🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 39 176
  • 594
  •   1
Отговори
# 375
Тази нощ съм го сънувала, че ме хвали. Дали не означава, че някой ще ми се изтърси на вечеря?
Joy
Пази боже да не дойде някой гостенин и да не си подготвена....

# 376
  • София

епизодите за седмицата
 от 15. 01. 2018 до 19. 01. 2018

1. Маги Вълчанова

2. Лора

3. Сантра

4. Васил Гюров

5. Даниел Ангелов

.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 22:42 от Mari_Mar

# 377
  • earth
Хранела се здравословно, но не яде месо…Как въобще успява да диша с двуклетъчен мозък?

Ако е толкова красива, защо си е сложила пластмасови цици?

“Искам най-хубавото авокадо.” Най-хубаво не означава, че е хубаво. Търси хубаво авокадо, не най-хубавото.

# 378
Леле, ебати мъката беше да се гледа и слуша тази женица. Трагедия!

# 379
Аз също ще питам - защо участват в такива предавания? Какво могат да покажат в такова предаване, освен ... липсата на мозък, тези моми? И онова тъжно момче...

# 380
Тази седмица е много напрягаща. То мрънкане, то претенции, то простотия... Направо отврат.

# 381
Гледах лорчето сега. Лигава е по принцип, но се справи много добре. Онова тъпото много злобно се оказа, чак криви устата от злоба. Много неприятна женица.
Загледах и другите.....двете булки са бая кухи, уви. Актьорът е леко по-груб, но не ме издразни. За съжаление нямаше опонент, а беше монолог. Гюров нещо се изложи и той. Давам малко точки, щото имаше много храна. Безумен. А Маги е тип куха хралупа. Не яде месо от 3 месеца, но не иска да се стресира с месо след толкова дълъг период, хаха. Позьори. Сантра е скучна и като клакьорка около Лорчето.
На Гюров линкът не се отваря.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 14:15 от zenata

# 382
Тази Маги дори не знам защо е била мис България но то и за други съм се чудила защо. Simple Smile) А е и такава флегма просто кошмар. И все се хранят здравословно ..............глупости на търкалета.  Simple Smile)) Точно колкото и онзи 100 кила дето бил вегатерианец  хахаххах всичко беше пози и лъжи. Лора е с ужасно възпитание и държание,нито пък за мен има талант за певица но имам спомен, че сготви и ги посрещна добре. Лигавщините на нея и Сантра бяха в повече във всичките им пет вечери. Онзи музиканта много се изложи със  ястията пак според мен. Изобщо плащат ли им, за да участват и се излагат така, толкова ли са закъсали за пари? ПРедаването отдавна е ужасно тъпо и пошло барабар с Манчев и неговите коментари според случая ..........................

# 383
В анонса за следващата вечер:''Утре младата певица Сантра...'' Цял живот ли ще я представят за млада певица?Догодина ще навърши 40год.,а Лора тази година.Това,че са известни и инфантилни,а понякога откровено пошли,минава за младежко поведение?

# 384
Зависи отпреди колко години е предаването. Може тогава да е била млада. Между впрочем Сантра роди съвсем наскоро, мислех, че е по-млада.

# 385
  • earth
Погледнах за малко днес и забелязах:
- някакъв препариран женчо
- жена с малки очички
- патладжан! обичам
- синеокият артист и криволицевата жена им правят шоуто
- дърти рокери; тези сами ли си пишат музиката или са караоке изпълнители?

# 386
  • София
Сандра довечера щяла да готви здравословно, което ще рече, че пак ще се наложи да пропусна епизода.

# 387
  • Sofia
Нали каза,че е месоядна...значи няма да са само шуми и треволяци

# 388
Абе тия хора много малко храна поднасят..... Joy за цяла вечер пиене и шепня си трябва повечко. Но то им личи, че основно къркат.

# 389
Да, тези са по алкохолеца. И нещо друго, ама може да са само слухове...
В момента дават Лора по Нова - от прогнозата. Не знам кой какви представи за красота има, но тази ми прилича на травестит. Много е..., не знам как да го кажа по човешки, но е чак зловеща.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 19:54 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт