Професионални серии за коса - тема 156

• 64 691
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Подкрепям! За тия пари си вземете Паралукс или поне Бейбилис ако ли  не и искате точно тоя скачайте в Али мол  60$ струва
https://aliexpress.ru/item/4001227541874.html?spm=a2g2w.productl … ewayAdapt=glo2rus

# 196
Не, не държа изобщо да е този.
Препоръчайте ми модел, не съм купувала сешоар скоро и не съм наясно кой е добър

# 197
  • Варна
https://www.notino.bg/search.asp?exps=paralux

който и да вземете няма да съжалявате

# 198
Момичета, препоръчайте уплътняваща пяна за коса с фиксация и термозащита. Установих, че с такъв тип финиши най- добре се разбирам.

# 199
Косата ми е гъста, средно плътен косъм, не е боядисана, не ползвам и сешоар особено. Харесвам балансирани серии, в които се усеща протеин.
Поизсушена е според мен, защото никога не ползвам нищо, в което усеща хидратация. Също се изсушава винаги по това време от слънцето.

# 200
  • Варна
Звучи ми като здрава коса..... маска-балсам не сложи ли след шампоана?
Работата на шампоана е да мие,за всичко останало си има последваща грижа.

Аз днес тествах слънчевите медавита.
Шампоанът е редичък,прозрачен,лек. Изми без да премива/то нямаше и как да го направи де,че се бях омазала с Лустър лоок терапията на Джойко/.
Маската е с доста плътна маслена консистенция -икономичен продукт. Добре се разнася. Постоях половин час и отмих. Не я изпи косата като другите маски на марката,но подозирам,че е заради преуоша.
Финиш слънчевия спрей с две капки oway безценното Grinning.

Като цяло стават,но някакви суперлативи няма да ръся и пълноразмерни продукти надали ще взема освен спрея. Него го харесах ама много Heart. Мирише добре,прибира фриза,а ако и пази косата от слънцето както обещава - супер. Тествах го оня ден на плажа и да ви кажа добре се справя. Бях само с него без да се омазвам тоя път и след 3ч. в жегата и бризът/който си беше баш Варненски вятър Grinning/ чумата си беше супер. Чак днес я измих.

# 201
Сложих маската от серията след шампоана. Ще пробвам още веднъж и ще видим.

# 202
Ще помоля отново за малко помощ.
Зимата си купих ето тази красота на Lakme за обем, по препоръка за консултантнаката в магазина. Косата ми е с тънък косъм, напълно права и без никакъв обем.
След няколко използвания установих, че или нещо не правя като хората или не е за мен този продукт. Косата ми в корените става като спалстена, а не съм прекалявала с количеството. Наистина, на допир се усеща по-гъста, но визуално сякаш е даже по-утежнена отколкото преди.
Някой има ли опит с този спрей?

# 203
  • Марс
Напоследък като си помисля, че косата ми започва да става ужасна и продуктите не стават, едно миене с ДПШ веднага ме кротва.

# 204
Здравейте, къде мога да намеря или поръчам пяна за коса с мокър ефект за мъже? Гледала съм в нашите сайтове, магазини - рибки, арлен т.н. Имаше адна марка с Л, не се сещам цялото име, но май сега никой не я представя за България и не мога да я намеря. Може би по салони ако сте виждали или пък тук сайтове, ако аз съм пропуснала?

# 205
  • Някъде там
Кой от двата шампоана бихте препоръчали?
Пробвали ли се ги и доволни ли сте от тях.

# 206
  • Пловдив
Момичета, някой да е ползвал този продукт?

# 207
  • Варна
Искрица имам ReNeu. По описание си е ДПШ,но не се усеща като такъв. Всъщност е лекичък шампоан с аромат на етерични масла и леко охлаждащ ефект. Скалпът след него е  свеж и много спокоен. Действа направо тонизиращо в жегите.

# 208
ralliee, да не би да е Lisap,те имат един гел-пяна за мокър ефект.
Почти с всяка пяна става мокър ефект.Нанася се на суха коса и се оставя да изсъхне на въздух,ако се суши със сешоар,ефектът изчезва.За по-драматичен ефект,като изсъхне пяната,с мокри ръце допълнително се оформя косата и пак се оставя да изсъхне.Пробвайте

# 209
  • София
Момичета, някой да е ползвал този продукт?

Да аз за мен е нищо правещ и никак не ми допада.
Размених го след няколко безсмислени употреби.
Предпочитам еластистайлърът на кингсли

Общи условия

Активация на акаунт