Отговори
# 90
Lygia, cъжалявам че се чувстваш така.
На мен ми се случи същото. При мен се оказа, че е от новият вариант коронавирус.  Пет седмици ме боля така.

Не се отчайвай. Знам колко е гадно постоянно опитите да бъдат саботирани от някакви си други здравословни проблеми.
Лично аз спрях да правя всякакви тестове ( с изключение на корона и тестове за овулация и мерене на базална температура). Щитовидната жлеза я тествам веднъжна 6 месеца. Просто при всеки е различно. Аз забелязах, че мен тези изследвания ме натоварват. Всеки си решава за това, но аз съм на лично мнение че не искам тестове, поне докато се чувствам добре.

# 91
Lygia, cъжалявам че се чувстваш така.
На мен ми се случи същото. При мен се оказа, че е от новият вариант коронавирус.  Пет седмици ме боля така.

Не се отчайвай. Знам колко е гадно постоянно опитите да бъдат саботирани от някакви си други здравословни проблеми.
Лично аз спрях да правя всякакви тестове ( с изключение на корона и тестове за овулация и мерене на базална температура). Щитовидната жлеза я тествам веднъжна 6 месеца. Просто при всеки е различно. Аз забелязах, че мен тези изследвания ме натоварват. Всеки си решава за това, но аз съм на лично мнение че не искам тестове, поне докато се чувствам добре.

Благодаря за думите и окуражението! Ние в края на Май го минахме и това с коронавируса. Честно казано не помня много-много преди да съм изпитвала подобен дискомфорт в областта на шията и долната челюст. Ако е било от това дано да отшуми.

# 92
връщам се от прегледа и нямам добри новини, няма да се отървете лесно от мен....  Трябва да съм в 6та седмица, но няма ембрионче, каза кухо яйце. Също каза, че лигавицата е много дебела и вероятно няма да се изчистя сама, което ми е малко съмнително и в петък ще ми прави LEETZ (или нещо подобно) и аборт по мед. причини. Резултата от биопсията е CIN I-II. В четвъртък съм на второ мнение, но не мисля, че ще чуя нещо по различно, поне не и за бременността

# 93
връщам се от прегледа и нямам добри новини, няма да се отървете лесно от мен....  Трябва да съм в 6та седмица, но няма ембрионче, каза кухо яйце. Също каза, че лигавицата е много дебела и вероятно няма да се изчистя сама, което ми е малко съмнително и в петък ще ми прави LEETZ (или нещо подобно) и аборт по мед. причини. Резултата от биопсията е CIN I-II. В четвъртък съм на второ мнение, но не мисля, че ще чуя нещо по различно, поне не и за бременността

Karadzhova88, съжалявам да го чуя!! Дано да се опровергае! ЧХГ-то ти беше страхотно! Аз много се надявах за твоята бременност!

# 94
Аз също се надявах. Благодаря ти. Все пак мисля в четвъртък сутринта да повторя кръвния и след това да видим какво ще каже другата докторка.. Дори съм решила да поровя да видя с дъщеря ми как е бил ехографа в 6та седмица.. Толкова много го чакаме и искаме..

# 95
За ендокринолога -  пусни си пакет щитовидна тсх,фт3, фт4,тат,мат.

Караджова, и аз се надявах да ни се похвалиш след прегледа!съжалявам за развоя на събитията,но горе главата - с теб сме 😘😘😘

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 11:02 от Sunshinegirl84

# 96
  • София
Караджова разбирам те, при нас беше същото. Кураж и това ще мине.

# 97
Момичета, днес ми беше пункцията, имам 3 яйчица, стискайте им палци да оцелеят до петък. И тогава ще трябва да реша дали да правя още една стимулация или да рискувам само с наличните. Вие как бихте постъпили?

# 98
Здравейте, днес е 7ми ден закъснение от менструацията ми. Около датите на овулацията (изчислена ми е пт приложението на телефона), не сме правили опити за бебе, защото бях в командировка. Но другите ни актове са били незащитени. Направих тест на престо ден преди закъснението, един в дебя на закъснението, друг шуър чек на 3 ден от закъснението и всичките са отрицателни. Последните дни ми се гади, гърдите ми за пръв път са толкова болезнени, имам покачване с около 2кг и ми се появиха хемороиди. Знам че е прекалено рабо за каквито и да е симптоми, но не знам какво се случва. Възможна ли е бременност, ако речем че приложението не е изчислило точно дните ба овулация?

# 99
Fashion, едва ли си бременна, ако сте правили опити извън очакваната овулация. Ако са толкова силни симптомите, пусни си кръвен тест, той ще покаже ясно....А и излиза по-изгодно  от няколко уринарни теста.

Yvka, стискам ти палци! Ако и трите или поне 2 оцелеят до петък, аз бих направила трансфер и бих отложила засега следваща стимулация. Може пък да не се наложи.

КАраджова, много съжалявам! Дръж ни в течение какво се случва и задължително потърси още 1 мнение, както мислиш. Дано стане чудо.

# 100
Здравейте борбени момичета, бях една от вас, после имах честта да ви орисам и да ръся със син прашец. От вчера вече мога да ви замерям със памперси. Роди се нашето чудесно момченце. Казва се Матей и е супер сладур. 🥰

Желая това щастие на всяка от вас.

# 101
Честито, Матея! Да ви е жив и здрав младежа! И много да ви радва!!!

# 102
пак съм аз. Вчера бях на 2ро мнение при една доцентка. Каза, че всичко, което ми наговори гинеколожката са меко казано глупости, с които да ме изплаши и да направим набързо процедурата. Каза ми, че състоянието, в което съм (HSIL) си е направо за конизация, която обаче може и да се направи и след евентуална бременност и раждане, ако тази се задържи. Разликата между прегледите беше 2 дни и се вижда разликата в снимките на ехографа. Сакчето е по-малко отколкото трябва (0.71см), но каза да изчакаме, най-вече щом бременността е желана. И каза че онази малка точица е ембрионче. Може и да не се развие, но за 2дни и толкова ужасни думи и емоции, говореше ми се за рак, махане на матка, смърт, тази жена ми върна вярата в живота, ако ще. Засега съм бременна и щастлива и се наслаждавам на момента. Вика ме чак на 1ви август да видим дали, ще има развитие. Надявам се да сте разбрали главоблъсканицата ми и ви благодаря за изслушването и подкрепата. 💛

# 103
Karadzhova88, огромна разлика и в качеството на снимките! Дано всичко се развие добре и да, много лекари бързат да казват: "Махай бебето" в подобни ситуации, включително и на моята близка, но конизацията тя си направи 40-50 дни след като роди и се радва на здраво и щастливо дете. Тя също е добре. Пожелавам ти всичко да се развие по най-добрия начин и ембриончето да се развива.

Пиеш ли нещо в момента?

# 104
  • София
Karadzhova88 чудесна новина, че има ембрион! Стискам палци да се развие и да имате едно прекрасно бебче! Gift Heart
Не ми се искаше да коментирам ситуацията, понеже нямам много опит, но първата лекарка доста те е наплашила. И при мен март месец излезе резултат цин 1-2 и моята АГ ми пусна изследвания за HPV и след отрицателен резултат ми предписа цикатридина гловули и бетадин и каза, че има шанс да се оправя и без лазер. При бременност може да се забързат процесите, но мерки могат да се предприемат и след нея. Моя позната беше с цин 3 и положителен тест за HPV и все пак си изкара бременността и след нея направиха нужните процедури. Успех ти желая и дано всичко при теб се развие по най-добрият начин! Hug

Общи условия

Активация на акаунт