Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какво представлява менструалният цикъл и какво е ПКЯ?
-
Какво представлява биохимичната бременност?
връщам се от прегледа и нямам добри новини, няма да се отървете лесно от мен.... Трябва да съм в 6та седмица, но няма ембрионче, каза кухо яйце. Също каза, че лигавицата е много дебела и вероятно няма да се изчистя сама, което ми е малко съмнително и в петък ще ми прави LEETZ (или нещо подобно) и аборт по мед. причини. Резултата от биопсията е CIN I-II. В четвъртък съм на второ мнение, но не мисля, че ще чуя нещо по различно, поне не и за бременността
пак съм аз. Вчера бях на 2ро мнение при една доцентка. Каза, че всичко, което ми наговори гинеколожката са меко казано глупости, с които да ме изплаши и да направим набързо процедурата. Каза ми, че състоянието, в което съм (HSIL) си е направо за конизация, която обаче може и да се направи и след евентуална бременност и раждане, ако тази се задържи. Разликата между прегледите беше 2 дни и се вижда разликата в снимките на ехографа. Сакчето е по-малко отколкото трябва (0.71см), но каза да изчакаме, най-вече щом бременността е желана. И каза че онази малка точица е ембрионче. Може и да не се развие, но за 2дни и толкова ужасни думи и емоции, говореше ми се за рак, махане на матка, смърт, тази жена ми върна вярата в живота, ако ще. Засега съм бременна и щастлива и се наслаждавам на момента. Вика ме чак на 1ви август да видим дали, ще има развитие. Надявам се да сте разбрали главоблъсканицата ми и ви благодаря за изслушването и подкрепата. 💛