🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 38 932
  • 594
  •   1
Отговори
# 540
Спомена, че е пенсионер Simple Smile

# 541
Thinking По болест ли?

# 542
Благо е с чувство за хумор и държание на петокласник. Само жена с 2 мозъчни гънки може да го хареса. Репортерът също не е по-различен.

# 543
Тоя Влади и първия път издържах до появата на сестра му. Тооолкова напън за оригиналност, тип 3 клас, та заспах. Скука! Днес ще сме на национална кухня в Панагюрище.
А Благо беше в някакъв ресторант помня.

# 544
По мои спомени ,тази вечер е много хубава.Народен стил и храна.
И печели черешката за седмицата.

# 545
  • София
Абе, тия нарочно ли са подбрали участници с руски манджи - блядь 🤮. Никога не съм я харесвала, а сега хептен.
Руската салата, която не е руска 😉, си я правя аз - по-лека майонеза и повече висококачествена шунка 😉

# 546
 И аз си я правя с лека майонеза домашна с две лъжици хубаво кисело мляко изцедено, ябълка зелена нарязана, малко горчица, черен пипер също малко. А Благо мисля всички го знаем колко е загрижен за децата си, колко се грижи и вижда детето си в Русия, за тези от първата му родила не знам.  Изтипосал се с тези татуси по ялото тяло- отврат поне за мен. Вярно предаваето е старо ама това величаене, че е велик футболист, баща ............... Лицемерие както винаги от участниците в  това предаване. Да вярваш в Господ е нещо съвсем различн  от това да се изрисуваш ама иначе подменяш партьорки, създаваш деца ама не си с тях. А и колко велик футболист е бил?  Пълно със звезди и известни у нас  Simple Smile)))))))))) ама с какво и защо?

# 547
Само мен ли толкова ме дразни превзетото русо недоразумение с двете мозъчни гънки...

# 548
Благо с ромски произход ли е?

# 549
Аз така мисля...

# 550
  • София
Аз така мисля...

Не, не е.
Познавам родителите му. Служебно съм контактувала с баща му. И майката съм виждала.
Благо беше ученик тогава, водеше го с него, обучаваше го на нещата във фирмата им.

# 551
Някой има ли интерес да го гледа тая вечер това чудо или да се жертвам да гледам тая абсолютна тъпотия.... Без да съм гледал знам, че ще е абсолютен trash.

# 552
Някой има ли интерес да го гледа тая вечер това чудо или да се жертвам да гледам тая абсолютна тъпотия.... Без да съм гледал знам, че ще е абсолютен trash.
Кой ще готви тази вечер ?

# 553
  • Sofia
Нора

# 554

Значи съм се объркала в предния си пост,аз мислих че вчера е готвила.
По мои спомени ,това е най-хубавата вечеря за седмицата.
Има интересна рецепта за яйца по панагюрски.

Общи условия

Активация на акаунт