Дете родено без анус?!

• 154 450
  • 532
  •   1
Отговори
# 435
  • Талант на 2012,2013 г.
каквото и да говорим, колкото и да обвиняваме докторите и да зовем господ само детенцето е човека, който носи последствията... помислете си само какво го чака в този гаден живот. Дано да има силата да понесе всичко това...

# 436
Mimi135, абсолютно си права.Важното е детето да е уверено в себе си и да чувства подкрепа от родителите, учителите и т.н.А човек не бива да губи надежда, все някога нещата се оправят.

# 437
Много жалко за детето Rolling Eyes

# 438
      ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ !   

# 439
 Hug Браво, дано всичко да е наред .
Само се чудя какви са тия малоумни лекари, които в началото са направили тази гавра?

# 440
меко казано малоумни , направо са си за  #2gunfire

# 441
Добре щеше да бъде ако беше заведено дело срещу тия  Rolling Eyes разбира се, ако аз съм на мястото на роднина това ще ми е малко де и въобще няма да мисля за мир .

# 442
аз за осъден лекар не съм чувала , и да заведат дело нищо не могат да докажат

# 443
Здарвейте!
Случайно попаднах на тази тема.Изчетох я цялата.Мъката на много родители е голяма,надеждата също.Много ми е мъчно за всички тези деца.Надявам се всичко да мине успешно и операцийте и оздравяването.
Малкия Методи бе причина за създаване на тази тема.Искам да попитам как се развиват при него нещата?Интересно ми стана че за него са загрижени много хора и той бе повода да бъдат лекувани много деца и ние да разберем за това.Предполагам че майката и бащата си идват от време на време и са го завели при Д-р.Оги на преглед.

# 444
Здравейте Д-р Оги!  Аз наистина очаквам да дадете информация за Методи, ако разполагате с такава...

Моля hisa и desi jnl  - кажете ни Вашите деца как се справят сега. Благодаря

# 445
Моето дете се справя вече много по-добре.Все още има какво да се желае, но чакаме търпеливо.Тя е вече голяма и разбира, та затова съдейства много.Благодаря ви за разбирането и подкрепата.По-малко болни деца и повече полужителни резултати в медицината!

# 446
Резултати при нас са чудесни. Йоана е на другата крайност, изхождаше се на няколко дни и то с много мъка. От известно време нещата се нормализираха,спряхме  лаксативните сиропи дори.

# 447
Zdraveite i ot men az sa6to sam blagodarna na profesor Brankov deteto mi se kazva Ivaela i e na 9 meseca be6e operirana oktomvri 2009gd na6iqt problem e mnogo seriozen deteto mi e bez anus bez vlagali6te s dvustranna hidronefroza i mega oreter nie sa6to 4akame otgovor ot dr Ogi za6toto vsi4ki lekari ni otkazaha operacii tuk v Balgariq izkam da izkaja blagodarnosta si na dr Georgiev, dr Pandarov i profesor Brankov v momenta e s anus preter i nefrustoma i nai galkoto e 4e i otstraniha ediniq babrek ako nqkoiq druga maika ima podoben problem i znae kak da mi pomogne neka pi6e blagodarq na vsi4ki ot sarce

# 448
Здравейте ,още едно малко слънце грее щастливо у дома благодарение на д-р МОШЕКОВ  и целият екип на детска хирургия - УМБАЛ "СВЕТИ ГЕОРГИ"- ПЛОВДИВ

От мен

и от името на моята приятелка  baloni

Д-Р Мошеков, благодаря,

че върнахте ме здрава у дома.
С вашия професионализъм,
съживихте малкия ми организъм.

Спомняйки си аз за Вас,
ще Ви благославям всеки ден и час.
Върнахте ми радостта
и всички щастливи сме сега.

Спасихте ме от моята съдба
и ме върнахте отново към реалността.
На всички ще разкажа за това-
топли думи ще изрича моята уста,
за хирурга със "златната" ръка.

За мене сте дългоочаквания спасител,
в операционната бяхте ми ангела пазител.
Всяко нещо внимателно следяхте
и над мене неуморно бдяхте.

Незная как благодарността си да изразя,
затова реших във стих да Ви я подаря.
Искам да Ви пожелая здраве, щастие, късмет
и живот, течащ като по вода и по- сладък от меда.

Продължавайте все така
да радвате хорските сърца.
Връщайки децата им здрави у дома,
да си спомнят за Вас само с доброта.

БЛАГОДАРЯ!!! ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ВАШАТА ДОБРА ДУША!!!

АЛЕКСАНДРА

28.01.2010ГОД.
Пловдив

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 22:20 от yasmina

# 449
Ася, разплаках се, докато четох поста ти.Знам какво си изживяла, знам и какво още ти предстои.Попаднала си в най-добрите ръце, така че спокойно.Бъди силна и възпитавай детето, така все едно нищо не се е случило с него.То е дете като всички други-да тича, да се забавлява, да прави пакости...За съвет, за подкрепа-насреща съм. Hug

Общи условия

Активация на акаунт