Професионални серии за коса - тема 156

• 64 626
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
good fight,
За тониращия Ш много зависи какво ниво е русото.
Ако не е поне 9/10 русо - няма да помогне такъв Ш за жълтеенето и въобще нежеланите му оттенъци.
Хубави са за поддръжка такива Ш и серии - aз лично съм била доволна и от PK, и от Kerastase. Последният ми тониращ, който бях купувала отдавна е на Moroccanoil и ми беше ок.
Особени са тониращите Ш - на някои помагат, на други не. Вземи си един и прeцени.
Коментираните магазини ZR даваха редовно мостри на Lakme от тази им серия точно - Ш и М, пробвай първо с тестери.

# 361
Много благодаря, по скоро съм 8ца (боите ми винаги са 8ца). Точно си поръчвам на Kingsley интезивния шампоан плюс балсама, да хвана промоция, но се замислих сега като казваш, щом съм 8ца може би няма смисъл, не е евтин макар и с промоцията. Гледам в сайта, действително на всички пише за руси или изрусени.

А добре де, тогава тези 8ца и 7ца русо как махат жълтото и оранжевото освен с тонер? С него ми става много добре, но много бързо пада, а си е химия и не мога да го ползвам на всяко миене (2-3 пъти седмично си мия косата)

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 16:07 от good fight

# 362
Затова те съветвам първо да пробваш с мостри.
На мен и с 8 ми е ок за измивна грижа с тониращи Ш, но аз и не гоня студени нюанси.
Може иначе да се ползва безамонячен тонер или от боите Dialight (полу-перманента боя за коса без амоняк) или Dia Richesse (на същия принцип). 
Така без да се вижда цвят и нюанс - само на теория са насоките.

# 363
Много благодаря за отговорите!!!  Веднага давам снимкa:)

Като на нея има още от тонера т.е. не е гадното жълто-оранжевото, с което се боря. Както е в момента ме устройва горе долу, макар че мечтата ми е сребърно русо, но всеки според възможноатите си.... Sad Ако забележите по средата има вече едно започнало да оранжевее... сега на снимката и аз го забелязах, с тази гадост се опитвам да се преборя.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 17:30 от good fight

# 364
  • Пловдив
Да, веднага споделям за капките oway
http://hair-extensions.eu/o-way-profesioanli-produkti-za-kosa/se … ge=4   

Вчера сутрин поръчах, имам потвърждение, но за сега нищо повече.
Не знам до колко е надежден сайта.

Olia, маската Генезис е от около година, не върви да я предлагам вече за размяна. По никакъв начин не е променена, но все пак...

# 365
  • Варна

*dreamer*
благодаря за сайта,но цените ми се струват нереални. Дистрибуторските в момента са с 2-3лв. по-ниски от тия. Боята примерно при дистрибутор е 22лв.

Относно керастазките маски - безсмъртни са Grinning. Нямам развалена маска тяхна въпреки,че доста съм забравяла по шкафовете.

# 366
  • Пловдив

*dreamer*
благодаря за сайта,но цените ми се струват нереални. Дистрибуторските в момента са с 2-3лв. по-ниски от тия. Боята примерно при дистрибутор е 22лв.

Относно керастазките маски - безсмъртни са Grinning. Нямам развалена маска тяхна въпреки,че доста съм забравяла по шкафовете.

То и за това няма пратка още. И мен много ме съмняват.
Как можаха да им вдигнат двойно цената, и то за 50 мл.  Още не мога да го преглътна.

# 367
  • Марс
Формата за контакт е ужасно съмнителна на този сайт. Отделно браузъра ми казва, че сайта не е безопасен. За мен е фалшив.
 Не можах да преглътна капките оуей колко са поскъпнали, смених ги със серума на маракеш и съм доволна за моята коса. Иначе на капките целия капкомер ми се разглоби, но бяха много икономични.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 22:40 от Hikari

# 368
Момичета, приятелка вчера установи, че кутиите на ЗР ги хваща 10% код от абониране за бюлетин. Така голямата идва на 160лв. Искам и да ги похваля. До сега не бях поръчвала от тях, но заради лошите отзиви за физическите магазини, не очаквах много. Бяха обаче много отзивчиви във фб. Писах им като не можех да добавя подаръка от Екрю и ми казаха да добавя в забележки какво искам. После ми съдействаха и за кода, тъй като бях пуснала поръчката и после установих, че кода работи. Като цяло много ме спечелиха с отношение.

# 369
  • Марс
Във физическите магазини обслужването е ужасно. Влизала съм 4-5 пъти и всеки път беше изпълнено с нерви. Иначе онлайн винаги съм била доволна и поръчвам само така от там. Лошото е, че имам точки за обмяна и пак ще трябва да отида на място.

# 370
Във физическите магазини обслужването е ужасно. Влизала съм 4-5 пъти и всеки път беше изпълнено с нерви. Иначе онлайн винаги съм била доволна и поръчвам само така от там. Лошото е, че имам точки за обмяна и пак ще трябва да отида на място.
А точките само във физически магазин ли се обменят?

# 371
Момичета, имам нужда от вашите съвети. Косата ми е чуплива, суха и с тънък косъм. До скоро нямах проблем с оформянето й. Дали ще я оставя да изсъхне сама и да стои чуплива, дали ще я изсуша с четка и сешоар или ще използвам пресата, винаги постигах желания резултат. Последните два месеца никак не мога да я оформя и много й се ядосвам. В момента ползвам шампоан Kerastase Chronologiste, маска за коса Loreal professionnal Absolute repair и серума на Marrakesh за цъфтящи краища с арганово масло. Веднъж на 10 дни ползвам и домашен еластисайзър.
С какво да ги сменя, за да стане пак лесна за оформяне?

Olia, да, само във физически магазин могат да се обменят точките.

# 372
Дами, извинявам се, ако въпросът ми е глупав, но моля да ми кажете Нектар термика може ли да се използва, ако косата не се суши със сешоар, т. е. без никаква топлинна обработка?

# 373
И аз съм доволна от онлайн магазина на златната рибка. Обадиха ми се за подаръка, бяха много любезни.
Да питам дали има доволни от ампулите на Alfaparf. Има някави с ленено масло Beauty Genesis и за косопад. Заглеждам ги отдавна и още им се чудя.

# 374
  • Марс
Оля, както е казала Мини само във физически магазин за точките. От ампулите на алфпарф харесвам само розовите, правят ми косата много мекичка, ама аромата им е ужасен за мен.

Общи условия

Активация на акаунт