Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 236
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз правих кръвен на 7ми ден на един 4 дневен, което е 6ти ден на 5 дневен. Излезе си положителен със стойност 31.50.
Успех !

# 406
Благодаря ви момичета. Дано да имам да споделя добри новини утре! Успех на всички.

# 407
Здравейте, момичета. С двоен трансфер съм. В неделя върнахме едно 3-дневно ембрионче, а днес ще връщаме две 5-дневни. Имам изписано Зарзио. Слагам го към 17 ч. Обаче днес трансфера ми е в 16 ч., докато го направим и се прибера ще стане сигурно поне 18ч. И сега се чудя кога да го поставя - сега преди трансфера или по-късно, примерно към 19-20 ч. Тези от вас, които са слагали Зарзио имате ли идея кое би било по-правилно?
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 408
Здравейте, момичета. С двоен трансфер съм. В неделя върнахме едно 3-дневно ембрионче, а днес ще връщаме две 5-дневни. Имам изписано Зарзио. Слагам го към 17 ч. Обаче днес трансфера ми е в 16 ч., докато го направим и се прибера ще стане сигурно поне 18ч. И сега се чудя кога да го поставя - сега преди трансфера или по-късно, примерно към 19-20 ч. Тези от вас, които са слагали Зарзио имате ли идея кое би било по-правилно?
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

Бих го сложила в 19 часа

# 409
Боби, и аз бих го сложила след като се прибера, не мисля че е фрапантно че не е в точен час. Успех и не се притеснявай.

# 410
Благодаря ви. Ина мен ми се струва по-добра идея да е след трансфера и така ще направя. Hug

# 411
Боби, стискам палци и ти пожелавам успешен трансфер! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 412

Момичета, може ли помощ в разчитането, че все още чакам лекарката ми да ми звънне, за да ми каже какъв е резултатът?

# 413
Момичета днес ми е 7 ден след трансфер, корема ми е като на бременна в 4-ти месец. Как е при вас, много ми се е подул, а не ям повече от преди. На 15-ти понеделник трябва да пусна кръвен тест, ще се побъркам до тогава. Вече имам всякакви симптоми. Гърдите придърпвания в корема, тежест като при ПМС. По цял ден не усещам нищо и следобяд се почва. Вече ще откача, споделете при вас как е. Има ли някой с мен около тази дата за тест?

# 414

Момичета, може ли помощ в разчитането, че все още чакам лекарката ми да ми звънне, за да ми каже какъв е резултатът?
Чудесни показатели и за двата хормона, честито! Пуснете ЧХГ отново след 2 дни, за да засечете как нараства Simple Smile

# 415
Valentina Stefanova 627848
Първо честито и добре дошла в отбора на бременните  😉 . Чхг ти е супер стойност , но прогестерона ми се струва  доста висок според реф. стойности , говори с доктора за това.

FBID1056590955  нормално е да си подута , аз все още съм. Започна още от пункцията.  Какво ли не пробвах но не спада и ми е тежко. Буквално през ден пишех до болницата. Казаха че ще отмине , но кога ......
На кой ден ти беше трансфера ?

# 416
Благодаря ❤
И на мен ми се стори много висок, но все още чакам да ми върне обаждане докито ми, та малко съм се панирала.

Valentina Stefanova 627848
Първо честито и добре дошла в отбора на бременните  😉 . Чхг ти е супер стойност , но прогестерона ми се струва  доста висок според реф. стойности , говори с доктора за това.

FBID1056590955  нормално е да си подута , аз все още съм. Започна още от пункцията.  Какво ли не пробвах но не спада и ми е тежко. Буквално през ден пишех до болницата. Казаха че ще отмине , но кога ......
На кой ден ти беше трансфера ?

# 417
Здравейте,предстои ми пореден ЗЕТ тази седмица. Докторът ми казва,че няма проблем да се пътува  с кола след трансфер(около 150км).Бихте ли споделили дали вие сте пътували след трансфер и е имало имплантация. Благодаря

# 418
Здравейте,предстои ми пореден ЗЕТ тази седмица. Докторът ми казва,че няма проблем да се пътува  с кола след трансфер(около 150км).Бихте ли споделили дали вие сте пътували след трансфер и е имало имплантация. Благодаря
Здравей iv22, аз пътувах 220 км след първия си трансфер и имах положителен резултат.
А вторият трансфер, не в България - сестрата ми обясни, че оставят пациентката за около 5 минути да си полежи, само за спокойствие, не било доказано, че помага, и така буквално минути след трансфера станах и си шофирах до дома, а вечерта пътувах - и сега имам положителен резултат 👍👍

# 419
Момичета днес ми е 7 ден след трансфер, корема ми е като на бременна в 4-ти месец. Как е при вас, много ми се е подул, а не ям повече от преди. На 15-ти понеделник трябва да пусна кръвен тест, ще се побъркам до тогава. Вече имам всякакви симптоми. Гърдите придърпвания в корема, тежест като при ПМС. По цял ден не усещам нищо и следобяд се почва. Вече ще откача, споделете при вас как е. Има ли някой с мен около тази дата за тест?

Може да си получила хиперстимулация, ако нямаш болки си вземи извара, набляга се на протейните като цяло, някой пият протеинови шейкове, но най-вероятно за бременни. Ако имаш болки, температура , задух или нещо друго направо в клиниката. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт