е резултата! Heart
 Тихичко честито и до финал Flowers Four Leaf Clover

# 169
Със сигурност ще отчете. Ако е имало имплантация, чхг-то започва да навлиза в кръвта още след 4-тия ден. Така че ако си нетърпелива може да пуснеш, но съвет от мен да го повториш след още 48 часа. Успех и стискам палци,

Това, което пишете е пълен абсурд. Правите ли сметка, че след такива изявление има момичета, които ще пуснат тестове на 4-5 ден, разбира се няма да има чхг и ... Ще ви кажа какво “и”, започва едно голямо разочарование, тръшкане и дори и всичко да е Ок, може да приключат нещата преди да са започнали. Моля ви, помислете за последствията преди да споделяте подлъгваша информация.
Какво се случва след трансфер на пети ден?

Ден след ЕТ — Развитие на ембриона

Ден 1: Обвивката на бластоциста започва да се пука.

Ден 2: Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и
започва да се закача към маточната стена.

Ден 3: Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

Ден 4: Имплантацията продължава.

Ден 5: Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

Ден 6: hCG започва да навлиза в кръвта.

Ден 7:  Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

Ден 8: Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

Ден 9: Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност.

# 170
Момичета всяка си преценя кога да си пусне теста. При мен на ден 6 имаше черта и то видима. Започнах тестването от 4 ден,като 5 пропуснах защото бяхме на гости. Та на 4 ден имах някаква въображаема дето само аз я виждах. На 6 ден като ми показа,виждаше се чертата. Да не беше ярко червена,но беше видима,реших на 7 ден на пусна ЧХГ бе 112. Всеки организъм е различен. При някои жени по бързо се секретира ЧХГ с по бързи темпове,при други по бавно. Мисля че след 7 ден може да се тествате. Важно е да знаете дали е имало имплантация. Доста момичета с години правят опити и не стигат до имплантация,така че и имплантацията в случая е нещо,затова е хубаво от рано да се следи☺

# 171
Karlii, аз казвам, че ЧХГ-то започва да навлиза в кръвта ако има имплантация, а не, че може на 4-ти ден да се установи с тест чхг или домашен пиклив текст. Има разлика в двете неща, а това кой кога пуска теста е лично собствена преценка.

# 172
Момичетаа да се отчета. На 11 ден след ЗЕТ на 2 тридневни днес кръвния е 5,90. Според мен няма шанс, но ме карат пак да повторя в понеделник.

# 173
Здравейте, на кой ден от цикъла са ви правени трансферите ( при ЗЕТ)?
Успех на всички !❤️

# 174
Успех на всички !❤

Успешния от който съм бременна сега е трансфер на 18 ден на едно петдневно ембрионче☺

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 11:35 от Милото

# 175
Успех на всички !❤️
ЗЕТ на 5-дневни, трансфера ми беше на 23 -ти ден от цикъла. Успех на всички:four_leaf_clover:

# 176
ЗЕТ на 5 дневни, трансфер на 15 ден. Успех ❤❤❤

Успех на всички !❤️

# 177
Здравейте момичета, на 11 ден след ЗЕТ на 2 5 дневни, това е резултата ми от снимката,  но досега съм правила теста в  други лаборатории и мерните единици са различни, не знам да се радвам ли, какво да правя. Утре ще ида да повторя теста и се чудя дали да е в същата лаборатория или директно да си ходя в Надежда? Благодаря предварително за съветите!

# 178
Супер положителен, честито. Ако ще повтаряте, нека е след 2 дни, за да се види дали се удвоява ЧХГ.
Здравейте момичета, на 11 ден след ЗЕТ на 2 5 дневни, това е резултата ми от снимката,  но досега съм правила теста в  други лаборатории и мерните единици са различни, не знам да се радвам ли, какво да правя. Утре ще ида да повторя теста и се чудя дали да е в същата лаборатория или директно да си ходя в Надежда? Благодаря предварително за съветите!

# 179

Резултатът е супер, повторете го в същата за да видите удвояването. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт