АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 39 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
И моите до последно хълцаха и бяха много активни. АГ каза, че е нормално и дори е много добре. Родиха се в 35+4

# 676
М_lady, честито, да са ви живи и здрави и бързо възстановяване! И скоро да са си при теб!

# 677
M_lady честита ви двойна радост и от мен!

# 678
Честити рожбички, M_lady Heart бързо да натрупат грамчета и скоро да се гушкате! На теб желаем бързо възстановяване!

И бебо хълца минимум 1-2 пъти на ден, АГ каза, че е хубаво това.

Лизи, ти цяла аптека пиеш..

# 679
Честити бебки  М_lady нека бъдат здрави и много да ви радват!💗

Относоно хълцането моята бебка хълца всеки ден поне по 3 пъти,че и повече. И си е активна,даже се притесявам да не е много малка,че е активна и явно си има място. Друг е въпроса че адски ме боли на моменти от движенията и, получавам дискомфорт,вече пишкам на всеки час. Вечер сънят е мираж с тази тоалетна. В 37+1 ден съм.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 18:34 от Милото

# 680
  • Бургас / Славейков
M_lady честити девойки.Да са живи и здрави и бързо да натрупат и да са си вкъщи.На теб бързо възстановяване.Моето  диване от скоро почна да хълца 37г.с.За памперси в емаг гледах на памперс 2ка.Единичката съм взела само 1,пакет 52памперса.А Хармони не съм ползвала.Аз утре съм на кардиолог.Да видим какво ще ми каже.

# 681
  • София
Лейди, честити девойки! Бързо да трупат грамчета и да се гушкате вкъщи. Ти как си, възстановяваш ли се?

# 682
M_lady, Чеснита двойна радост! Пожелавам ви бързо за натрупат нужните грамчета и да им се радвате вкъщи!
На теб бързо възстановяване!🍀🍀🍀

# 683
Момичета реших, че вече е време и аз да се похваля. Няколко дни не бях на себе си. На 14.07 с планово секцио се появиха двете ми принцеси Нора 2260г, 48см и Велина 1840г, 44см.
Последния месец беше труден. Прекарах го в болницата. Високо кръвно, завишени чернодробни показатели, нисък хемоглобин, 24 часова система за туширане на контракциите. И така избрахме датата, 2 дни след моя рожден ден.
Всичко си заслужава и всичко се забравя, когато ги чуеш да изплакват.
Мен ме изписаха вчера, те ще останат още малко, за да натрупат грамчета.
Честито! Да са Ви живи и здрави дъщеричките!💕
Бързо възстановяване!🍀

# 684
M_lady , Magic, честита радост! Много да ви радват!
Чак сега влизам в темата, че нямах интернет а колко нови бебета имаме.
При мен никакви признаци още, 37+3, но времето наближава.
Нервно ми е, късмет на всички.

# 685
M_lady честити рожбички! Да бъдат здрави и послушни! Бързо да качват грамчета!

# 686
Честито, M_lady

Моето бебе все още хълца, но наистина доста по-рядко. За сметка на това пък се усеща по-силно. Сега вече по веднъж на два дни. Преди можеше и по 2 пъти на ден. Иначе по-активна от сега никога не е била.

# 687
Saudade, това въобще не е всичко което пия.... За съжаление...
Аспирин протект вечер
Циклогест вечер
Витамам, който от няколко дни не съм пила, щот ми писна Joy
Желязо феро фолгама 3х1т
Омега 3 , след ковида ми предписаха но не го пия редовно
Изоптин 1/4, два часа преди салбутамола, защото причинява сърцебиене....
Л ториксин по 1 т

Е това вече си е цяла аптека.... Всичко ми е предписано от лекари...

Лизи, ти цяла аптека пиеш..

# 688
Лейди, честита радост! Да си ги прибираш бързо в къщи да ѝм се радвате! Да са здрави малките принцеси!

Днес бях на тонове. Доки погледна само води и кръвоток, каза че няма да я мери вече. Следващи мерене ще е на кантара 🤣. Успокои ме, че довечера е нощно дежурство, ако има нещо да отивам директно. На тоновете нямаше контракции. Не знам дали има поводи за притеснения, че се очертава раждане.
С мм днес имаме годишнина. Ще излезем на вечеря, а после, каквото дойде. 🙂

# 689
Първия ден ми вливаха нещо обезболяващо и беше добре. Втория ден ме попитаха, дали искам свещичка и аз се направих на смела и не си поисках. Обаче вечерта вече много ме болеше и си поисках. И така по две свещички сутрин и вечер и все едно не е имало операция. В четвъртък ще ми свалят и конците. Като цяло си мислех, че ще бъде доста по-страшно. Wink
Лейди, честити девойки! Бързо да трупат грамчета и да се гушкате вкъщи. Ти как си, възстановяваш ли се?

Общи условия

Активация на акаунт