Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 9

• 41 083
  • 787
  •   1
Отговори
# 255
  • Ланкър, планините Овнерог
На децата ли са казали за отворените врати, защото нещо не го намирам като инфо, а дъщеря ми и съученички искат да ходят да си видят у-щето и учителите и ще ме убие, ако не е вярно? Че и на колега, чиято дъщеря се подготвя и иска да учи там, казах.

# 256
На децата ли са казали за отворените врати, защото нещо не го намирам като инфо, а дъщеря ми и съученички искат да ходят да си видят у-щето и учителите и ще ме убие, ако не е вярно? Че и на колега, чиято дъщеря се подготвя и иска да учи там, казах.

Да, на децата са казали и класната ни писа. Има две седмици дотогава, предполагам ще излезе информация на сайта им.

# 257
Благодаря
Те вече и пост са пуснали.

# 258
  • софия
Гита, а дъщеря ти не може ли когато си реши дс отиде да ги види…. ?! Все пак си им е бивша ученичка.

# 259
Миналата седмица са ходили, но все пак в учебно време са си заети хората, няма с тях да се занимават Simple Smile. Само с класната са се видяли.

# 260
  • София
Здравейте, само за сверяване да попитам по колко пъти седмично и  по колко часа ходят вашите деца на уроци по рисуване когато се готвят или са се готвили за изпит?

# 261
Моята ходеше 1 път седмично по 4-5 астрономически часа ( не помня вече точно)

# 262
През последните месеци моето рисуваше по една работа седмично в школа (4 часа) и една вкъщи под надзор на частен учител (пак 4 часа).  С уговорката, че подготовката беше разпокъсана, защото беше в разгара на пандемията, школата някои седмици затваряше, частната учителка също не беше винаги свободна. Според мен 1 път седмично на урок и още една работа седмично като домашно си е екстра.

# 263
Здравейте,
дъщеря ми ще кандидатства с рисуване след 7 клас. Моля да ми препоръчате учител по рисуване в София, тъй като в темите назад не се споменават имена.
Благодаря предварително!

# 264
  • Sofia
Здравейте, само за сверяване да попитам по колко пъти седмично и  по колко часа ходят вашите деца на уроци по рисуване когато се готвят или са се готвили за изпит?
Дъщеря ми ходеше 3 пъти седмично х 3 часа. Започна август до края на юни. Голямо рисуване падна, освен в школата имаше и домашно.

# 265
Здравейте, само за сверяване да попитам по колко пъти седмично и  по колко часа ходят вашите деца на уроци по рисуване когато се готвят или са се готвили за изпит?
Дъщеря ми ходеше 3 пъти седмично х 3 часа. Започна август до края на юни. Голямо рисуване падна, освен в школата имаше и домашно.
Ужас! Мойта в началото ходеше 1-2 пъти в седмицата на рисуване и така и втръсна, че в един момент реши да се откаже от рисуването изобщо.За да продължи да се подготвя за изпитите прие да се занимава индивидуално с нея учител само по 2 часа, вместо по 4 в школа(където никой не и обръщаше внимание и се налагаше да седи закована на стола 4-5часа).Интересно ми е дали ще успее да влезе някъде с подобна подготовка, но каквото е писано. Нямам търпение да приключи цялата тази одисея.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 13:06 от Mama Nindja

# 266
Щом от сега не я свърта да рисува по много, не знам как ще учи рисуване.

# 267
  • София
Уау, не мога това да го осигуря, нито времево, нито финансово. Все пак има и бел и мат. матури, а и ходи на училище, което направо ни пречи Sweat Smile
Благодаря за отговорите, по моя въпрос. Учителката в школата иска втория срок да ходи по два пъти седмично по 4 часа и аз просто не виждам как може да стане. Някак иска ми се и да диша свободно от време на време това дете.

# 268
  • София
Според мен най-важно е мнението на учителката, все пак тя работи с детето и знае най-добре. Моята дъщеря ходеше веднъж седмично - в събота за 4 часа. Последния месец и половина - два учителката и препоръча да ходи и в петък, пак за 4 часа, защото смяташе че има неща, на които трябва да наблегне. Послушахме я и не сбъркахме.
Преценете кои са ви приоритетите. Ако детето държи да учи в художествено училище, наблегнете на тези уроци, ако не я влече чак толкова - вижте математиката и българския. Рисуването е страшно много след това в училище, а и останалите предмети си вървят с пълна сила. Ако не свикнат от сега на такова натоварване, след това ще им е доста трудно. Дъщеря ми е по цял ден заета, отделно вторник и четвъртък ходи на вечерен акт от 5 до 7, сряда и на фотография пак допълнително в училище. Идва си изтощена и пак трябва да сяда да учи, но въпреки това сама настоява да ходи на допълнителните занимания.

# 269
  • София
Цялата група ще е втория срок по два пъти. Аз не мога да преценя ама хич колко добре се справя. Много далече съм от рисуването. Само мога да видя, че се готвят единствено за изпитите в училищата към МК , а когато попитах за изпита в 51-во ми отговориха "Ще покажем"... Не разбрах какво значи, че не е трудно или че не се занимават с това там...Явно пак ще питам. Математика и бел не могат да бъдат маловажни, а и детето се справя спокойно. По математика я готвя аз, отписах я школата точно заради времето. По БЕЛ ще има учител, в училишето учителката не става с една дума.

Общи условия

Активация на акаунт