За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 104

• 29 920
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали модели големи активни гимнастики?
Ние имаме една с пиано, но е мъничка вече за бебка. Играчките и влизат почти в лицето, а и по ширина вече и е леко тясна😂
А много и харесва активна гимнастика. На 3м е.
Имаме дървена от Икеа и сме много доволни. Вече са на 9+, но още харесват играчките. Вече се изправят на нея и като цяло съм много доволна.
Може ли да ми изпратите линк?

# 361
Сигурно става въпрос за тази.

Ние също я имаме и сме доволни. Бебето е на 5м.

# 362
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали модели големи активни гимнастики?
Ние имаме една с пиано, но е мъничка вече за бебка. Играчките и влизат почти в лицето, а и по ширина вече и е леко тясна😂
А много и харесва активна гимнастика. На 3м е.
Имаме дървена от Икеа и сме много доволни. Вече са на 9+, но още харесват играчките. Вече се изправят на нея и като цяло съм много доволна.
Може ли да ми изпратите линк?
https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/baby-toys/0-mont … a-pastro/70108177
На втората снимка изглежда все едно играчките стигат почти до бебето, но не е така. Ако искате мога да измеря колко са високо.

# 363
Дами моля да се включите в инициативата за Павел,съпруг на Мид от форума,дори само със споделяне,но моля не подминавайте инициативата ни !

https://www.facebook.com/zaednozapavellechenie

https://www.facebook.com/zaednozapavellechenie/groups

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-pavel

И той е като нас родител на две деца,нека дадем шанс да израстнат с него!

# 364
А някоя мама да има дете ,което яде всичко? От както се е родил сина ми аз проблем с ядене ,плюене ,отказване съм нямала. Няма храна ,която не яде , лаком е и всичко яде . Това нормално ли е ? Не се шегувам ,но започвам да се претеснявам, яде, дъвчи на година и 2 месеца е . Беше на кърма до към годинка , много лесно го отбих с КМ

# 365
А някоя мама да има дете ,което яде всичко? От както се е родил сина ми аз проблем с ядене ,плюене ,отказване съм нямала. Няма храна ,която не яде , лаком е и всичко яде . Това нормално ли е ? Не се шегувам ,но започвам да се претеснявам, яде, дъвчи на година и 2 месеца е . Беше на кърма до към годинка , много лесно го отбих с КМ
Синът ми е на същата възраст и също рядко отказва нещо. След една капризна и злояда госпожица, ящно дете е направо шестица от тотото Simple Smile. Не мисля, че има за какво да се притеснявате.

# 366
Моето дете беше так до 2.9г. Сега стана малко злояд 😀

# 367
Чудех се нещо. Кога бебетата започват да усещат и разбират кое е целувка, прегръдка, че ги целуваш и т.н.

# 368
  • Пловдив
От самото начало

# 369
Здравейте Simple Smile Имам въпрос за по-опитните майки, които ползват чувалчета за сън - от коя марка сте доволни? Чудя се между Angel Baby и Gro чувалите. В момента имаме летния на Angel Baby и не мога да реша дали го харесвам или не, а скоро ще трябва да купя за есента/зимата.

# 370
Ползвала съм единствено на Angel Baby  и нямам забележки. Плюс бонус - подкрепяте българското и благородна кауза (за всяко закупено чувалче, те даряват едно на родилните отделения или дрешки за недоносените бебенца).

# 371
Синът ми е на същата възраст и също рядко отказва нещо. След една капризна и злояда госпожица, ящно дете е направо шестица от тотото Simple Smile. Не мисля, че има за какво да се притеснявате.
И аз така . Каката беше нещо страшно !

# 372
Какво лошо има да си хапва детето🙂радвайте се
Моята беше така от бебе лакома, от захранването вс си хапваше,никога не е бутала лъжичка или плюла нещо 🙂
Вече малко й настоявам да яде,че ако я оставя и на хляб само може да кара,но пак си яде 🥳Единствено попара и бъркани яйца не обича 2,6г

# 373
Е хайде сега да не намесваме и благородната кауза на Angel baby. Никой от нас незнае дали продължават да даряват чувалчета на родилните отделения, нито и къде реално се ползват вече дарените чувалчета. Фирмата беше обикновена шивашка за детски дрешки и изведнъж реши да вкара чувалчетата, защото не издържаше на конкуренцията с бебешките дрешки. Много добър маркетинг , когато вкарваш нов продукт да вкараш и социална кауза за да се разшуми. Даваха дарения и на частните родилни отделения с цел по-платежоспособни майки да пазаруват от марката в последствие. Даренията ако още продължават са с рекламна цел. Иначе чувалчетата са олекотени завивки облечени в памучен плат със бебешки щампи. Аз съм доволна от тях, но чак пък социална кауза малко много идва.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 13:11 от Felicity King

# 374
Здравейте Simple Smile Имам въпрос за по-опитните майки, които ползват чувалчета за сън - от коя марка сте доволни? Чудя се между Angel Baby и Gro чувалите. В момента имаме летния на Angel Baby и не мога да реша дали го харесвам или не, а скоро ще трябва да купя за есента/зимата.
Angel baby не съм ползвала, за Gro  на Tommee Tippie не съм много очарована. Имах един само в началото, за да видя дали ще му харесва с прибрани ръчички. Не ми допада, че са много умалени, модела е направен така, че трябва да използваш точен размер, не помня даже дали не беше само с единичен цип.
Аз за моето дете трябваше да поддържам 2+ бройки от чувал и при бърз растеж и смяна на сезони, това са няколко стотин лв само за чували за няколко месеца.
Ползвам ергобейби, те имат регулация за дължината на рамената и при стъпалата. С тях определено изкарвам по-дълъг период, отделно купувам модела с крачета отдолу и е много удобно. Имат цип с два водача и чувала може да се остави отворен в определена зона, долу са достатъчно широки за да не ограничава движението.

Основен недостатък за мен е, че в частта с рамената е по скоро като презрамка. При спане в по-студена стая ми се струва, че не е практично, защото вратлето и рамената са по-оголени. Не са много евтини и десените не ми харесват, но ползите за мен надделяват.

Общи условия

Активация на акаунт