Дете родено без анус?!

• 154 452
  • 532
  •   1
Отговори
# 420
  • В лудницата на 2-рия етаж.
nelll,страхотна новина.Искрени възхищения и към лекарите,извършили операцията. omm

# 421
 Cry Cry CryУжасна история

# 422
направо ми иде да крещя с глас като чета подобни неща, но единствено ми избиват сълзи от безсилие и състрадание към това детенце... newsm45 newsm45 newsm45

как е възможно човешката безотговорност и безхаберието на една голяма част от така нареченото лекарско съсловие да повлича след себе си човешки съдби и да ги обрича на жалко съществуване, вместо да им даде крила на надежда за малко по-лек живот...

думи нямам и се моля за това детенце да стане някакво чудо! както и с всички такива дечица, които не Господ, а немърлива човешка ръка осакатява за цял живот....

Нека да се кажат на ВИСОК ГЛАС имената на КАСАПИТЕ!!!
Нямах сили да прочета всичко. Списъкът с некадърните лекари в България е много дълъг, а на всички тях алчността им е безгранична. Здравословният проблем в нашето семейство е друг, но изумяващата некомпетентност и некадърност, съчетана с алчност и безскрупулност е еднаква за всички лекари в България. Обещала съм си, че когато нашия проблем свърши/какъвто и да е изхода/ ще публикувам имената на всички лекари по веригата и сумите, които са вземали за уж "безплатното" лечение, за което съпругът ми се е разписал по тяхно искане. Жалки са, ние сме от хората които по случайност имат  пари и можем да си позволим лечение в чужбина, нямате си на представа колко време ни изгубиха за да ни дадат поне имейла на известен онколог в чужбина, за това колко си платихме за този имейл изобщо няма да споменавам #2gunfire

# 423
  • София
Моля ви не измествайте темата. Значи не сте прочели внимателно. В тази тема не става дума за недобросъвестни лекари, а за една тежка вродена патология, която изисква многоетапни операции, а те не винаги могат да поправят грешките на природата. Ние в Детска хирургия на "Пирогов" полагаме много сили и умения, викаме чужди специалисти и самите родители на децата са оценили нашия труд. Темата за недобросъвестните лекари е обект на друг форум.

# 424
Извинявам се, че изместих малко темата, но се ужасих от прочетеното/ приложила съм цитат/, само изроди и съдисти могат да обрекат едно дете на такъв "живот".
Бихте ли ми дали линк към темата, където се обсъждат професионалните "качества" на българските лекари  Praynig

# 425
Страхотно е, че и тук имаме толкова добри специалисти, които да се справят с толкова специфичен проблем. Браво!!!

Иначе ми е много мъчно за малките съкровища с такъв сериозен проблем. Дано всички като nell да имат този късмет и да се оправят Simple Smile

# 426
много ми стана мъчно от прочетеното
миличките ми дечица те  Cry Cry Cry

# 427
nelll,страхотна новина.Искрени възхищения и към лекарите,извършили операцията. omm
Hug

# 428
Стана ми мь4но,  Cry  милата душица какво ли е преживяло ,от деня в който се е родило само то си знае,и майка му сьответно, Господ да ни пази,и да помага на де4ицата с подобни проблеми.  Hug

# 429
За Вашия проблем с детето мога да ви посътветвам да отидите на консултация при доктор Мошеков в Пловдив, той е единствения специалист който се занимава с този проблем.

Д-р Мошеков от Пловдив е много добър специалист и е защитил в Москва дисертация по тази тема.
Но в България много хора работят по този проблем.

Аз вече 4 години се интересувам от тези заболявания, познавам отблизо вече доста деца  оперирани на различни места(най- вече София и Пловдив) следя тяхното възстановяване и развитие.Да в България може би доста лекари работят т.е. учат се да лекуват  тези болести  , но специалистите са по- малко от пръстите на едната ми ръка .
За тези години натрупах опит с доста хирурзи , и слава на бога че не успяха да поставят диагноза(а само предполагаха)  поради липса на опит който не признаваха .Благодаря на съдбата , че ме срещна с д-р Мошеков каквото и да стане от тук нататък на  този човек ще съм признателна и ще го обичам цял живот .
Трябва да ви кажа, че заради  изключителните му лични и професионални качества , аз изградих такова доверие в него  , че когато беше в операционната със синът ми - 21.10.09г. аз отвън  бях най - спокойната майка на света .

# 430
Преди около 17 г. на близки на свекър ми от Силистра им се роди момченце със същия проблем. Не съм запозната от близо как стояха при тях нещата, но знам, че направиха във Военна болница - Варна няколко операции и доколкото знам момчето се оправи. Дано и тези хора успеят, въпреки настъпилите услажнения да закрепят здравословното положение на детето си. Защото освен физическите травми, то вече е в такава възраст, в която психическите проблеми, които му нанася недъга и нетолерантността на околните ще му оказват все по-силно влияние. За съжаление все още сме недостатъчно развито общество, което отхвърля различните и смята че проблемите на другите са някъде далеч от него и никога няма да го достигнат. Дано всичко да има добър край за тези хора!

# 431
           Историите на тези деца е покъртителна.
     За съжаление здравеопазването в България,се превърна в търговия.
        А докторите в безскрупулни търговци поне повечето.
      Дано Господ бъде милостив към всичките дечица.  Praynig

# 432
  • София
Преди около 17 г. на близки на свекър ми от Силистра им се роди момченце със същия проблем. Не съм запозната от близо как стояха при тях нещата, но знам, че направиха във Военна болница - Варна няколко операции и доколкото знам момчето се оправи. Дано и тези хора успеят, въпреки настъпилите услажнения да закрепят здравословното положение на детето си. Защото освен физическите травми, то вече е в такава възраст, в която психическите проблеми, които му нанася недъга и нетолерантността на околните ще му оказват все по-силно влияние. За съжаление все още сме недостатъчно развито общество, което отхвърля различните и смята че проблемите на другите са някъде далеч от него и никога няма да го достигнат. Дано всичко да има добър край за тези хора!

Ако това момче наистина има проблеми след операцията, ние бихме могли да ги коригираме донякъде.

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТЕЗИ МАЙКИ, КОИТО ЧАКАТ ИДВАНЕТО НА ИТАЛИАНСКИТЕ ПРОФЕСОРИ. МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ, ЗА ДА МОГА ДА ИЗГОТВЯ ДОКУМЕНТАЦИЯТА И ДА ОПРЕДЕЛЯ ДАТА ЗА ОПЕРАЦИИТЕ.

# 433
    Здравейте!Аз съм баба на малкия Бориславчо.  Тук прочетох много тъжни истории, но също така видях и много вяра и борбен дух от страна на майки, дечица и лекъри,които искат да победят съдбата.  Доктор ГЕОРГИЕВ ,от сърце  ви благодарим ,че ви има!                          Нека огнище да топли ръцете ви,                          Вино да топли сърцето ,обич да топли душата ти !                                И бог да те закриля в делата ти !                                                            Нека бъде благословен всеки твой ден давайки живот и надежда на тези прекрасни деца!                                                                              Желая ви много  здраве и късмет на вас Др Георгиев и целия екип който оперира мойто слънчице Борислав.Благодаря на др БОЯНОВА от реанимация !съжалявам но по имено не знам повече . ПРЕКЛАНЯМ се на вашия професионизъм ,човечност и доброта!  bouquetБОГ ДА ВИ ПАЗИ!

# 434
 Sad много жалко за детето

Общи условия

Активация на акаунт