Отговори
# 60
  • София
Как доказахте бх?
Този цикъл на 29.06 след какво закъснение е бил?
Моите две бх са с проследяване на чгх, покачващо се неравномерно, но постепенно спадна. Доколкото помня цикъла след това беше по-обилен, но нямах изместване на О.

Здравейте момичетаа Simple Smile И аз да се запиша.. с мъжа ми от 9месеца се опитваме за бебе. Миналият месец за първи път видях две чертички два дни преди цикъл. Бях тоооолкова щастлива, но за кратко. Оказа се, че е биохимична бременност.
И с това се справихме.. надявам се този месец да стане..

Ако някой случайно е запознат с това, много ще се радвам за мнение. След биохимичната бременност цикълът ми (дойде ми на 29.06.) беше много болезнен и обилен. Дължината му е 7дни, като на последния 7ми ден от цикъла имах страшни болки в яйчниците и си направих ову тест, който беше категорично положителен. Според вас това нормално ли е? Никога до сега не съм имала толкова ранна овулация. Разбира се, правихме опити на 05.07.,06.07. и на 08.07.
Най-страното е, че на 10.07. имах кафяво зацапване и не разбирам от какво е..
Ще се радвам на мнения.
Имам час за лекар на 21.07.

P.S: Пожелавам на всички да видим скоро по един положителен тест за бременност. Успех :*

# 61
Здравейте, момичета. Аз отдавна не съм се включвала, но моята сага продължава. Половин година вече нещо се случва с интимните ми части - то не беше БВ, липса на лактобацили, гъбички в минимални количества. Нищо не помага. Само ми изписват някакви тъпи глобули и хапчета и ме гледат все едно съм луда, защото резултати от изследвания и прегледи не съответстват на дискомфорта ми, който честно казано е жесток - пари ми, щипе ми, имам чувство, че имам нещо във влагалището. Забавното е, че течение нямам, външни признаци на възпаление нямам, левкоцити нямам. За тази половин година бях на гинеколог, уролог, венеролог по няколко пъти. Пусках  разширени иследвания в Геника на влагалищен, цервикален и уретрален секрет. Другата седмица ще ходя при нов гинеколог. Отчаяна съм. Чувствам се сякаш тялото ми работи срещу мен. Постоянно ми се реве. Само черни мисли ме спохождат. Не мога и не искам да повярвам, че няма излизане от този порочен кръг, че няма кой да ми помогне. Сигурно се досещате, че за секс не може и да става въпрос. Около мен двойките си бременеят и раждат, което не прави ситуацията ми по-лека. Чувствам се сякаш изпълването на мечтата ми за дете става все по-далечно и невъзможно. Уж трябваше да прекарам едно безгрижно лято, а аз само обикалям по лекарски кабинети да ме ровят. Моля се само за търпение, за да дочакам с хладен ум по-добри времена...
Здравей, Ray. Simple Smile
Не знам дали ме познаваш, но аз бях част от темата дълго време. Следя я от време и се включвам по теоя въпрос, защото знам как се чувстваш. Аз бях така дълго време. Дискомфорт, дразнене, ту имах нещо в микробиологията, ту нямах. Пробвах какво ли не. Мултипробиотик за жени е едно добро попадение.
Но това, което ми помогна беше класическа хомеопатия. Не правя реклама, просто знам какво е да се бориш с такива проблеми. Ако искаш пиши ми,ще си поговорим на лично. Реших да пиша тук, ако някой друг има подобен проблем.
Успех на всички и нека темата се напълни със сбъднати мечти ❤🌷

# 62
Rayy, трудно и бавно се лекува тая гад. Важното е да не се отказваш.
Съвет от мен,  обърни внимание на общия имунитет, женски пробиотик през устата и вагинални глобули с лактобацили, задължително след лечение и после за профилактика.  Пиши на лично ако мога ще помагам ❤️

# 63
Много ви благодаря, момичета, много сте мили Heart За жалост връщайки се назад, когато проблемите ми започнаха, виждам доста рискови фактори, включително огромен стрес около липсата на бебе. Опитвам се да гледам по-философски на нещата, да приема този дискомфорт като просто поредната спънка по пътя, а защо не и последната, просто на моменти и сама не си вярвам... В тази ситуация оценявам колко важно е да си здрав.

# 64
Много е тихо тук.

Rayy моя приятелка имаше доста дълго време проблеми с микрофлората и мина на доста рестриктивна диета като изключи всички млечни и глутен по спомен. Успя да се справи така. Ти опитвала ли си?

Вчера бях на АГ след първия цикъл. Всичко изглежда супер. Имаме зелена светлина за опити. Записах обаче час за ендокринолог, защото ми беше доста високо ТСХ с положителния тест и искам и с това да се справя преди да се пусна пак по пързалката. Head Band

# 65
Hearty, вече почти 2 години съм на високомазнинна диета, млечните са ми силно ограничени, защото ми действат провъзпалително. Мисля, че голяма част от проблема ми е на стресова основа, защото неприятните ми усещания се местят, на моменти чувствам дискомфорт, но не мога да определя къде.

# 66
Как доказахте бх?
Моите две бх са с проследяване на чгх, покачващо се неравномерно, но постепенно спадна. Доколкото помня цикъла след това беше по-обилен, но нямах изместване на О.

Здравейте момичетаа Simple Smile И аз да се запиша.. с мъжа ми от 9месеца се опитваме за бебе. Миналият месец за първи път видях две чертички два дни преди цикъл. Бях тоооолкова щастлива, но за кратко. Оказа се, че е биохимична бременност.

Ако някой случайно е запознат с това, много ще се радвам за мнение. След биохимичната бременност цикълът ми (дойде ми на 29.06.) беше много болезнен и обилен. Дължината му е 7дни, като на последния 7ми ден от цикъла имах страшни болки в яйчниците и си направих ову тест, който беше категорично положителен. Според вас това нормално ли е? Никога до сега не съм имала толкова ранна овулация. Разбира се, правихме опити на 05.07.,06.07. и на 08.07.
Ще се радвам на мнения.

P.S: Пожелавам на всички да видим скоро по един положителен тест за бременност. Успех :*

С положителен дигитален тест и на преглед при гинеколог. Нямах закъснение дори на цикъла, а беше 1-2дни преди цикъл.
Днес си направих пак ову тест и какво да видя - две черти и то какви….
Преди два дни пак имах кафяво зацапване… ужас ужас

Ето и снимка на теста от овулацията днес:

# 67
Как доказахте бх?

Ще се радвам на мнения.

С положителен дигитален тест и на преглед при гинеколог. Нямах закъснение дори на цикъла, а беше 1-2дни преди цикъл.
Днес си направих пак ову тест и какво да видя - две черти и то какви….
Преди два дни пак имах кафяво зацапване… ужас ужас

Ето и снимка на теста от овулацията днес:

Елизабет, а пускали ли сте си ЧХГ? Много често след регистирана бременност ЧХГ все още е налично в организма и му трябва време да се изчисти, а от опит казвам, че тестовете за ОВУ засичат и бременност, особено когато двете черти са еднакви или тестовата е по-наситена от контролната. Моят съвет е да пуснете ЧХГ. Ако е високо, говорете с доктор. Обикновено при БХ бременност то е не повече от 5-15 и след цикъл би трябвало да пада. Но ако е по-високо или расте неравномерно може да се говори за извънматочна бременност, която е опасно състояние. Това че сте имали обилно кървене, не винаги значи че е било цикъл. Намерете си добър гинеколог и задължително изследвайте ЧХГ.

# 68
Караджова, как си? Какво каза лекарят?
Ако не се лъжа вчера трябваше да си на преглед?

# 69
Ох чак на 19ти съм на преглед, записах си час и за 21ви, при онкогинеколог за второ мнение, след като взема резултатите от биопсията. Честно казано много се притеснявам да не ме накарат да правя аборт, заради резултатите от биопсията. Всъщност, то не се знае, бременността може и да не се развие, но силно се надявам и с двете всичко да е наред. Иначе вчера повторих резултатата, но сякаш мисля и утре да пусна още един и прогестеронът се качва, но ми е много реално и притеснено

# 70
Караджова , силно вярвам ,че всичко ще е наред!
Знам ,че ти е много объркано и притеснено, но се опитай да се успокоиш малко и да погледнеш от хубавата страна.

# 71
  • София
Точно заради описаното от Salsera попитах как е доказана бх... За мен има нещо, което не е наред и трябва да се потърси лекарско мнение. Още повече, че при мен извънматочната беше съпроводена с цикъл, и ако не беше пускано чхг нямаше да я хванем навреме.
Караджова, силно вярвам, че всичко ще е наред. ЧГХтое прекрасно. Изгони ги тия лоши мисли, че няма полза от тях!

# 72
Благодаря ви на всички за отговорите. На 21.07. имам час. Дано всичко е наред..

# 73
Момичета ,наложи ми се да ми извадят кърлеж от ръката днес!Казах ,че правим опити за бебе,доктора каза,  че няма проблем и ми направиха Тетанус!Сега като се прибрахме ,направих тест 12 ден след ову отрицателен .Много ми е притеснено Confused Извинявам се ,че нахлувам така в темата!

# 74
Караджова, не се притеснявай! А и никой нищо не може да те накара. Накрая ти сама ще си вземеш решение за всичко. Само не се притеснявай. Нека да ти минат прегледите, да ти кажат какви допълнителни изследвания трябват и какво що и ще следите положението. Много може да се направи и по време на бременността и след раждането. ЧХГ е супер! Имай вяра ♥

Ние започнахме опити след МЦ, сега се опитвам уж да следя овулация, ама да видим. Всички тестове са ми еднакви. 😂

Общи условия

Активация на акаунт