Професионални серии за коса - тема 156

• 64 623
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Krasivost,
Едно мнение от мен в опит да те разубедя за споменатата серия на ECRU - не е нищо особено при продължително ползване. За хидратиране веднъж и с редуване е ок, но отново не предлага впечатляващ резултат.
Не си ли набелязала и друго?

Благодаря, точно за това се допитвам Simple Smile.
Иска ми се дълбоко хидратиращ, висок клас, цената не е определяща. Пробвала съм Алтерна, абсолютно не е ОК за хидратация, от Керастаз шампоан и маска черната серия горе—долу получих добър ефект, сега Филип Кингсли, просто ми липсва термозащитата и нещо да прави гланц и блясък и лесно разресване Simple Smile. За това искам да пробвам нещо различно?!? Но незнам какво?

Joico moisture surge.

A балсамът от серията е муктифункционален.
Винаги го купувам, най-бързо го изразходвам и сега ще взимам опаковка от литър.
Защо ми е толкова любим?
Ако говорим за хидратация, лилавият на филип кингсли е доста по напояващ и разплитащ.
Този на joico e по-лек. Именно затова мога винаги да го ползвам.
В редките случаи когато косата ми е в добро състояние, мога да ползвам него за кондиционира продукт след шампоана, и понеже е хидратиращ мога да го ползвам и след притеин, и след хидратация.
В тези моменти ми заглажда и омекотява без да утежнява.

Ако косата ми е много изтормозена го слагам като преуош за дължините преди шампоан или го използвам за запечатване на маски.

Страхотен е

# 346
  • Пловдив
Krasivost,
Едно мнение от мен в опит да те разубедя за споменатата серия на ECRU - не е нищо особено при продължително ползване. За хидратиране веднъж и с редуване е ок, но отново не предлага впечатляващ резултат.

Потвърждавам мнението.

Нито една кутия не ме изкушава.  От повече от 3 месеца нищо не съм купувала и съм повече от доволна.
 До днес когато пуснах една поръчка за 2 шишета капки Oway от някакъв непознат за мен сайт, на добра цена. Ще видим,  ако дойдат наред ли са.
 Отново дадох шанс на маска  Genesis и пак греда.  Много зле ми се отразява,  а този аромат не го трая.

# 347
Здравейте! Ще съм много благодарна, ако някой простичко ми обясни как да приложа този протеин
Уж четох, търсих, но пак не ми е съвсем ясно. На мокра измита коса ли да го сложа и с какво да я измия преди и след протеина?

# 348
Измивате с протеинов шампоан, после слагате стъпка 1, сушите със сешоар без да пипате косата, плакнете и слагате стъпка 2, нищо друго.

# 349
@*dreamer* , ако искаш, мога да те отърва от маскат Генезис😀

# 350
Може ли да ни препоръчате ш за мазна коса? Измих в неделя, днес е вторник и още от сутринта зад ушите и долния пласт коса като цяло вече мазнееха. Сега е вечер и направо съм като полята с олио на долния пласт, горния е мръсен, но една идея не толкова ужасен. Иначе косата е боядисана тон 6, като продукти имам меди фолинген и този за мазна коса, на босилк за обем, като сякаш той ми измива най-добре, имам скраб за скалп на керастаз и на напура кератиновия ш. Маските ми са пак напура керстиновата и на марокан Ойл. Склонна съм да купя изцяло нови продукти, явно тези не са подходящи за моето косище. Винаги слагам съвсем малко продукти по краищата, за да не се омазнява и пак съм с мазна коса след един ден

# 351
Krasivost,

Потвърждавам мнението.

Нито една кутия не ме изкушава.  От повече от 3 месеца нищо не съм купувала и съм повече от доволна.
 До днес когато пуснах една поръчка за 2 шишета капки Oway от някакъв непознат за мен сайт, на добра цена. Ще видим,  ако дойдат наред ли са.
 Отново дадох шанс на маска  Genesis и пак греда.  Много зле ми се отразява,  а този аромат не го трая.
Може ли линк за капките или да споделиш кой е сайтът?

# 352
Здравейте, ползвате ли еластайзър ден два преди боядисване или изчаквате повече дни? И ако го ползвате скоро след боя, имате ли усещането, че от него боята се отмива по–бързо, поне отенъка? На мен така ми се струва, но може изобщо да не е от него, затова си сверявам часовника. И с домашния и с този на Кингли ми се струва. А са ми ключови за косата (цял живот ще съм благодарна на форума, от тук ги научих и нова ера за моята коса !!!)

Аз се изрусявам към сребристо (може би 7 или 8 ), и за не жълтее ползвам тонер на лакме, но бързо пада и си търся виновен продукт Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 10:45 от good fight

# 353
good fight,
Изрично е споменато в описанието на PK продукта, че не се препоръчва употребата му преди и след боя.

Не че не съм тествала дали важи, но при сребрист тонер - дори не ти трябва и еластисайзър, за да пада бързо и лесно нюансът.

# 354
Здравейте, ползвате ли еластайзър ден два преди боядисване или изчаквате повече дни? И ако го ползвате скоро след боя, имате ли усещането, че от него боята се отмива по–бързо, поне отенъка? На мен така ми се струва, но може изобщо да не е от него, затова си сверявам часовника. И с домашния и с този на Кингли ми се струва. А са ми ключови за косата (цял живот ще съм благодарна на форума, от тук ги научих и нова ера за моята коса !!!)

Аз се изрусявам към сребристо (може би 7 или 8 ), и за не жълтее ползвам тонер на лакме, но бързо пада и си търся виновен продукт Simple Smile
Използвам го седмица преди и след боядисване и няма проблем. Веднъж сложих 4 дни след боядисване и боята се изми доста.

# 355
good fight,
Изрично е споменато в описанието на PK продукта, че не се препоръчва употребата му преди и след боя.

Не че не съм тествала дали важи, но при сребрист тонер - дори не ти трябва и еластисайзър, за да пада бързо и лесно нюансът.

Ох, явно е точно така.... Дали ако започна да ползвам тониращ шампоан и балсам ще поддържам по лесно без жълти отенъци? Гледам Barex имат такава серия. Кингли също, дори в момента са на промоция.... Имате ли опит?

Благодаря за коментарите!

# 356
Момичета,знаете ли някой шампоан,балсам или спрей оцветител,който малко поне да замаскира по възможност в русо побелели коси. Нямам много само един кичур отгоре обаче съм русолява и засега прикривам с розов балсам на Лакме

# 357
Някой взе ли си вече кутия от Златна Рибка? Пише, че продажбата е предварителна, това означава ли, че поръчваш, но получаваш през септември?Flowers Cherry Blossom

# 358
Някой взе ли си вече кутия от Златна Рибка? Пише, че продажбата е предварителна, това означава ли, че поръчваш, но получаваш през септември?Flowers Cherry Blossom
Кутиите ще се разпращат след 01.09. Така е обявено на сайта.

# 359
Ice lady пропуснала съм го. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт