Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, ЧХГ след имплантацията ли може да се открие в кръвта, нямам никакви ЧХГ инжекции, нямам прегнил или друго само прогестерон и клексан.

# 586
Да, ако има имплантация започва да се секретира. На страница 1 има описание какво се случва след трансфера по дни и можеш да видиш горе долу колко дни след него може да се засече. Разбира се всичко е относително. При някой може имплантацията да се случи по-късно, примерно. Simple Smile

# 587
Момичета, ЧХГ след имплантацията ли може да се открие в кръвта, нямам никакви ЧХГ инжекции, нямам прегнил или друго само прогестерон и клексан.
Да, след имплантация с кръвен тест се установява нивото на ЧХГ. АГ-то трябва да ви е казал кога да го изследвате, но след трансфер на 5-дневни, на 7мия ден след трансфера вече дава резултат кръвният ЧХГ тест.

# 588
Да, след имплантация с кръвен тест се установява нивото на ЧХГ. АГ-то трябва да ви е казал кога да го изследвате, но след трансфер на 5-дневни, на 7мия ден след трансфера вече дава резултат кръвният ЧХГ тест.

Мерсиииии, да аз просто правих кръвен и се чудя на резултата. Мерсии 🥰

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 13:43 от Хайверче

# 589
Какво се чудите на резултата?

Bobby, ти пусна ли пак?

Мерсиииии, да аз просто правих кръвен и се чудя на резултата. Мерсии 🥰

# 590
Понеже първия тест го пуснах след работа към 17. 30 ч. и гледам и последващите да са към същия час, за да са на 48 часа. Ще ходя след работа и отсега ми е зле. Pensive

# 591
Ее айде де,горе главата, може и да има късмет този път. Simple Smile
Понеже първия тест го пуснах след работа към 17. 30 ч. и гледам и последващите да са към същия час, за да са на 48 часа. Ще ходя след работа и отсега ми е зле. Pensive

# 592

Стискам палци!

# 593
Здравейте, момичета! Успех на всички, които сме в очакване на теста! Моят трансфер на две 3дневни беше вчера, мисля да пусна тест на ден 9.
Слагам кринон сутрин и вечер, днес ми се случи когато премахвах пластмасовата капачка, после да остане остро ръбче, при което при поставяне ме заболя (нямах зацапване или нещо такова). Някакъв трик за по-добро премахване на капачката?

# 594
Момичета, излезе резултата. В неделя беше 45. Обаче не ми ли е нисък Прогестерона?

# 595
Момичета, излезе резултата. В неделя беше 45. Обаче не ми ли е нисък Прогестерона?

Супер за ЧХГ-то, и съм съгласна с теб за прогестерона - има ли референтни стойности от страни? Аз бих звъннала Ан АГ още утре, все пак, да ти пуснат рецепта.

# 596
Аз чакам пред манипулационната на Надежда понеже ми свършиха и Прегнила и Зарзиото и направо ще питам за прогестерона.
П.С. Акушерката ме попита защо съм пуснала Прогестерон. Ами добре, че пуснах. Изписаха ми Пролутекс инжекции. В петък доктора иска нов тест и тогава ще ми се решава бъдещето. Според него /то и според мен и всички останали/ резултатът е нисичък. Имате ли наблюдения Пролутекс бързо ли вдига нивото?

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 19:49 от *Bobby*

# 597
Днес 16 ден ли ти е? Принципно трябва бързо да вдигне ама аз бих слагала по 2 днес и утре,защото е опасно нисък към кървене...може заради ниския прогестерон чхг-то да е ниско, Боби...

# 598
И аз това си помислих. Че може затова така бавно да расте ЧХГ-то. Изписаха ми по 1 Пролутекс в следващите 3 дни. Имам отделно Прегнил през ден и Циклогест 2х1. Казаха дори да прокървя преди петък, пак да пусна ЧХГ, защото то може да си се качва.
Днес ми е 14ти ден след трансфер на 5-ти ден.

# 599
И аз това си помислих. Че може затова така бавно да расте ЧХГ-то. Изписаха ми по 1 Пролутекс в следващите 3 дни. Имам отделно Прегнил през ден и Циклогест 2х1. Казаха дори да прокървя преди петък, пак да пусна ЧХГ, защото то може да си се качва.
Днес ми е 14ти ден след трансфер на 5-ти ден.
Прог. в ng ли е или в nmol? Доста е нисък и в двете мерни единици (в nmol е под 30..). Аз при малко по-висока стойност от тази прокървих, след което ударно ми включиха Пролутекс 50 и ми спряха Утрогестана, тъй като не го усвоявах качествено. Пролутексът се усвоява много ефективно и доста бързо качва Прог. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт