Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 9

• 41 726
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята си имаше една дълга риза за рисуване с маслените.

# 211
Аз не съм успявала. Като се изцапа стои всъщност цял ден изцапан (леко запрал нещата, бърсал с мокри кърпи, ама не напълно) . Прибира се с всичко изсъхналио, станало бетон. После се опитвам с какво ли и не. По същия начин му се случва и с акрил, който е водоразтворим, но като изсъхне и става край. Беше си нацапал дънките изседял цял ден, то вече няма пране. В тяхното училище никой не слага престилки манти. Аз не рискувам и да предложа, а беше съспиал няколко жилетки с петна  по ръкавите, няколко чифта дънки.

# 212
  • Sofia
Благодаря на всички за съветите и насоките.
Реших да пробвам с Вениш, защото го имах под ръка. Получи се. Петната бяха много малки, може би за това излезнаха.
За престилка, учителката им по текстил я изисква ( въпреки, че никой все още не си носи) и вероятно по някое време, ще влезе в употреба. 🙂 За сега си стои в гардероба. Явно трябва да мине време, за да започнат да си съобразяват облеклото според часовете.

# 213
ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ ЗА ИЗОБРАЗИТЕЛНИ ИЗКУСТВА
"ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ РАЙНОВ"
организира подготвителен курс по рисуване за кандидат гимназисти
ИЗОБРАЗИТЕЛНА СТУДИЯ
всеки понеделник /от 17 октомври 2022/
ПЪРВА ГРУПА – 10:00 / 12:00 часа
ВТОРА ГРУПА – 14:30 / 16:30 часа
Творческото обучение е безплатно единствено за кандидатите
за ПГИИ „Проф. Николай Райнов“

За въпроси и записване:
тел.: 02/9367440
имейл: pgii_n.rainov@mail.bg
Водещ на курса
Г-жа Гергана Иванова – преподавател по Графични техники и Визуални изкуства
Място на провеждане
Ателие по Графични техники № 3

https://pgii-nrainov.eu/bgr/studiya

ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ!

# 214
  • Върху лъчите на Слънцето.
"
за ПГИИ „Проф. Николай Райнов

То всички желаещи да посещават курса ще кажат, че ще кандидатстват там. Grinning

# 215
"

То всички желаещи да посещават курса ще кажат, че ще кандидатстват там. Grinning
Сигурно не всеки ще ходи до Орландовци. А е и един път седмично, ако някой иска по- сериозна подготовка, няма да му е достатъчно. Моите деца ходиха преди 5 години и сега са 11 клас в Райнов.

# 216
Здравейте!
Моля за препоръка за учител по рисуване или школа!
Може и с лично съобщение.

# 217
Здравейте!

Напишете за кой град се отнася питането, за да могат хора от съответното населено място да отговорят. Хубав и усмихнат ден! Simple Smile

# 218
Здравейте!

Напишете за кой град се отнася питането, за да могат хора от съответното населено място да отговорят. Хубав и усмихнат ден! Simple Smile

София.Благодаря!

# 219
Здравейте!

София.Благодаря!

За София нямам информация, но повечето от пишещите в темата са от София, така че се надявам да помогнат. Хубава вечер и успех! 🍀

# 220
"

Хипотетично могат да кажат каквото си искат, но практически ако искат да кандидатстват в Приложното, Изящното или Фотографското, тези курсове няма да им свършат абсолютно никаква работа, защото изпитите там са съвсем различен формат, т.е. няма да са на далавера ако излъжат. Също така, на пръсти се броят училищата, които са с прием същия изпит като в "Райнов", и те са разпръснати в различни части на града. Както и УИНКС БЛУМ е споменала, малко вероятно е на някой да му е удобно "Райнов" като локация за безплатен курс в учебни дни (дето не можеш да се телепортиташ преди/след часовете), а пък да се засили приоритетно към НСУ София, 140-то и др., дето са на другите краища на града, и като цяло - по-нискобалови от него. Ако има такива, едва ли ще са много. Браво на политиката на "Райнов" и грижата им както за възпитаниците на училището, така и за кандидатите. Радвам се, че тук писа майка на единадесетокласници, която звучи като да е доволна. От настоящите осмокласници има доста деца от темата там, в т. ч. и моето.

# 221
  • Sofia, Bulgaria
А може ли някой да каже успя ли да се запише за тези курсове с Райнов. Аз звънях всеки ден в различно време на посочения стационарен телефон, но никой не вдига. Ще съм благодарна ако след първото занятие споделят отзиви тези които са отишли.

# 222
  • София
Аз се свързах от първото обаждане. Казаха ми детето да отиде и ще го запишат на място. За първото занятие да си носи скицник и молив.

# 223
  • София
Здравейте. Интересувам се как става подаването на заявление за НВО по рисуване. Някъде бях чела, че е през февруари. В училище ли трябва да го заявим? По-специално става въпрос за кандидатстване за ПГД. Какъв е изпита за там? Предполагам по-различен отколкото за Приложното например.

# 224
ПГД е на бул. България... "Елисавета Вазова", нали?
Миналата година се кандидатстваше само с БЕЛ и Мат...
Иначе НВО по рисуване (проверка на способностите) няма нищо общо с изпита за Приложното ✌️
Заявление за него се подава в училището на детето, но се явява там където го разпределят ✌️
Най-добре е да говорите с класен ръководител, за да знае и да ви подсети, така че да не изпуснете срока ✌️

Общи условия

Активация на акаунт