Фенове на тениса - тема 8

• 32 933
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Много разочароващо беше за мен тази година в Мадрид, ей туй излях в деня на загубата на Григор в една ФБ група, емоционално ми беше много:
"Винаги съм мразела големите кортове. Най-много централните. А тази вечер затвърдих това усещане. Шпалир от манекенки-подавачки, появява се Григор, а после излиза и...Роки. Опс, това тук не трябваше ли да е тенис мач ? За първи път в Мадрид оставам с кофти вкус и то не само заради загубата на Григор. Феновете на Алкарас бяха шумноагресивно-подкрепящи. Ревяха с пълни гърла. Смеха се на грешките на нашето момче. И ние се деряхме в отчаян опит за подкрепа. Дали ни е чул и видял не знам, но ми е горчиво. Останахме да погледаме и Руне-Фокина. Харесвам го Рунката още от София. И тук след н-гейма Алехандро оспорва една топка, изразява бурно несъгласие със електронната система, започва разправия със съдията. Стои залепени за мрежата и се разправя настойчиво в продължение на много минути. Излиза някакъв човек, супервайзор навярно и отново той е несъгласен... Руне отиде затърка белега с крак и стана страшно. Не боксов мач, а все едно на арената за корида бяхме, аха да пуснат и биковете. Публиката стана брутална. Изобщо не позволяваше на Руне да започне. Той се срина тотално, грешки двойни и всякакви бяха посрещани с луд възторг и конски викове и ревове от публиката. Тръгнахме си след тайбрека, всякакво удоволствие от случващото се на корта беше унищожено. В хотела случайно попадам на канал, който излъчва турнира. Не знам как Руне стигна до трети сет. Това днес беше много гадно. Връщам си всички думи назад за лошо българска публика. Беше брутално и недопустимо..."

А сега се оказва, че Григор е пак с луд "късмет" и в Рим, втори пореден Мастърс ще играе в трети кръг с първият поставен... Не съм привърженик на теориите на конспирациите, но това започва да става тенденция. Преди години беше абониран за Вавринка.

# 571
  • София
.... Най-много централните. А тази вечер затвърдих това усещане. Шпалир от манекенки-подавачки, появява се Григор, а после излиза и...Роки. Опс, това тук не трябваше ли да е тенис мач ? ....

И аз така го видях още първия път това момче, но вече не смея да кажа нищо, че се сдоби с мнооооого фенове, а пък разликата в тортите беше съвсем осезаема Simple Smile

# 572
  • София
Беше мнооого грозно, много. Това надуване на балона Алкарас е най-малко в негова полза. Хич не ме интересува кой какво си мислеи за мен...

# 573
Изобщо турнира тази година в Мадрид щеше катастрофа. Ига, Ария бяха недоволни от късния час за финала, финала на двойки при жените също не им дали думата на финала при положение че финала при мъжете е бил след 2 часа, пък предишния ден финала на двойки при мъжете пък им дали думата..  това с тортите беше пълно безумие, разбирам че Карлос е испанец и турнира иска да направи нещо уау, но имаше и други рожденици и не получиха такова "внимание". Не знам когато Рафа, Роджър или Новак са играли в Мадрид да е имало такива неща.

# 574
Надал ще даде пресконференция утре от 16:00 часа в академията си.
https://twitter.com/i/web/status/1658881448248475651

За съжаление подозренията ми са за край на кариерата му.

# 575
Без това края му се вижда на Рафа. Очаквам ако изобщо играе Лондон и Ню Йорк да са му последни и Лавър къп като Роджър да се отегли.  Disappointed RelievedBroken Heart

# 576
Офф аз влизам и предполагам, че сте пуснали новината за новата кака на Гришо, пък то такова нещо.. дано само да се откаже от Ролан Гарос , и да можем още да го погледаме.

Но, да, едва ли ще издължи колкото Федерер..

# 577
  • София
Григор тотално се срина в очите ми. А краят на Рафа и  скоро на Новак е неизбежен. Днес с Руне само затвърди невъзможността да го преодолее като съперник. Съмнявам се,  че ще успее с това ново поколение като Алкарас, Синер , Руне....да надделее и да ги подчини.  Не е проучил играта на Руне след предишната си загуба и не знаеше какво да прави.

# 578
Все пак сме в сезона на червено. Не бих отписвал Джокович, който е най-силен на трева и хард. Ясно, че нито Надал, нито Джокович ще се подмладят, но мисля, че има още няколко Шлема в тях. Надявам се утре Надал да не обяви оттегляне, въпреки че подкрепях Федерер и още подкрепям Джокович в битката на титаните. Искам да го видя още поне веднъж на Шатрие за някой епичен сблъсък.

Какво да коментираме за Гришо. Фактът, че се говори само за “каките” му и фотосесиите му в социалните мрежи, е достатъчно показателен. Очевидно си има други приоритети (над тениса) - негова си работа. Неслучайно не го следя от години - на мен ми е интересен спортът, не личните животи на участниците.

# 579
Мигла, въпреки че дълбоко уважавам и се възхищавам на Григор, и на мен ми падна една идея в очите с тази последна история и снимки. Не ме интересува и мен с коя кака е, но в тениса формулата за успех включва сериозен, земен партньор, трудно може да се изключи личния живот напълно. Много помогнаха жените на 3мата недостижими да останат на това ниво.

Ноле ще издържи още поне 2-3 години, той е много добре подготвен физически. На шлемовете ще им е доста по-трудно на младите да го бият.

# 580
За Новак съм сигурна че ще се откаже дори и да има една титла повече от Рафа. 2 или 3 години е много.

А за Гришо. Еми какво да кажа. Вместо да си има сериозна жена до себе си, както Роджър, Рафа и Новак, наш Гришо го обърна на айде да не слагам епитет. Ясно е че не иска нещо по-значимо да направи за своята тенис кариера, явно парите и различните жени до него повече го интересува.

# 581
  • София
Ибсена, Хоуп, съгласна с мненията ви.

# 582
  • София
УАУ! ШОК!БОнБА!
Стига бе хора.
Не вярвам на очите си колко сте шокирани.
Не че аз не бях в началото, но си мисля, че тези снимки изтекоха нерегламентирано в мрежата, след като изчезнаха така бързо...
Но мен повече ме шокира колко лесно се зачерква всичко постигнато заради подобно нещо. 10 години в топ 30, достигане до №3 в света! Не умеем да ценим истински ценното, което е много жалко, но е съвсем типично за обитателите на територията.... Например Бтв пуснаха специален материал на сайта си по случай РД на Григор и там не бяха изброени успехите му (разбира се), а бяха изброени жените с които е бил. Да, наистина няма дъно.
А то не е малко, припомняне:
https://tennis.bg/article/grigor-dimitrov-praznuva-32-ri-rozhden … q9DgxGUoV79Kgg2pM

Аз винаги ще подкрепям Григор и ще бъда горда с него!

# 583
Ами за мен е нормално когато нещата извън спорта да са в центъра на вниманието ,както е в при Гришо. С какво да се похвали той в тениса? Да е финали и да ги печели не виждам в последните години. Вместо да надгражда той се срива в спорта форма. Защо някой могат да той не може?

# 584
  • София
Защо той трябва да е, като 'някои/й" ?
Това е неговия живот и кариера!
Всеки живее живота си, както намира за добре и като му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт