Професионални серии за коса - тема 156

• 64 483
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
здравейте , как мога взема безплатна доства от Арлен, признавам че не съм чела назад темата

# 571
Elena_of_Avalor, и моята имаше такъв период. Малко количество олио по краищата докато е влажна, сатенени/копринени калъфки и шапки за сън. Терапии с протеин не повече от 1-2 пъти в месеца и изхвърлих термозащитата на чи Grinning Никакво търкане с хавлия след душ, просто я завивам в нея да попие и толкова.
Също така се оттървах от пластовете за много дълъг период, спокойно може да се разделиш с няколко см коса и да поискаш да я направят плътна в краищата.
Другото, което ми направи впечатление е че балсамите за коса, които са на достъпни цени далеч не хидратират достатъчно. Но виж маски има много хубави, за това просто използвам маска вместо балсам винаги.
Не знам дали са достъпни в България, но продуктите на sauce, специално зелената маска ми помогна много, а цените са повече от добри.
Също така и в момента са много популярни отново всякакви начини да си оформиш косата без да я третираш с уреди, старая се да пропускам машата и пресата когато мога.

# 572
  • Някъде там
Elena,не си ли доволна от крема на олиосета.
Според мен имаш нужда от хубаво олио и хидратираща маска.
Също така да ограничиш използването на преса,това допълнително съсипва дължините.

# 573
ДХ3, не е ок дългото седене с мокра и влажна коса, защото е страхотна предпоставка за поява на гъбички. Тоест, скалпа ни си има нормална такава флора, но рискуваш прекомерното й нарастване.
Именно, затова стоя по 5мин с маска и балсам и излизам от банята.Висрне с продукти и мокра коса правя много рядко.Хващат ме нервите.

# 574
  • София
Също така да ограничиш използването на преса,това допълнително съсипва дължините.

Не знам честно казано. Нищо не ми е уау в последно време.

Кое олио примерно да взема?

# 575
Здравейте, може ли съвет относно серията на Керастаз Blond Absolu Cicaextreme Simple Smile
Изрусих се чрез обезцветяване преди два месеца, косата ми е средно дълга, гъста, в доста добро състояние, но започва да става суха по дължините и да се заплита - трудно ми е да прекарам пръсти като е права, без да се заплита. А, да - изправям я с преса веднъж седмично.
Затова гледам тази серия - освен да поддържа студените нюанси на русото искам да хидратира добре, да изглади и да стане малко по-лигава косата Simple Smile
Ще го постигна ли с тази серия или друго да взема за случая?
Много ви благодаря предварително Simple Smile
ПП: на морето десет дни я опазих с Kerastase Soleil серията - шампоана и спрея ползвах, много добре беше, но като се прибрахме ги спрях и сякаш тогава изсъхна изведнъж…
Слагам снимка:

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 15:34 от Katinea

# 576
  • Някъде там

Не знам честно казано. Нищо не ми е уау в последно време.

Кое олио примерно да взема?
Моя  фаворит за олио е марокан  за тънки коси.Каквото и да пробвам винаги се връщам към него.
В момента има доста добри оферти https://www.emag.bg/komplekt-moroccanoil-eurovision-be-an-origin … earch-Action=view
https://www.emag.bg/komplekt-za-grizha-moroccanoil-everyday-esca … earch-Action=view

https://www.arlen.bg/product/2430/marokansko-arganovo-maslo-za-t … -light-100ml.html

Сега използвам това https://medavita.bg/product/olio-za-suha-kosa-nutrisubstance-elexir-medavi/, но определено Марокан е по добро за моята коса.

# 577
  • София
Поръчах го от Арлен. С бонус точките ми идва на още по добра цена.

# 578
Момичета, тези две маски еднакви ли са? Търся тази в кутията, но в Бг сайтовете никъде не я намирам.

# 579
Здравейте, дами!
Имам нужда от вашата помощ..
С дълга коса съм, чуплива до къдрава, за жалост преди две години я обезцветих и сега чакам да израсте. Преди година родих, минах през очаквания косопад. Поради структурата си е вечно дехидратирана, ноо като добавим изрусяването, бебето, което особено държи да се набира на косата ми и да се закача скубейки ме.. положението не е цветущо Grinning Косата ми се заплита много, суха е и загуби своя блясък. Изправям я със сешоар. Етажирана е. Най- долните кичурета са силно накъсани.
Моля ви,, посъветвайте ме за продукти, Готова съм да взема най-доброто. Търся цялостна грижа от-до.
Възстановяващите шампоан и балсам на Лалга- шампоанът много ми утежни косата, маската ми хареса. Термозащитата- омекотява я, но друго не усещам.
Керастаз Екстеншънист шампоан- някак ми премива и утежнява косата.
На Давинес силно хидратиращата маска много ми хареса как действа. На Давинес термозащитата- сякаш става на пръчици от нея.
Очудих се, но шампоанът на Лакме за непокорна коса също ми е ок.
Мароканоил масло слагам само в краищата, защото ми отежнява отново.
Благодаря Ви!

# 580
  • Перник
Елена, термозащитата на Чи има фиксация и като я използвах косата ми изглеждаше много зле, може би аз не уцелих правилната й употреба.
Пробвай някаква маска преди миене и олио на влажна коса и след сушене също. Аз в момента ползвам на алфапарф със смокиня и съм доволна, но скоро четох в някоя от темите, че го спират.

# 581
Попаднах на реклама на Златна рибка за боксовете по случай РД. При все че имам 2-3 маски, балсами, след защита, според вас заслужава ли си бокса и кой ви е харесал? Мисля, че Арлен имаха бокс платени мостри ?

# 582
Елена, термозащитата на Чи има фиксация и като я използвах косата ми изглеждаше много зле, може би аз не уцелих правилната й употреба.

И аз писах по- назад че не се спогодих с нея, направо като лак за коса е.
Харесвам много тази на Амика, ама не винаги мога да си я купя. Когато ми трябва по- евтина купувам тази на Лореал, възможно най- евтината е сигурно, но не утежнява и наистина действа.
Най- добрата термозащита за мен беше да намаля градусите на машите и пресите. Косата ми е плътна, но въпреки това използвам най- ниските градуси.

# 583
В ЗР имат % отстъпка на всички марки по повод РД. Получих имейл с между 15-25%. Нещо ако сте си набелязали..

# 584
Аз се възползвах от намалението вече, взех си маската на Лалга 😊

Общи условия

Активация на акаунт