Професионални серии за коса - тема 156

• 64 691
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
За моята коса най-хубавият детангъл е тоя на Макадамия. Няма да казвам колко четки се въргалят из къщи....

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 17:16 от prinzesata

# 181
  • София
Инфлуенсната от стари мнения на prinzesata, аз също купих преди време четката на Макадамия и съм много доволна от нея. Изключително лесна ми е и за почистване. Други четки, които харесвам, са тези на Wet brush.

# 182
Аз имам ето тази четка. Много съм доволна от нея. В комплекта има и четчица за почистване. Ще трябва да си купувам нова скоро, че я изпускам често и съм й счупила дръжката, а точно таква не съм виждала в български сайт.

# 183
+ 1 за четката на Макадамия . Използвам я от две години и съм изключително доволна . Разресва много добре , без да скубе и както каза вече Mascotte , много лесно се почиства .

# 184
Поръчах си Аlterna moisture intense oil creme преуош. Намерих го само в един сайт, знам, че вече го няма. Сега пристигна и ми мирише на кисело направо. Вие бихте ли си го сложили на косата?
Такава му е миризмата или е развален според вас?

# 185
  • Варна
Не мирише на кисело определено Алтерна. Ароматът на преуоша е същия като на интенз серията. И моят е на привършване и ще го издирвам по чужбинските сайтове.

# 186
prinzesata, благодаря.
Не знам, шишето пристигна горещо, цял ден на 36 градуса беше обикалял куриуерът с него, аз му бях последната спирка.
Намазах се, сериите Интенз не съм пробвала, само шампоанът с червената детелина и бамбуковата серия.
Прекалих много с количеството, защото с Еластизайзера на ФК никога не съм имала утежняване.
Косата си я усетих утежнена и я измих два пъти с шампоан, а винаги я мия по веднъж.
Има блясък, който доста се беше поизгубил от слънцето.
Хидратира сериозно.

С Еластизайзъра обаче ми става разкошна косата. Мисля, че това е най-хубавият козметичен продукт  изобщо, който съм ползвала от много време насам.

# 187
  • Някъде там
Какво мислите за новия продукт на Олиосета всичко в едно?
Звучи интересно, харесвам продуктите на Олиосета, мисля да го пробвам и да си го поръчам.
Отзивите в ЗР, не мисля ,че са реални.

# 188
Какво мислите за новия продукт на Олиосета всичко в едно?
Звучи интересно, харесвам продуктите на Олиосета, мисля да го пробвам и да си го поръчам.
Отзивите в ЗР, не мисля ,че са реални.

Доста ми привлече вниманието но имам продукти за изразходване,но напред във времето ще го пробвам.Blush

# 189
Само на мен ли след  Олиосета ш и м за блясък косата ми стана суха, без блясък и прекалено обемна или прекалих с количеството на шампоана се чудя?

Тези от вас, които имат шампоан на Олиосета, колко помпи от него слагате на миене?

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 11:24 от marigold_

# 190
Аз съм ползвала само маска за коса на Олиасета. Не ми хареса как ми действа на косата. За това и не съм си вземала повече продукти на марката.

# 191
Здравейте, някой има ли мнение за този сешоар ?
https://www.emag.bg/profesionalen-seshoar-s-otricatelni-joni-xia … tm_medium=android

# 192
  • Перник
Само на мен ли след  Олиосета ш и м за блясък косата ми стана суха, без блясък и прекалено обемна или прекалих с количеството на шампоана се чудя?

Тези от вас, които имат шампоан на Олиосета, колко помпи от него слагате на миене?

Аз слагам 3-4 помпички, ползвам този за изглаждане и блясък с масло от морига. Косата ми е дълга до средата на гърба и е гъста. Шампоанът за мен е лек и не ми я заплита. Комбинира го с филъра. Не ми харесва, че ми свалят боята, боядисвам се в червено.
Може би имаш нужда от друг тип шампоан. Каква ти е косата?

# 193
  • Варна
Олиесета са си нормални шампоани. 2-3 помпи разреждам в чашка с вода и шампоанирам. Ако прекали с количеството човек ще падне голямо плакнене -друго няма какво да се случи. Има и един друг момент....ако косата е съсипана,суха,цъфтяща дори най-щадящия шампоан ще ви се струва хард и премиващ.
 Изходът е да се нанася по крайчетата малко масло/чисто не силиконов финиш/ даже чист зехтин да е преди влизане в банята. Дължините не се шампоанират. Те се почистват от стичащата се пяна.

# 194
За тези пари ще си купите топ професионален сешоар. Защо се лепите на китайски боклуци с безумни цени? Щом ви харесва си го вземете, но цената е брутална за марка масовка известна с евтини и чупещи се продукти от всякакъв тип. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт