🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 38 934
  • 594
  •   1
Отговори
# 555
Гледам. Тая жена ми се струва доста човечна за разлика от останалите.

# 556
Не знам защо всички мислят, че сладолед от кисело мляко или кисело мляко със сладко е нещо вкусно. За мен десертите с кисело мляко са ужасни. Направо, ако някой ми го поднесе, ще му го обърна върху главата.

# 557
Не знам защо всички мислят, че сладолед от кисело мляко или кисело мляко със сладко е нещо вкусно. За мен десертите с кисело мляко са ужасни. Направо, ако някой ми го поднесе, ще му го обърна върху главата.

Ами защото домакинята е крехка и тънка, и отива да направи лек десерт, нещо профирно и деликатно, например с кисело мляко. Ако направи например баклава, кадаиф, реване, шоколадова торта или нещо от този род, няма да и отива на профила. За това - млекце, кремче, нещо по-леко като за манекенка.

# 558
Мнооого зависи от самото кисело мляко.
С 5% масленост е като крем.
Аз лично много обичам

П.С.Шеф Манчев е непоносим.

# 559
Аз харесвам кисело мляко със сладко или плодове, ама за гости не бих го направила... За мен това не е никакъв десерт Grinning

Скрит текст:

Не е по темата, но сега потърсих снимките на тази Нора. Ами не разбирам как има толкова корици на световно известни списания. Лично за мен няма никакъв потенциал на фотомодел. И нямам предвид физическата красота, защото това не е определящо в тази професия, ами изражение, поза, език на тялото... Сега, няма да споря на специалистите в бранша, които явно са на друго мнение, но лично аз останах изненадана от това, които видях...

# 560
Цитат
Не знам защо всички мислят, че сладолед от кисело мляко или кисело мляко със сладко е нещо вкусно.

Има десерти с кисело мляко които са много вкусни. Така например, торта Strawberry Charlotte. Тази торта се прави с крем, в който се слага сирене маскарпоне, захар, желатин, кисело мляко и сладкарски крем за разбиване. Няма да усетиш киселото мляко в нея, заради всички други съставки.
Но, права си, ако киселото мляко е основата и няма никакво замаскиране на мен също няма да ми хареса.

# 561
Божана е като превтасала кифла - жабешка уста, гърди до пъпа, екстеншъни - а някога беше хубава жена...

# 562
  • София
Обожавам , кисело мляко със сладко.

Тоя белозъбия, има ли вече бебе?

# 563
На мен ми е симпатична Нора, за ралика от останалата част от компанията. Естествена, усмихната, лъчезарна.

# 564
Контактувала съм много с манекенки, били сме и по няколко дни заедно, когато правехме ревюта и е някакъв мит, че манекенките гладуват. Има и такива, разбира се, на които им се лепи, но лично съм виждала на пловдивският панаир, как носеха по две пици една върху друга.
А за красотата на манекенките - има такива, които, според мен, въобще не са хубави, но ако някой по-известен дизайнер ги хареса, ги лансира, прави ги лице на колекция и въобще им създава някакъв имидж на красиви, който след няколко месеца обикновено е забравен

# 565
Фалшивата православност на Благой страшно ме дразни още от Биг Брадър насам. Той би трябвало да е наясно, че човек, който си прави татуировки руши Божия Храм. Защото в православието се счита, че тялото на човека е Божи Храм. И да спазва пост или не много по-важен е т.нар. духовен пост, който представлява да не правиш грехове по време на пост.
Има случай на човек, който ядял пържоли на Разпети Петък. На този ден ако се следва физически пост не се яде и пие нищо. Става дума за смирение. Благой не е смирен въобще. Той е фарисей и фукльо.

# 566
А за красотата на манекенките - има такива, които, според мен, въобще не са хубави...

Ами тази Нора например, изобщо не е хубава. Явно намират нещо в нея, което да е интересно за обектива, но като жена не е нито красива, нито дори хубава. Даже симпатична не е според мен.

# 567
По стар български обичай Нора сервира джолана първо на мъжете!

# 568
Контактувала съм много с манекенки, били сме и по няколко дни заедно, когато правехме ревюта и е някакъв мит, че манекенките гладуват. Има и такива, разбира се, на които им се лепи, но лично съм виждала на пловдивският панаир, как носеха по две пици една върху друга.
А за красотата на манекенките - има такива, които, според мен, въобще не са хубави, но ако някой по-известен дизайнер ги хареса, ги лансира, прави ги лице на колекция и въобще им създава някакъв имидж на красиви, който след няколко месеца обикновено е забравен

Всичките са анорексични.Ядат и после повръщат.
Истинските професионалистки са ужасно клъощави .

Западният вкус за моделки,особено известните брандове,нямат нищо общо с нашия -по-скоро ориенталски ...

# 569
Аз пък точно нищо интересно не виждам в нея, а в моделството това е важно - не да си красив, а да си интересен, като някой види снимката ти да си задържи погледа върху нея. Иначе ми е симпатична като човек.

А Благо вчера каза, че съжалява за татуировките, точно защото религията го забравя.

Общи условия

Активация на акаунт