АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 41 194
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Дойде и моя ред да се похваля!
Днес се роди нашата принцеса Христиана!Приеха ме в болницата за инфукция  , имах 1 см разкритие от 1 месец. Доктора го направи  4 см . Спукаха мехура и ми сложиха система окситоцин. Общо за 2 часа стигнах пълно разкритие, напъвах 20 мин. Издържах без упойка! Болките бяха силни ,но се издържа.
Имам 2 вътрешни разкъсвания.
Вече съм добре , всичко минава след като си гушнете бебчето ! 💕💕
Честито! Да Ви е жива и здрава!
Бързо възстановяване!🍀

# 391
  • София
_Toni,честита дъщеричка! Да ви е много здрава,да расте безкрайно щастлива и обичана! ❤️ ❤️ ❤️

Аз пък всичко почти поръчвам онлайн. В магазините нищо не мога да си харесам, все няма размери. За сега поръчах от Mayoral, LC Waikiki и няколко неща от About you. Материите знам,че са хубави (само от About you не съм взимала,но изглеждат добре).
Уж нищо нямаше да взимам,освен комплекта за изписване,защото много неща ще ми дадат,а пак 3 поръчки направих 😁
И един комплект за количка поръчах от един сайт. 😂

# 392
Маноела а не може ли да ти изпише поне хранителна добавка натаспин за една седмица да се подпомогне кръвотока малко , да си навакса преди да се роди.И тоновете ми се струват малко високи , как са движенията ? Не искам да те плаша , разбира се и дано наистина всичко си е в границите на нормалното,както казва док.☘️
Тони - герой ,  честито бебенце!  Да ти е жива и здрава!

# 393
Честито, Тони! Жива и здрава да ти е малката принцеса! Gift Heart

За дрехите, аз взех на тополино, български са и ми харесаха, взех едно боди и от пепко....
 Разликата - пепко номер 62 е по малко от тополино номер 50  Flushed направо не повярвах, така че ако купувате от пепко, купувайте по големи номера...

# 394
Lizi, къде продават на тополино дрешки?
Пелената ми е тяхна и супер много ми харесва.

# 395
Аз си ги взех от местен магазин във Видин, но съм разглеждала и в интернет, ето в тези сайтове, потърси в нета има и в други

https://moebebe.com/brand/topolino

https://beb4o.bg/brand/topolino/
Lizi, къде продават на тополино дрешки?
Пелената ми е тяхна и супер много ми харесва.

# 396
  • Асеновград
Аз засега май най-много харесвам нещата на h&m, памука не се свива в сушилнята, и те са ми най-красиви и изглеждат най-удобни, като започна да ги ползвам ще видим. На Пепко имайте предвид че се стесняват дооста след сушилня, иначе също не са с лошо качство но си отговарят на цената, от Синсей съм взимала но по-големи размери и скоро няма да мога да кажа мнение. На Уайкики много ми харесват чорапките, пелените също не станаха на хармоника след сушилня, и другите бодита от там също са една идея по-голям размер и още не съм ги прала, и за тях не мога да кажа но мисля че ми харесват. Сега като се замисля ако се преоблича 5-6 пъти бебето на денонощие нямам хич дрехи от малките размери.. 🤷🏻♀Но предполагам зависи от бебето, някои не се цапат толкова сигурно. Поне шопинга е бърз вече😅, и аз поръчвам всичко онлайн.

# 397
Toni честито бебче!

# 398
Аз засега май най-много харесвам нещата на h&m, памука не се свива в сушилнята, и те са ми най-красиви и изглеждат най-удобни, като започна да ги ползвам ще видим. На Пепко имайте предвид че се стесняват дооста след сушилня, иначе също не са с лошо качство но си отговарят на цената, от Синсей съм взимала но по-големи размери и скоро няма да мога да кажа мнение. На Уайкики много ми харесват чорапките, пелените също не станаха на хармоника след сушилня, и другите бодита от там също са една идея по-голям размер и още не съм ги прала, и за тях не мога да кажа но мисля че ми харесват. Сега като се замисля ако се преоблича 5-6 пъти бебето на денонощие нямам хич дрехи от малките размери.. 🤷🏻♀Но предполагам зависи от бебето, някои не се цапат толкова сигурно. Поне шопинга е бърз вече😅, и аз поръчвам всичко онлайн.
Бебе, което няма рефлукс не се цапа. Много рядко ми се е случвало да преобличам бебе, обикновенно памперса е пропуснал. То реално няма къде да се изцапа. Но говорим за малко бебе, по нататък вече много зависи.

# 399
Има ли неспящи тук 😇😇😇
Аз не мога да заспя и започнах да се ровя из форума и много задълбах в тежки теми и се филмирах, разбира се! Аз като се притесня и почват яко контракции, пих 2 Но шпа и спрях да чета и малко се успокоиха стяганията..😤😤😤
Но имам една лек дискомфорт като преди цикъл, но супер слабо усещане...Вече съм в 33г.с+ 1, долу горе безопасна седмица. Като знам след серклажа в 16г.с ми се виждаше невъзможно да избутам. Нямам търпение да стигна 35г.с и да започна и аз да подготвям нещо за бебето и вкъщи да си организирам. С каката ми помогна майка ми и ММ, защото с тази шийка 1см от 28г.с беше невъзможно.
Хем психоложката ми каза изрично да не чета, но просто не мога да се спра понякога. Има ли и други като мен, тази пуста тревожност ще ме довърши...

# 400
Има ли неспящи тук 😇😇😇
Аз не мога да заспя и започнах да се ровя из форума и много задълбах в тежки теми и се филмирах, разбира се! Аз като се притесня и почват яко контракции, пих 2 Но шпа и спрях да чета и малко се успокоиха стяганията..😤😤😤
Но имам една лек дискомфорт като преди цикъл, но супер слабо усещане...Вече съм в 33г.с+ 1, долу горе безопасна седмица. Като знам след серклажа в 16г.с ми се виждаше невъзможно да избутам. Нямам търпение да стигна 35г.с и да започна и аз да подготвям нещо за бебето и вкъщи да си организирам. С каката ми помогна майка ми и ММ, защото с тази шийка 1см от 28г.с беше невъзможно.
Хем психоложката ми каза изрично да не чета, но просто не мога да се спра понякога. Има ли и други като мен, тази пуста тревожност ще ме довърши...
Аз всичко, за което се тревожа е самото раждане и как ще премине... И дали ще ме болят прегледите за разкритие защото в понеделник ми предстои такъв. От първото раждане преди мнооого години не си спомням болеше ли не болеше ли...защото си умирах от болка като цяло! Та и аз не мога да заспя, мисля и се надявам на епидуралната и искам вече всичко да е преминало и да си гушкам бебето. Знам, че трудното продължава и след това но е по абсолютно различен начин, няма нищо общо с бременността! И така..

# 401
Честито _Toni, да расте здрава и щастлива малката ви радост. Hug

Момичета колко голяма трябва да е тапата? Вчера падна парче мааалко по голямо от нокътя на палеца гъсто. Днес пак имам, по голямо и една идея по течно желе. Знам, че може на части да пада, но колко е нормално? Утре ако имам пак, мисля да звънна.
Извинявам се обяснението.

# 402
Честито _Toni, да расте здрава и щастлива малката ви радост. Hug

Момичета колко голяма трябва да е тапата? Вчера падна парче мааалко по голямо от нокътя на палеца гъсто. Днес пак имам, по голямо и една идея по течно желе. Знам, че може на части да пада, но колко е нормално? Утре ако имам пак, мисля да звънна.
Извинявам се обяснението.

И на мен от два дена насам ми пада по малко нещо гъсто като бяло течение, но не е кърваво.Тапа ли ще е това🤔и аз се замислих сега.

# 403
Момичета нормално е всяка от нас да има притеснения. Аз примерно се притеснявам от раздвижването след секциото.На болка не мога да търпя и знам че ще съм в страшна депресия🤣Дали бебка ще е добре,здрава и да не е мн малка да се налага кувиоз. Само за това мисля.За след раждането е ясно че започва купона. Аз първото съм раждала преди 14 год и нещата бяха по съвсем различен начин със захранване и прочие. Сега ме е шубе от всичко. Притеснявам се от доста неща,както заради бъбреците имах притеснение да не я извадят по-рано. Ето че Бог е с мен за пореден път и вече съм в 36+5 дни🙏😇☺

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 08:11 от Милото

# 404
  • Пловдив
И аз имам от тази нощ някакво слузесто, ма няма кървави нишки и не се впечатлих много.Премесено е с крема, който слагах и сега изтича. Такова не съм имала до сега.

Общи условия

Активация на акаунт