🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 39 192
  • 594
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Черешката на тортата (05.06.2019)
Сезон 12 Епизод 58

Мила Михова

# 346
Манчев пък как я попиля за двата десерта. Никак не бих се намръщила някой да ми ги сервира точно тия двата десерта, вместо кисело мляко със сладко от боровинки.

# 347
Гледам сега Мила и не мога да повярвам,че Манчев не коментира есенцията ром в тирамису то и  микса от подправки за месото,който ме хвърли в оркестъра. Джоджен,сух копър,сух магданоз,сух босилек и суха мащерка  за месото,леле леле леле.Ужас. За човек,който очевидно готви,ми е озадачаващо да изпраска есенция ром в оригинално 😉тирамису и взаимно отбслъкващи се подправки в едно. Дотук съм стигнала,сега да видим другото.

# 348
коментира манчев сухите подправки, но умерено. личи си, че готви, но и тя - умерено. кремът за тирамисуто хич не изглеждаше добре /на бучки/, а и как го бърка...а ужасното канапе с киноа и други неща Wink
както и да е. че и лигава ми идва. няма финес в тази жена, това май ми е най-очеизбождащото. йоли е страхотна и има супер презентаторски умения и фантазия. е, ястията ѝ по мое мнение не са най-успешните като вкус, но като визия е ненадмината.

# 349
И аз не ги намирам за нещо невиждано като вкус ястията на Йоланта Делибозова, но като визия са супер. Макар, че имам и няколко много сполучливи рецепти. Мила Михова може да готви, майка й също, но не избра най впечатляващото меню...но може би вкусът е бил ауа.

# 350
  • Sofia
Кремът за тирамису беше като пресечен .

# 351
Само не мога да разбера какво е това готвене за Килата. Той не беше ли веган? Дидо му направи сос с бадемово мляко, наблъска после масло и кашкавал.. fuck logic.

# 352
  • ВАРНА
Оставам с впечатление,че Килата не си е избрал веганството много доброволно.Имаше носталгия по миналото,а познатите ми вегани са категорични в отричането на животинските продукти.

# 353
  • Sofia
За кратко беше веган.

# 354
Ама завинаги ще си остане циганин с тия номера! 😂

# 355
Добре сготви човека!
Килата го отряза заради десерта, а домакинът му сготви специално за него картофена яхния.
На мен ми хареса, всичко бих яла.

# 356
  • Sofia
Килата ги реже с по точка,че не били в домът си,а той къде беше?!

# 357
И аз не ги намирам за нещо невиждано като вкус ястията на Йоланта Делибозова, но като визия са супер. Макар, че имам и няколко много сполучливи рецепти.

Скрит текст:
о, има едни чудни зеленчукови рулца с крем със сирена, мммм. и едни отлични люти чушки със сос с кисело мляко. и соленки, питки, но са по-скоро класически рецепти.

бягам да гледам вчерашния епизод.

# 358
  • София
И аз не ги намирам за нещо невиждано като вкус ястията на Йоланта Делибозова, но като визия са супер. Макар, че имам и няколко много сполучливи рецепти. Мила Михова може да готви, майка й също, но не избра най впечатляващото меню...но може би вкусът е бил ауа.
Аз затова не готвя по блогове.Редките ми опити са  били пълен провал. Особено рецепти  с мерки, никога не ми се получават.Гледам много рецепти в ютуб и си ги нагаждам по мое усмотрение.

# 359
  • София
На Пеп-чо рецептите винаги се получават.

Общи условия

Активация на акаунт