MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел

• 33 961
  • 562
  •   1
Отговори
# 180
Кой си тръгва от Марвел филм преди надписите, сериозно 😂 Не се ли научиха хората толкова години. Най-малкото в Интернет можеш да провериш дали има сцена.

# 181
  • Варна
Аз пък се питам, каква подла душа трябва да си, за да излъжеш някого, че няма финална сцена...

# 182
  • Somewhere far away
Аз пък се питам, каква подла душа трябва да си, за да излъжеш някого, че няма финална сцена...
Служител в киното, дето бърза да симулира  дейност и да си ходи. Все едно с конкурс ги избират... най -зле от най-злето.
За финал, толкова и чистят, аз редовно си намирам пуканки под краката или в гънките на седалката!

# 183
За кое кино става въпрос, че ми стана любопитно? Joy И ако сте в София къде ходите кино?

# 184
  • Разпиляна във въображението
Кой си тръгва от Марвел филм преди надписите, сериозно 😂 Не се ли научиха хората толкова години. Най-малкото в Интернет можеш да провериш дали има сцена.

Еми не са проверили. Но пък най-малкото служителите не трябва да лъжат. Защо ли си мисля, че е имало и други филми на Марвел без бонус-сцена, или се лъжа?

# 185
  • София
Цитат
Avengers: Endgame is the first and currently only film to not have a post-credits scene
По принцип много хора си тръгват веднага след края на филма, освен ако изрично не е имало надпис, че ще предстои скрита сцена. Най-върлите фенове винаги стоят до края на финалните надписи Simple Smile

# 186
Единственият без посткредит сцена мисля, че беше Avengers - End Game

# 187
  • Пловдив
И на нас ни казаха ,че няма сцена , но то беше след първата. И реално втора наистина няма. Но ние си седяхме до края ,де. На никой не вярвам аз. Синема сити беше киното.

# 188
  • в края на града
В Синема Сити в Мол София редовно нервничат като почнат надписите, вратата се отваря широко с приканване да се изнасят хората. И наистина повечето си тръгват. Често ни се е случвало да изчакаме финалната сцена на стълбите или директно пред екрана, докато си тръгваме, защото сме останали последни и ни става неудобно.

# 189
Лъжат, лъжат и още как и мен ме излъгаха веднъж. От тогава си седя най-демонстративно и не махам очилата. Хората, които се колебаят и са станали да си тръгнат, като ме видят и се връщат обратно за ужас на служителите 😅
Ако пък толкова не съм сигурна проверявам и в Интернет има ли, няма ли.

Служител в киното, дето бърза да симулира  дейност и да си ходи. Все едно с конкурс ги избират... най -зле от най-злето.
За финал, толкова и чистят, аз редовно си намирам пуканки под краката или в гънките на седалката!

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 20:30 от deska90

# 190
Обикновено ходя в Синема Сити Мол София или Арена Мол България. Никога не сме сами след надписите, винаги остават поне 10 човека. Това че е отворена вратата не го приемам като приканване да си ходим, просто има хора които не стоят до надписите и искат да си тръгнат. Все пак трябва да видят от къде да излязат. На всички други филми отварят вратите като почнат надписите.

# 191
  • София
Хареса ми много, всъщност повече от Тор...
Поревах си доволно, много харесвах Чадуик и ми е много мъчно като си отиват млади хора...
Като видях, че е 162 мин поизтръпнах, но не се усещат, много е увлекателен, не е така разкъсан като други филми на Марвел.
Малко ми бягат от историята на IronHeart,  но ще видим в сериала как точно е толкова гениална като Робърт Д. и как е инспирирана от него и каква точно е връзката им.
Имам чувството, че Марвел ни готвят голяма изненада за Secret wars, според мен няма как да не видим любимите стари муцуни....

# 192
  • Разпиляна във въображението
Тази IronHeart ли готвят да е новият Железен човек? Аз се надявах да е онова момче от втората част.

# 193
# 194
Изгледах коледния епизод на Пазителите. Хареса ми....

Общи условия

Активация на акаунт