🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 38 940
  • 594
  •   1
Отговори
# 525
Kissing Heart 3 развода, 2 деца, които майките не иска да виждаш и ти си топ!

Божана се старае с готвенето, браво!

# 526
Тази жена, не я ли е страх, да пипа на Блажко косата? Бррррр.

# 527
Joy Много важно,че участниците са бутни единия,хвани другия да не падне.Супер забавни сте!

# 528
тоя блажко е тотал щета. с какво ги омайва жените за мен е загадка. и с тези зъби....като вечно нахилен фъфлещ идиот. може би не може да си затвори устата от тези зъби.
според мен въобще не е такъв свежар и лек характерм какъвто иска да се изкара, даже напротив.
косата му е супер гнусна, не знам как някой би я докоснал. въобще целият е много гнусен.
моделката хич не ми е красива на мен. в съчетание с лоботомираното поведение ми е направо трудна за гледане и слушане.

# 529
Още преди години, моят зъболекар се подиграваше на хора, които си правят най-белите зъби.

# 530
Ох тоя Влади какво наглеещо тарикатче е, от неприятните...тип отвореното селско пишлеменце, простеещо и досадно. Дъра бъра с тая гадна интонация на гласа, и нищо интересно или умно не е в състояние да каже.

# 531
Не харесвам Господари на Ефира от много време, а тоя псевдо репортер, домакина тая вечер е толкова нагъл пуяк, че не мога да го трая.

# 532
Вчера като гледах епизода си мислех колко пъти ще го канят този Благо, но с днешният епизод си го спомних и се оказва, че е стар сезон и вече си спомням тези участия.

# 533
Много противен! И тая нагласена история с нацелуваното "Галче", която се е барнала с това провинциално дънково "ансамбълче", трябва да мине за забавна ли? Голяма селяния!

# 534
  • През девет планини в десета...
Познайте кой ми прилича на по млада версия на Мира Добрева 😁

# 535
Познайте кой ми прилича на по млада версия на Мира Добрева 😁

Божанчето. Русата дама е тип казанлъшка поничка, другата е малко като жаба, Благо е неповторим и неописуем, а домакинът е типично селянче. Много антипатична седмица.

# 536
Блажко  като сгоден сиганин се е накиприл. 😀

# 537
Благо минава домакина по простотия.
Нора е съща Духовникова.
Много обичам такъв сач със зеленчуци.
Някой има ли рецептата за тази бишкотена торта?

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 20:55 от Amber*

# 538
Тва не се гледа, тотална пасивна агресия и лицемерие.

# 539
Wow,какво съм изпуснала днес?Репортерчето го разнищихте.Не знам от колко години не съм гледала ''господарите''.Знам,че се подвизаваше там,но нищо не си спомням.Благо па какви жени го харесват,мани,мани.Само за първата гимнастичката Христина ми беше мъчно.Млада е била,неопитна,а и не знам тогава може да не му се е носила славата.После някакви едни и същи типажи,като него.Златки,Есмералда ли беше чужденката?Знам,че все се жени и има доста деца.Какво работи,как им изплаща издръжка?

Общи условия

Активация на акаунт