Магазин Sinsay - тема 5

• 46 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Детските дрехи дали са умалени? Чудя се кой размер да поръчам на сина ми. Той е на 6г, но е 122 вече. Искам да поръчам някои неща за градината, които ще носи сега и затова не знам дали да не се ориентирам към 128 или да взема 122.

Допълвам си въпроса. Защо пише 20% на всички детски продукти и отброява време, а отдолу ми излиза 15% на всички детски продукти с код?

Явно е било бъг, защото го оправиха и вече е само 15% намалението.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 09:32 от Miss_Independent5

# 526
И аз съм доволна от към цена / качество , някои неща са супер, някои като тениски на децата малко се разтягат, избледняват, но аз всичко слагам на сушилня.
Но имам якета от там за децата, суитчери, дънки и панталони за мен, ММ има къси панталони , не са мръднали.
Но се оплаквам от банския с UV фактор, стана на топчета и от обувките.

# 527
  • София
Аз все заглеждам дънките им, ама са много различни от това на снимка и реално...повечето са с ужасно широки крачоли и прекалено дълбоки.

Ами има със средно висока талия и те не са дълбоки.

# 528
Закупените онлайн стоки могат ли да се връщат и заменят във физически магазин?

# 529
  • Пловдив
Закупените онлайн стоки могат ли да се връщат и заменят във физически магазин?
да за връщане.

# 530
Детските дрехи дали са умалени? Чудя се кой размер да поръчам на сина ми. Той е на 6г, но е 122 вече. Искам да поръчам някои неща за градината, които ще носи сега и затова не знам дали да не се ориентирам към 128 или да взема 122.

Вземи един размер по-големи. След изпиране се свиват.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 12:12 от amy_nka

# 531
  • София
На мен нищо не ми се е спрало. Просто според мен са умалени.

# 532
  • София
На моето дете на 6 и половина, 128 са му точно, вече купувам 134 за да са му свободни. Той е около 125 см висок, 25 кг.

Пуснах една поръчка с 15% на детското, тъкмо ми трябваха бикини и пижами за дребната (и риза-боди за майка й, че как иначе).
Бикините са много сполучливи, сравнявам ги с Пепко, които се разшириха и развлякоха ужасно. Жалко че докато беше разпродажбата се сетих късно и почти нямаше малки размери - там нали вървят най-много количества.

# 533
Някой поръчвал ли е размер 146 или 152 от спортните долнища и дънки за момче?
Дали може някоя добра душа да ми измери колко см е горе в талията?
Дано се включи някой, че ми е спешно. 🤗🙏

# 534
А в момента над колко лв е безплатна доставка?
Добавих 2 долнища и един суичър 46лв и ми начислява доставка.

# 535
Вчера звънях на Кроп, тъй-като имах една заявка за връщане "пендинг" още от 23.07. Направи ми впечатление, че служителката не беше българка, бъркаше ударенията на думите. Simple Smile Уж се разбрахме да ми пусне нова заявка за куриер за днес, понеже на тях им изписвало в системата, че точно тази пратка е взета. Викам няма как да е взета, при положение, че пакета е пред очите ми и + това не ми е върната сума за него. Чакам,  ама още няма обаждане от куриер, за взимане...

# 536
Преди седмица трябваше да стигна 50, за да изчезне доставката.

# 537
  • София
Поръчка за 70 лв пуснах сутринта, с безплатна доставка е. Мисля че обичайно над 50 лв си е безплатна когато няма кампания за по-ниска сума или изцяло БД.

# 538
Над 48лв е безплатна доставката.

# 539
Аз съм доволна.Една рокля детето си хареса-не е мръднала.Взе си 2 бр.поли не спира да ги носи.Аз си взех също много неща и съм доволна. Не виждам смисъл да взимам нещо скъпо и да замине за 1 сезон. Единствено се въздържам от покупката на панталони за детето.Тя иска да е с широк крачол,а не по нея.А на мен на снимката ми се виждат тесни.Взехме едни дънки за нея,но материята не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт