АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 43 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
В старата, поне така я водят. Тази, която е успоредна на оградата откъм Ген. Колев, където е кардиологията, кафяво-червена дето е . Влизаш през входа, и той е откъм страната на Ген. Колев, фоайето в дясно имаш врата, която води към администрация, малко по встрани от нея са асансьорите. Качваш се на 3 етаж и там е родилното. Всъщност влизаш в чакалнята му, вляво от асансьора е вратата. Звъниш на звънеца и чакаш, не прави грешката да влизаш ако вратата към отделението е отворена. Звънеца в вляво на вратата. Обикновенно идват бързо или акушерка или санитарка. Обясняваш за какво става въпрос и те викат когото трябва. Тъкмо ще кажеш дали ще е отпуска.

# 601
  • Бургас / Славейков
Е докато видя че Меджик е в болница и хоп имаме си и Божидар.Да е жив и здрав . Много късмет.На мама само хубави моменти  и бързо възстановяване.Аз днес бях на тонове.Доктора каза че са чудесни.Иии каза няма смисъл повече да чакаме вече плацентата ти е много презряла.С кръвно и тромбофилия.Човечето си е напречно и така ще си остане .Та имам си дата дано всичко е наред.Иначе на 29.07.ми е назначено секциото.Някакси съм по спокойна.В понеделник  на изследвания и кардиолог.Пи късно и анестезиолог.И немога да повярвам че дойде вече време.Може би ми се щеше да е август но каквото такова.Термина ми е на 11.08.

# 602
  • Пловдив
В болницата ще има отворени врати пак на 21-ви и смятам да ида и да го съчетая с тонове и ако докторката е там да се видя и с нея.Малчо едва ли се е обърнал, но все пак тая някаква надеждичка 😅 Аз мога ли да не разбера, че се е обърнал всъщност?Представям си го като нещо, което няма как да изпусна, а до сега само побутвания съм усещала.Те краченцата като са му долу и няма и такова сериозно ритане🤔 И аз съм на 11.08 и все ми се ще поне до 4-5-6-ти да изчака.Плацентата още преди месец някъде ми беше втора към трета степен.Днес ММ забеляза, че корема ми е по-надолу и май май и аз така го виждам...започвам да се шашкам лекичко, особено като имаме вече бебета и вчера и днес..🥰

# 603
  • Пловдив
Бях на преглед. Малката девойка е 2970 гр! Доктора ме позагледа (1,54 висока, 57 кг) и ми каза : Хмм голямо бебе, ще трябва да го дърпаме за ушите 😁
Тааа утре пак ме вика и до кра на семицата може би ще сме трима (+MM)
Стискайте палци 🌸

# 604
Момичета, връщам се от преглед. Бебчо е 2850гр., пускахме доплер, нормален е, записът на тонове също. За една седмица е качил точно 150гр, което ми е струва нормално, на доки също. В четвъртък ми предстои последен преглед преди раждането, ще минавам анестезиолог и после преглед про лекарят, който реших да ме оперира. Ще заплануваме дата за другата седмица. 🙂

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 23:18 от Moni_9797.

# 605
Момичета, с какви размери куфари сте? Куфарът ми за ръчен багаж абсурд да побере мокри кърпи, памперси, еднократни чаршафи, вода, пижами, нощници, подплънки, превръзки, халат, кърпа за тяло, кърпа за коса, прибори за хранене и чаша, сешоар, (преса Laughing), помпа и кво още беше... Следващият по размер пък е малко големичък, но пък то като е пълен с хигиенни материали и не тежи, просто е обемен. Бута се много лесно, а ако се наложи да се повдига и да се носи за кратко, както казах, не тежи. Ама сигурно ще ме гледат накриво и ще ме проклинат Laughing

Свещичките Профенид, които някой беше споменал по-назад, АГ ли ви ги е изписал? Щото се засилих да си купя, но се оказа, че са само с рецепта.

# 606
Барбалена, АГ ми каза да си взема Профенид като ме беше схванал кръста, по телефона ме консултира, от Марешки ги взех, не са ми искали рецепта.
Аз ще съм с куфар за ръчен багаж+раница, но няма да вземам обемни неща като чаршафи и халат.

# 607
  • Пловдив
Моя е горе долу 60/40, даже по-голям малко, ма ме мързи да го меря сега 😇  и половината се зае от памперс гащите и превръзките.Днес изпрах една голяма и малка хавлия и като сложа тях, нощниците и чехлите и ще се запълни.Ще нося и раница с на малчо нещата, дано съумея само с това да се размина.Сега ще си направя едно напомняне за Профенида, утре да купя.Ева кю да взимам ли се чудя.. може така да избегна клизмата 😅
Поръчах шишета  най-после, видях ги 59лв в baby.bg, ръчна помпа поръчах, но не на Авент,
силиконови зърна на Медела М размер 🤭, протектори, крем за зърна също.Ще видим като дойдат 🙆‍♀️

# 608
За бебето какво мислите да носите в болницата? На мен за бебка ми искат само 10 памперса🤔За мен нощница,тоалетни принадлежности,5 памперса,нощни превръзки,аулин 5бр и помпа по желание😊Туй то!

# 609
  • Варна
На мен не ми искат нищо, освен дрехи за изписване. А за мен нощници, кърпа и джапанки

# 610
  • Асеновград
Барбалена, аз съм с куфар за ръчен багаж, но не ми искат нищо освен документи и дрехи за изписването мои и на бебчо + личните принадлежности. Но те пак не са ми малко- чехли и джапанки, те дават нощници и хавлии но съм си взела и мои (само малка хавлия обаче) козметика, грим малко, то това са си два отделни несесера, хем козметиката ми е отсипана в травъл шишенца или мостри.😂 И един халат съм си приготвила лекичък да обикалям по коридорите с него и ако сляза до кафето. За хапване ядки и протеинови барчета+ вода която ще взема в последния момент сигурно. Мокри кърпички съм приготвила малък пакет ако ми потрябват. И ето той куфара се напълни.😁

# 611
  • София
Момичета, честити бебоци! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Аз още не съм приготвяла нищо по багажа, ремонта свърши, остават малки довършителни работи и всеки ден се чисти, мести, премества и така. На преглед съм чак на 1ви август, междувременно си ходя на тонове.

# 612
Честит да ви е Божидар, Меджик! ❤❤❤ Много се радвам за вас, малко поплаках признавам..🤷♀ На теб бързо възстановяване и дано успееш да ти се случи всичко така както си искала!

Как се активизираха тези бебчета изведнъж, много се вълнувам. Нямам търпение вече и аз да си видя моето бебче, утре ще звъня на доктора вече не мога да чакам.
За багажа аз съм с куфар за ръчен багаж и Барбалена общо взето всичко от това което си писала успях да го събера плюс 1 пакет малък памперси и мокри кърпи за бебо. Помпата ще ми я донесат после, а подложките не взех целия пакет, а няколко броя и ако ми трябват още ще ми донесат. Стек малки бутилки вода ще го сложа върху куфара и ще си ги тътря заедно. Дрехите за изписване за мен и бебето ще ми ги донесат в деня на изписването, а халата ми не е истински халат за баня, а от тези които са в комплект с нощниците.

# 613
Честито на родилите мами, бързо възстановяване и спокойни бебчета.
И моят багаж е в малък куфар, но още не съм го затворила и не съм сигурна, че ще успя, а вътре още няма памперси и водата и храната ми е в отделна торба, но май и аз ще взема една раница ще ми е по-удобно.
Вече няколко пъти си крада идейки от вас, благодаря ви момичета.

# 614
  • София
Момичета, с какви размери куфари сте? Куфарът ми за ръчен багаж абсурд да побере мокри кърпи, памперси, еднократни чаршафи, вода, пижами, нощници, подплънки, превръзки, халат, кърпа за тяло, кърпа за коса, прибори за хранене и чаша, сешоар, (преса Laughing), помпа и кво още беше... Следващият по размер пък е малко големичък, но пък то като е пълен с хигиенни материали и не тежи, просто е обемен. Бута се много лесно, а ако се наложи да се повдига и да се носи за кратко, както казах, не тежи. Ама сигурно ще ме гледат накриво и ще ме проклинат Laughing

Свещичките Профенид, които някой беше споменал по-назад, АГ ли ви ги е изписал? Щото се засилих да си купя, но се оказа, че са само с рецепта.

Аз мисля с малък сак да съм,въобще не се бях замисляла за куфар 😂
В Щерев нищо не искат почти,само бельо,превръзки,джапанки,помпа ,мокри кърпички и тоалетни принадлежности мисля да си нося. Дрехите за изписването за мен и малката,ще ми ги донесе мм. Преса може да взема, сешоар сигурно има там,ще питам.

В Шейново преди години пак със сак бях въпреки че носих почти всички изброени неща. Вярно,че куфара е по-лесен за бутане, защо не съм се сетила тогава,не знам.

Общи условия

Активация на акаунт