АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 43 086
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
И аз се депресирам. Вчера бебка беше полудяла хипер активна,днес хич я няма. Отделно вчера имах менструални болки,които после преминаха във втвърдяване на корема. Днес за се е добре положението и правя 37г.с,но от 23 до 29 АГ е в отпуск и си мисля че точно тогава ще тръгне раждането. Притеснявам се така като няма да го има. Секциото ще ми е в 38+5 дни и си мисля че като за второ раждане ще ми е късно🤔Та аз синът ми го родих в 39+🤷♀

# 556
  • Велико Търново
Орехче, честита радост! Бъдете здрави, много щастливи и бързо възстановяване! ❤️

Magic, успех! Нека всичко да мине бързо и безболезнено и да гушкаш пухкаво бебче ! ❤️

Мен ме приеха днес, че от събота съм с менструални болки, сега съм на системи, АГ иска да задържим до плановото секцио, та дано да устискам. Хем искам вече да се ражда, хем искам да си постои  още малко.
Обаче днеска така ме прегледа за разкритие, че чак нз как не ми падна тапата.
Вчера гледах една лекция с Ася Демирева, в която разказва как нищо не е почувствала когато се е родила дъщеря и. Със сигурност ми олекна и всички глупости през последния месец , които ми се въртяха в главата изчезнаха 😃.

# 557
И аз в клуба на депресираните... Затова, че ми пад(н)а тапата (Днес продължавам да намирам парченца по бельото).Затова, че не съм решила къде ще раждам още. Затова, че малката е хремава. Затова, че имам толкова работа, а с малката става трудно и бавно.

Пламинго, казахме ти за любовта към бебето Laughing

Неизвестна, реши ли къде ще раждаш? Hug

# 558
И аз се депресирам. Вчера бебка беше полудяла хипер активна,днес хич я няма. Отделно вчера имах менструални болки,които после преминаха във втвърдяване на корема. Днес за се е добре положението и правя 37г.с,но от 23 до 29 АГ е в отпуск и си мисля че точно тогава ще тръгне раждането. Притеснявам се така като няма да го има. Секциото ще ми е в 38+5 дни и си мисля че като за второ раждане ще ми е късно🤔Та аз синът ми го родих в 39+🤷♀
Моята вчера също беше много активна, но два дни преди това почти не я усетих цял ден, само се наместваше от време на време. Днес подозирам, че пак няма да я усещам много. Сутринта я усетих как се извъртя на някъде, чак лошо ми стана така ме заболя, бях се притеснила, да не би да е тръгнала да се ражда. Обаче явно само се е въртяла, и другите са се въртели, баткото му беше любимото упражнение, ама чак такава болка не са ми причинявали.
Която второто секцио беше 10 дни преди термина. Сега по моя сметка мисля и това там някъде да го планувам, ама да видим като отида в Окръжна какво ще кажат лекарите.
Днес се разходих и вече имам дрехи за изписването и още една нощница за кърмене си взех. Към болницата мисля да взема двете нощници и две пижами имам, който стават за кърмене.
Не мога да разбера защо като отидете на рутинен преглед постоянно ви проверяват за разкритие.
За болницата нямам още нищо готово, освен нощниците, който трябва да се перат и еднократни чаршафи.

# 559
  • София
Меджик, успех Simple Smile Дано всичко мине бързо и безболезнено за теб и скоро да се радваш на малко бебче Simple Smile
Стискаме палци Simple Smile

# 560
  • София
Барбалена, май клоня към Окръжна. Малко ме е шубе, че там съм без екип и доколкото разбрах не може да си поискам епидурална в такъв случай, ама ако видя на зор ще подпиша и ще си платя.
Много исках в Шейново, но нещо не ми харесват всичките тези негативни мнения за неонатологията и как не дават информация. Искам да получавам своевременни данни за бебето, особено след като бях на два антибиотика и постоянно мисля дали всичко ще е наред.
Ама ще видим как ще се развият нещата де, вероятно ще го реша в движение и в зависимост от това дали е през деня или вечерно време, как и колко силни ще ми тръгнат контракциите. Ако е през деня ще трябва да чакам ММ да си дойде от работа (около 40мин) и тогава да тръгнем, а до окръжна са ми 40км. Стартирам от 2см и ме е шубе докато усетя, че реално е започнало раждане и стигнем до болницата да не е късно. Филмирам си се сама 🤣

# 561
Не се отчайвайте мами! Всички сме депресирани-едни по-малко други повече! И как няма да си депресиран пред неизвестното толкова емоции- страх от болката, от възможните сценарии и голямото вълнение да гушнеш бебенцето си!
Аз вече спя до обяд, вечер трудно заспивам.
Днес съм на преглед за разкритие 37ма седмица. Не усещам контракции, само бодежи отдолу някак си, ни доста силни. Решила съм раждане с окситоцин и епидурална, предизвикано. Но нищо никога не се знае.

# 562
Неизвестна, то са си реални страхове...

Колкото до неонатологиите, май повечето неонатолози са такива дръпнати. За Окръжна болница също съм чела подобни отзиви... Аз се чудя дали с избор на акушерка например, няма да мога чрез нея да получавам информация.

А в Шейново родилната зала обща ли е? Аз се замислям, че не искам да има други раждащи около мен. Искам спокойствие, не да се разсейвам с други жени... В Майчин дом май всяка родилка е в отделна зала.

# 563
  • Варна
Прашинке, защо предизвикано с окситоцин? Смисъл защо си го решила предварително, а не чакаш момента?

# 564
  • София
За Шейново - не са общи или поне нямам такъв спомен. Аз бях в самостоятелна родилна зала и имаше и други, но пък бях сама през нощта, преди почти 5г. Хваща ме деменцията 🤣.
По едно време и аз обмислях Майчин дом, обаче ММ ме отказа поради съвсем други лични причини, които не са свързани с персонал или стаите.

# 565
Момичета да ви попитам. Мъжът ми е сготвил едно пилешко пълнено със спанак и сушени домати,към него има сос сметана и синьо сирене. Знам че не трябва да се яде синьо сирене,но то като количество в соса няма да е много и нали минава топлинна обработка. Мога ли да хапна малко? Извинявам се ако на някоя и се е дояло😢Просто снощи донесе и стои в хладилника и му точа лиги всеки път като отворя да си взема нещо.

# 566
Милото, няма абсолютно никакъв проблем според мен да го изядеш даже, не просто да си хапнеш😁 А за Шейново са си индивидуални родилните зали. Аз ще преживея това да получавам трудно информация, за мен важното е да се грижат перфектно, не комуникацията да е перфектна.

# 567
Момичета да ви попитам. Мъжът ми е сготвил едно пилешко пълнено със спанак и сушени домати,към него има сос сметана и синьо сирене. Знам че не трябва да се яде синьо сирене,но то като количество в соса няма да е много и нали минава топлинна обработка. Мога ли да хапна малко? Извинявам се ако на някоя и се е дояло😢Просто снощи донесе и стои в хладилника и му точа лиги всеки път като отворя да си взема нещо.
Я сядай и яж и не се занимавай с глупости. Аз ако бях още снощи щях да съм седнала и да си ям колкото си искам.

Ето и моя комплект за изписването. Извинявам се за неоправеното легло, но уж щях да събирам чаршафите за пране.

# 568
Милото,то нали е сготвено било и синьото сирене. Според мен няма проблем.
Аз през Май, така се захласнах…на семеен празник, плато със сирена…това да опитам, онова да опитам..”ммм колко е хубаво, ще си взема още едно парче” и като осъзнах, че ям Бри…малко се стреснах.

Нещо много време минава, вълнувам се за Magic, сигурно колкото мъжа й пред родилното.

# 569
И аз прегърнах света в ръцете си момичета - Казва се Божидар, 3056гр. 10:58 ч, но незнам колко см е Relieved
Откакто излезна са ни го дали кожа в кожа, малко му е ниска температурата 36.1 , и постоянно повтарят да я вдигнем. Ако не ще го сложат в легълце малко. Иначе всичко е нормално, беше бързо, нищо не се усеща, още съм под упойка. Сега тати го гушка и го храни, защото  и моята темп ниска не мога да го стопля.
Оревах залата, няма такова чувство друго... Успех момичета, вярвайте всичко ще е наред Hug Аз си оставам с вас и  стискам палци за всички Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт