Термин март 2023 ❤️💙

• 40 807
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, записвате ли се вече за 1вата фетална и БХС. Моят лекар ме вика, когато съм 11 седмица и каза тогава ще уточним кога да е, сега намерих за това да се притеснявам, ама нали до 13 трябва да се направи...

# 601
Момичета, записвате ли се вече за 1вата фетална и БХС. Моят лекар ме вика, когато съм 11 седмица и каза тогава ще уточним кога да е, сега намерих за това да се притеснявам, ама нали до 13 трябва да се направи...

До 13+6,аз четох,че моят лекар сам ги прави,в петък ще съм 10+4 и ще го питам,дано ми даде скорошен час. 😀

Смятам да си ходя при него,чела съм,че ако има нещо притеснително праща на друго място. Но мисля да си ида и на ехокардиография,когато дойде време.

# 602
Да, моят също я прави той. А ехокардиографията за какво е, простете невежеството ми, но ми е 1ва бременност и си нямам идея какво следва и какво се прави...

# 603
Да, моят също я прави той. А ехокардиографията за какво е, простете невежеството ми, но ми е 1ва бременност и си нямам идея какво следва и какво се прави...

На сърцето обстоен преглед. По принцип не е задължително изследване,с малкия не съм била. А с баткото отидох и то защото лекарката написа ,че не можела да види сърцето добре,не че имаше проблем,но реално тя ме прати. И сега съм решила да отида.

# 604
Karadzhova88  Защо така мислиш? Сега потърсих в твоя град. Тази болница Св.Марина има според мен добра апаратура, щом правят фетална морфология. Защо не пробваш там?

# 605
В Плевен съм, въобще не знам къде да отида
Света Марина, където и да се спрете там, няма да сгрешите. Горчев е уникален специалист и има страхотна апаратура. Малко е скъп прегледа, но си заслужава всяка стотинка.

# 606
Караджова, в Плевен може да прескочиш до Сърце и мозък, всички светила на АГ-то са ги събрали там. Аз съм в КИРМ, също няма да сгрешиш, ако направиш опит да те погледнат там. Мисля, че и доц. Попов би ти бил от полза. Гледам на снимката пише Екзакта, кой те гледа там?!

# 607
Любомирова ме гледа, иначе съм при доц. Хинкова. Къде е по - хубава апаратурата в Кирм или в сърце и мозък. По принцип мислех да ходя в св. Марина при Панайотова, която се занимава с фетална морфология, но разбрах, че е с ковид и не работи

# 608
На мен АГ ми каза, че с близнаци нямало как БХС, да съм си направила направо пренатален тест. Но вчера говорих с моя приятелка, която има близначки и каза, че си е ходила на ФМ и не си е правила пренатален. Така или иначе ще сменям АГ то понеже, сегашната не изражда и не ме помни от прегледи в рамките на една седмица и малко се натоварвам да обеснявам състоянието си през последната година всеки път. Ясно е че не съм само аз, но скоро щяла да спира да практикува и някак е настроена негативно към всеки лекар в града и т.н Та ще искам още едно мнение относно тази работа, защото, не съм запозната как стоят нещата, като си с две бебки. Четох в интернет, че наистина нямало как БХС 🤷🏻♀

Вие записахте ли се на консултация?

# 609
Здравейте момичета! Има ли някой с Бело течение ? При мен е доста и незнам дали да се притеснявам или е нормално.

Караджова - при мен на 7 г.с +4 беше 13.48 мм и ми казаха,че всичко е нормално .Не мисля ,че изостава при теб. Но наистина се прегледай някъде , където е по-добра апаратурата.

# 610
Здравейте момичета! Има ли някой с Бело течение ? При мен е доста и незнам дали да се притеснявам или е нормално.

Караджова - при мен на 7 г.с +4 беше 13.48 мм и ми казаха,че всичко е нормално .Не мисля ,че изостава при теб. Но наистина се прегледай някъде , където е по-добра апаратурата.

Аз при всяка бременност имам течение,още не сме пускали микробиология, но преди бременността лекувах гъбички в малко количество. Сега ще видим ще излезе ли нещо. Ако нямаш оплаквания е най-вероятно съвсем нормално и е от бременността.

# 611

На мен ми се появи, но не е много. Знам, че се появява за да се предпазиш от бактерии по време на бременността. Но ако е твърде много по-добре се консултирай с лекаря си.

# 612

На мен ми се появи, но не е много. Знам, че се появява за да се предпазиш от бактерии по време на бременността. Но ако е твърде много по-добре се консултирай с лекаря си.

Ами не е малко и е по воднисто. На 23-и съм на преглед и тогава ще имам възможността да се консултирам с лекар .

# 613
Аз още на първия преглед казах,че имам течение и оплаквания,но той каза,че е рано,след 12 г.с. може да се слагат медикаменти.  А при мен по принцип и с оплаквания излизат чисти микробиологии, затова преди да забременея си пуснах разширено изследване в Геника фемофлор плюс,е пак заключението е че всичко ми е нормално,само гъбичките бяха в количество за лечение и аг ми даде нещо. Иначе имам разни бактерии,които нормално обитават микрофлората,но са в много малки количества и не са за лечение. Преобладават си лактобацили и заключението е абсолютна нормоценоза.

# 614

Ами не е малко и е по воднисто. На 23-и съм на преглед и тогава ще имам възможността да се консултирам с лекар .

И моето е по воднисто. Но го определям в рамките на нормалното, като количество. Да не са ви намръзнали краката, в нас когато вървя боса по терикота ми намръзват, въпреки че е лято и преди няколко седмици имах такъв по засилен период. За това гледам да ги държа топли.

Общи условия

Активация на акаунт