АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 43 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
С куфар за ръчен багаж съм и аз. Супер удобно ми е, защото си намирам всичко лесно, а и като е на колелца, не е нужно да го влача и да ми тежи.

# 616
Честити бебчета, Меджик и Орехче! Да са ви живи и здрави бебчетата! Бързо възстановява!

# 617
  • София
Королева, благодаря за нова тема. Дали ще можеш и мен да добавиш в началото с пол на бебето момиче. Дата на термина ми я има -21.08.

# 618
  • Асеновград
Какво стана с новата тема? Няма линк, и не ми я отваря, излизам ми само тази 15-та... а аз писах един дъъълъг коментар.. ако се е изтрил ще се гръмна.😂😂

# 619
Обединиха я с тази. 😂 Извинявам се. Случи се така, че някой беше харесал мой коментар в стара тема. Влязох и видях 50 страници. Паникьосах се, че утре, ако спя до обяд, ще сте изписали още 10. И стана голяма каша.

Яна, имам лошото предчувствие, че ще пишеш пак. ..

Сега, да Ви попитам, някоя забелязва ли повишена активност при бебетата. Моето си беше активно цяла бременност, но последните дни въобще не спи. Знам, че по принцип е хубаво да е активно, но БУКВАЛНО не спира.

# 620
  • София
Не, моето тези дни е кротко. Аз пък се чудя кога и доколко е ок да има ниска активност. Угодия нямаме🤣

# 621
  • Асеновград
Утре ще е.. мислех аз да копирам за всеки случаи написаното ама.. може би пък не трябва да казвам нищо.🤣 Извън шегата, беше важно, за едно изследване при децата става въпрос, исках да ви информирам. Но е много дълга тема, ще се опитам максимално сбито да ви напиша всичко.

# 622
Нещо този път не издържам на напрежението на това "нормално" раждане аз... Знам, че ставам досадна с тази тапа, ама откак взе да пада, съм на тръни. Не стига, че при всяко ходене до тоалетна оглеждам всичко по сто пъти, анализирам цветове, консистенции, ами и през останалото време правя проверки дали няма още остатъци от тапа. Лягам си тази вечер с някакви бодежи и само се моля да не тръгне раждане точно сега. Постоянно се опипвам да не ми е мокро бельото, дали ми изтичат водите. При най-малката болка или втвърдяване се ослушвам и се напрягам. Чудя се къде и как ще ни свари, дали мъжът ми ще е на работа, дали ще е нощес, как ще товарим малката в колата, как ще се разделим Cry Пък със секцио поне си имаш дата, имаш някаква яснота.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 03:07 от Барбалена

# 623
  • Асеновград
Барбалена, не е приятна ситуацията да, но не можем да направим много, ние пък със секциото сме на тръни да не вземе да излезе по-рано и дали ще си дочака датата.😅 То е малко нож с две остриета, като знаеш датата пък и чакаш и знаеш кога ще стане също не ми влияе добре на психиката..😂 Макар че обратното също не е по-малко притеснително.
Но тапата като падне може и след 2 седмици да родиш, не е гаранция за нищо но.. природа😁🤷🏻♀
И аз се притеснявам да не ми изтекът водите всеки един момент, през ноща, през деня докато мм е на работа и съм сама.. Скоро всичко ще мине повтаряй си го.😁 Когато тръгне раждането ще намерите начин ще видиш, набързо ще решиш къде да раждаш и на кой да оставите малката.Неволята така прави попринцип.😊

# 624
  • София
Как беше любимият ми лаф.. ''лесно майка не се става'' 🤣

# 625
Момичета както се досещате не спа Grinning и то само аз, колежките по стая хъркат яко, бебета реват, никой не ги отразява Grinning Събраха ми се 24часа безсъние с операция в тях и 6-7 часа контракции, едвам гледам.
 Но момчето ми е с характер от ден 1. Иска само в мен, много се стряска миличкия, и  веднага започва да плаче. Хапваме добре иначе, умираме от жега, него го държа сега през нощта с дълъг ръкав. Защото помислих, че поне малко ще спадне темп, но уви, аз локва в леглото направих. Не мога да го повия да не се стряска, направо се ядосвам чак, горкото докато го погледна и е подскочил Confused.. Абсолютно нищо от багажа не ми трябваше, освен два памперса, цял ден голичък в нас, даже мисля да взема техните одеалца, защото са си за него
(още не е къпан, само го по избърсаха)... Утре в 6:00 ще ме вдигат, и искам да си ходя вече. Болка не съм усетила още, на парацетамол и още нещо, само като се надигна леко усещам опъване. Кърмата ми тръгна преди малко, ама той е на два вида мляко вече Rage ядосаха ме малко. Ама вкъщи ще хапваме хубаво.... Оффф през една минута се стряска, останах без ръце. Страх ме е да не заспа с него в леглото, буквално, ми се затварят очите и ме болят Frowning1
А колко е красив Heart Eyes (на всяка мама гарджето най хубаво) Hug

# 626
  • София
Нормално е, още е много мъничък. Досега е свикнал на топло и тясно в корема ти. Слагай често на гърда да се успокоява.
След колко време ще ви изпишат?

# 627
Нормално е, още е много мъничък. Досега е свикнал на топло и тясно в корема ти. Слагай често на гърда да се успокоява.
След колко време ще ви изпишат?

Опитвам се, но не мога да го вземам постоянно, постоянно трябва да звъня, Дойте ми го, оставете го... Cry
Днес ако може да ни изпишат ще е супер, Следобед се надявам. Започвам да ходя сега, чакам да стане само 6 часа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 628
  • Велико Търново
Magic, честито бебче! Нека бъде здрав, много щастлив и само да ви радва!  На теб бързо възстановяване! ❤️

Аз не знам моето за оплакване ли е, да се радвам ли. След вчерашния преглед за разкритие, на няколко пъти след ходене до тоалетна имаше малко кръв. Казах им аз, дадоха ми лигнин да си сложа за няколко часа, че да ме тестват за изтичане на води, взеха ми водата за пиене (за всеки случай ако се наложи да я вадят). Аз първоначално се стреснах, все пак още малко можеше да си постои на топло. После се зарадвах, че всичко ще мине бързо и няма да го мисля, и не две седмици ще стоя в тази болница, ами една. Да, ама не 😃, не беше води (явно по- грубо ме е прегледал и сега ще си чакам на системки за задържане.

Аз съм с куфар и е много удобно, всичко е налице като се отвори.

Барбалена, със сигурност неизвестното убива, но както и Яна е писала, и секциото не е да си напълно спокоен 😃. Няма угодия 😃

Ъпдейт, тъкмо минаха на визитация и АГ каза, че утре е денят. Да ама то утре е Илинден, а ние сме си избрали вече име. Има ли мами, които са родили на празник и не са си кръстили така детето. Със сигурност ще се започнат въпросите "ама защо не я кръстихте еди как си" Tired Face .

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 08:46 от Plamingo__

# 629
  • София
Меджик, много бързо ще ви изпишат 😯. Тук май 4-5 нощувки държат. Ама супер за вас, от вкъщи по-хубаво няма.

Пламинго, стискам палци всичко да мине наред и утре да ни се похвалиш. Хич да не ти пука кой какво ще каже за името - както го чувствате, така направете. Хората винаги ще си намерят повод да говорят.

Общи условия

Активация на акаунт