За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 104

• 29 917
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
В Метро непрестанно правят промоции, но говоря за София. Предполагам навсякъде е едно и също.

# 346
До мамите на момченца на около годинка и 2/3 месеца. Как играят с количките вашите деца?

# 347
До мамите на момченца на около годинка и 2/3 месеца. Как играят с количките вашите деца?
Върти им гумите и лошо ми става като го видя.Минават ми разни мисли през главата.

# 348
Върти им гумите и лошо ми става като го видя.Минават ми разни мисли през главата.
защото и аз така Sad Понякога си мисля ,че е нормално,върти се, интересно е ,но ....

# 349
За памперс гащите, преди около месец в емаг имаха много добра промоция 77,99 за 2 кашончета, всяко по 88бр., (за 4ти размер). Периодично правят такова хубаво намаление, трябва си следене.

# 350

И моят син на същат възраст го правеше и бях полудяла… правят го много, много деца. Всичко е наред!

# 351
Защо полудявате? Аз ли изпускам нещо 😂😂😂
Синът ми също върти колела на проходилка, на прахосмукачки, куфари 😂😂😂

# 352
Моят на тази възраст пък хич не проявяваше интерес към колички Grinning Нищо му няма като изключим, че 3 години по-късно все още не проявява интерес към колички Grinning

# 353
Ама аз пак не разбирам - защо е проблем?? Наистина не мога да схвана.... Пропускам нещо и не знам какво..😑😑😑😑

# 354
Ама аз пак не разбирам - защо е проблем?? Наистина не мога да схвана.... Пропускам нещо и не знам какво..😑😑😑😑
Има статии, според които деца с аутизъм се пристрастяват към въртеливи движения, разбирай въртене на колички, гуми или въобще предмети, които могат да бъдат въртяни.
Разбира се, това е само един от много маркери.
🤷‍♀️

# 355
Има статии, според които деца с аутизъм се пристрастяват към въртеливи движения, разбирай въртене на колички, гуми или въобще предмети, които могат да бъдат въртяни.
Разбира се, това е само един от много маркери.
🤷‍♀️
Именно ,че при нас проблема е всичко що може да се върти е интересно:(

# 356
Децата си имат мании. Голямото ми дете мина през 4 различни вида мании. За мен няма нищо притеснително в това, израства се. Ако се тормозите постоянно обаче просто заведете детето при специалист и приключете с тормоза над себе си.

# 357
  • Пловдив
А и нашето дете постоянно въртеше всякакви гуми, нищо и няма. Просто и беше интересно за 1-2 месеца, след това приключи.

# 358
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали модели големи активни гимнастики?
Ние имаме една с пиано, но е мъничка вече за бебка. Играчките и влизат почти в лицето, а и по ширина вече и е леко тясна😂
А много и харесва активна гимнастика. На 3м е.

# 359
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали модели големи активни гимнастики?
Ние имаме една с пиано, но е мъничка вече за бебка. Играчките и влизат почти в лицето, а и по ширина вече и е леко тясна😂
А много и харесва активна гимнастика. На 3м е.
Имаме дървена от Икеа и сме много доволни. Вече са на 9+, но още харесват играчките. Вече се изправят на нея и като цяло съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт