Професионални серии за коса - тема 156

• 64 628
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Маракешкия серум е култов продукт. Едно време той ми спря цъфтежа и накъсването на косата. Много съм писала за него и много съм го хвалила. Шампоана на Макадамия и маската Браве не съм ползвала. Всъщност ползвала съм макадамия преди години,но от тогава я реформулираха 100 пъти и не смея да правя коментари. По дефаут приемам,че ще се разбере с Лалга маската защото тя е балансирана и се разбира с всичките ми шампоани. Даже с такива заявени като хидратиращи/имат си по някой протеин вътре де/.

# 331
Благодаря ти, Принцеса. И аз поръчах кутията, като ще запазя само някои неща за себе си. За Маракеш мислех да е едно от нещата, с които ще се разделя, но сега ме караш да размисля😄 другото, което мисля да не задържа са Олиосета филъра и Екрю спрея. Но още не съм решила окончателно за нищо. Предполагам, че доста хора ще вземат тази кутия и ще е интересно да прочетем мнения за продуктите в нея. Разбира се, който има време и желание да пише, защото повечето са доста коментирани.

# 332
Здравейте, може ли да ми препоръчате тъмно кестенява боя без червени/топли отенъци, която няма да изглежда като черна?
Фармавита 6.07 с 6 процентен оксидант. 😊
Или 5.12 отново на същата марка и същ процент оксидант. 😊

# 333
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тази двойка в подтона ми прави тютюневи оттенъци впоследствие, което лично мен много ме дразни. Цвят на тютюн ит цигара. Ужас. Simple Smile Със седмицата този проблем го няма. 😊 😊 😊 😊

# 334
Не знам дали 5-ца или 6-ца ще хванат на косата ми, имам семи- перманентна боя в момента, която е по- тъмна, след около месец ще падне някъде до 4-ка, а не ми се иска да изсветлявам.

# 335
Здравейте Flowers Hibiscus
Миналата седмица поисках от фризьорката ми да ме изруси от естествено тъмна коса. Тя ме убеди, че това е рязка промяна и надали ще се възприема, затова ми направи балеаж ... разбирайте тъмни корени и после на места много руси кичури, на места лешник, на места моята си тъмна. Че ще го променям е ясно. Повече ме притеснява обаче, че косата ми (ествествено чуплива и тънка) седи като изгоряла. Без значение дали ще я изправя или ще ми е естественото къдраво-чупливо все седи тип метла. Какво ще ми препоръчате, за да имам ефекта на гладка и блестяща здрава коса.
Вкъщи имам олиото/масло на Elia, маската на Макадамия, арганово олио на Neuma, обаче нито едно от изброените не ми дава такъв ефект Sad

# 336
https://www.zlatnaribka.com/termozashtiten-hidratirasht-krem-za- … cuddle-hair-cream
Здравейте ,моля за мнение за този продукт 🙂

# 337
  • Някъде там
Здравейте.
Подготвям се до пускам поръчка от медавита.
Чудя се този крем дали е добър или да пробвам новото чудо на олиосета.

# 338
Миналата седмица поисках от фризьорката ми да ме изруси от естествено тъмна коса. Тя ме убеди, че това е рязка промяна и надали ще се възприема, затова ми направи балеаж ... разбирайте тъмни корени и после на места много руси кичури, на места лешник, на места моята си тъмна. Че ще го променям е ясно. Повече ме притеснява обаче, че косата ми (ествествено чуплива и тънка) седи като изгоряла. Без значение дали ще я изправя или ще ми е естественото къдраво-чупливо все седи тип метла. Какво ще ми препоръчате, за да имам ефекта на гладка и блестяща здрава коса.
Вкъщи имам олиото/масло на Elia, маската на Макадамия, арганово олио на Neuma, обаче нито едно от изброените не ми дава такъв ефект Sad

Здравейте! По-назад в коментарите бях споделила как се справих с абсолютно същия проблем. Косата ми беше естествена, кестенява, небоядисвана, рядка, тънка, но здрава и лъскава. След балеажа стана като метла - суха и накъсана от русата боя. Веднага взех мерки, като на първото измиване на косата вкъщи след балеажа приложих Lalga BOLSTER Ампула с алгае за супер възстановяване, а след няколко дена се сдобих с маската LAKME TEKNIA ARGAN OIL TREATMENT и приложих и нея на следващото измиване на косата. Впръсквах между двете измивания в корените и по дължините розова вода. Косата ми възстанови мекотата, блясъка и гладкостта си веднага след това.
За розовата вода някъде бях чела, че не трябва да се прекалява, защото доста хидратира косата, а, както знаем, всичко, което използваме без мярка, може да се отрази в някакъв момент неблагоприятно на косата. В момента я използвам не повече от два - три пъти в седмицата. Ако някой има опит с нея, нека да сподели повече информация.

# 339

Здравейте! По-назад в коментарите бях споделила как се справих с абсолютно същия проблем. Косата ми беше естествена, кестенява, небоядисвана, рядка, тънка, но здрава и лъскава. След балеажа стана като метла - суха и накъсана от русата боя. Веднага взех мерки, като на първото измиване на косата вкъщи след балеажа приложих Lalga BOLSTER Ампула с алгае за супер възстановяване, а след няколко дена се сдобих с маската LAKME TEKNIA ARGAN OIL TREATMENT и приложих и нея на следващото измиване на косата. Впръсквах между двете измивания в корените и по дължините розова вода. Косата ми възстанови мекотата, блясъка и гладкостта си веднага след това.
За розовата вода някъде бях чела, че не трябва да се прекалява, защото доста хидратира косата, а, както знаем, всичко, което използваме без мярка, може да се отрази в някакъв момент неблагоприятно на косата. В момента я използвам не повече от два - три пъти в седмицата. Ако някой има опит с нея, нека да сподели повече информация.

Омазнява ли корена при впръскване между измиванията? Пробвала съм с вода от коприва, така е описано да се използва, но ми омазнява на второто пръскане. И слагам само след измиване на още мокра коса.

# 340
Не ми омазняваше корените, когато я използвах интензивно всеки ден, но тогава косата ми беше много суха и може това да е причината. Сега я използвам 2-3 пъти в седмицата и пак не се омазнява, но впръсквам малко количество.

# 341
Здравейте,
Разглеждайки ЗР, все повече се замислям дали да не взема ECRU серията за хидратация. Имате ли наблюдение за марката? ( под лапка са с Лакме и детската ЛИтл Греен, поне така видях май)
В момента съм с Филип Кингсли дълбоко хидратиращи, като цяло съм доволно, но ми се ще да променя. Същото така искам някаква термозащита за тънка и сухичка коса, да не отежнява и да прави гладка и бляскава косата. ( на Филип Кингсли спрейовете и крема 5в1 не ми допаднаха)

Ps На дъщеря ми серията на Little green за къдрава и лесно разресване  прави уникална косата лъскава и мекичка, чак се замислих  да я ползвам и аз Simple Smile.

За сешоар някой беше питал по-готе с две ръце за Парлукс от по-виския клас!!!

# 342
Krasivost,
Едно мнение от мен в опит да те разубедя за споменатата серия на ECRU - не е нищо особено при продължително ползване. За хидратиране веднъж и с редуване е ок, но отново не предлага впечатляващ резултат.
Не си ли набелязала и друго?

# 343
Krasivost,
Едно мнение от мен в опит да те разубедя за споменатата серия на ECRU - не е нищо особено при продължително ползване. За хидратиране веднъж и с редуване е ок, но отново не предлага впечатляващ резултат.
Не си ли набелязала и друго?

Благодаря, точно за това се допитвам Simple Smile.
Иска ми се дълбоко хидратиращ, висок клас, цената не е определяща. Пробвала съм Алтерна, абсолютно не е ОК за хидратация, от Керастаз шампоан и маска черната серия горе—долу получих добър ефект, сега Филип Кингсли, просто ми липсва термозащитата и нещо да прави гланц и блясък и лесно разресване Simple Smile. За това искам да пробвам нещо различно?!? Но незнам какво?

# 344

Много благодаря за съветите! Ще гледам да ги приложа още тази седмица! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт