🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 39 179
  • 594
  •   1
Отговори
# 360
Я, то Майкъл Джексън бил жив! Едното участник много прилича на него!

# 361
  • ВАРНА
И аз си помислих същото за Майкъл.
Лигавенето,явно е артистичност.

# 362
Това момиче как успя да не си затвори устата и да дърдори толкова много часове. Не бих я издържала около мен.

# 363
Днес ѝ е моминското парти
Скрит текст:

# 364
  • earth
Този епизод очаквах, за да огледам Станислава, защото когато я видях преди време ми се стори красива. Сега нещо льохманско има в нея.

# 365
  • София
Само заради Лора Караджова, тази седмица мисля да пропусна предаването. Имах някакъв спомен, че май Сандра (друга участтничка тази седмица) май се представи добре, ама не съм сигурен.

# 366
  • Wonderland
Наистина можеше някоя по-приятна седмица да повтарят Confused Доколкото помня имаше дразги между Сантра, Лора и Дани Ангелов.
Кой печелеше някой помни ли? Може в спойлер да не развалям удоволствието на другите Blush

# 367
От 2011 ли са записите? Маги е още с мъжа си.

# 368
  • Sofia
От по-скоро е и е разделена с мъжът си.
От началото на 2018год. са тези епизоди.

# 369
Нищо конкретно не си спомням,но май Лора се беше справила много добре.Не знам защо така мисля,без никакъв конкретен спомен.За Гюров мисля,че беше зле.

# 370
Бях забравила колко е неприятна тази Маги. Голяма смотла.

# 371
  • ВАРНА
Била съм на подобни официални визити.И съм редила маса,и съм готвила,докато домакинята се щура.

# 372
Оф, тая Маги, тя била много смотана, за цял следобяд приготви едни салати, божееее!

# 373
  • София
Ей, тая Маги е истинска флегма, пък със самочувствие. Е може ли две момчета да имаш и да не можеш една вечеря да сготвиш, егати трофея, поне да имаше капка живец в нея.

# 374
Умрях от смях тази вечер. Не ми е ясно защо такива хора влизат във предаването, само да се излагат и останалите открито да ги коментират и да са на прицел на шеф Манчев. Тази нощ съм го сънувала, че ме хвали. Дали не означава, че някой ще ми се изтърси на вечеря?

Общи условия

Активация на акаунт