Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 046
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Аз седя и мигам. Всичко това е ТВЪРДЕ подредено.

# 166
И за мен така Blush имаме кутии за гащи, кутии за различни дължини чорапи, но в кутията просто ги мятам без да са сгънати и подредени. Чифтосването на чорапи е достатъчно усилие, повече от това не правя. Купувам по много чифтове еднакви чорапи, да ми е по-лесно.

# 167
  • Пловдив
Аз имам едно ГОЛЯМО чекмедже за чорапи. В него са намятани ВСИЧКИ чорапи на фамилията. Всеки рови и си намира. Ама спокойно де, големия мъж и старшите два сина са 45-46 номер и имат 70 абсолютно еднакви черни чорапа, аз ги купувам нарочно така. Аз имам шарени, а малкия син носи каквото докопа. Той иначе има 21 чифта еднакви раирани шарени чорапа. Всичко извън черните и на малкия е мое, големите избягват шареното, а малкото носи каквото си реши.

Разбирайте - нищо не чифтосвам и всичко си седи поединично.

# 168
Аз се побърквам с тези чорапи.Моите имат претенции и няма как да носят каквото им падне, нито едноцветни.Трима мъже с почти еднакъв номер вече.Пъзел!🤦🏻♀

# 169
Аз имам органайзери за чорапи, бикини и сутиени. Поотделно са, несгънати. Мъжът ми също има органайзери и той си ги подрежда. Тениски и всякакви дрехи, които не са домашни или за спорт са по закачалки. По-тънките пуловери също, само дебелите са в чекмеджета, но тях ги носим изключително рядко и без това.  Преди мислех, че закачалките заемат много място, докато не открих тънките кадифени.

На мен това подреденото ми прилича на пълен хаос. И чаршафи май има там.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 21:20 от Анонимен

# 170
  • Пловдив
Аз се побърквам с тези чорапи.Моите имат претенции и няма как да носят каквото им падне, нито едноцветни.Трима мъже с почти еднакъв номер вече.Пъзел!🤦🏻♀
Да си чифтосват чорапите сами като имат претенции!

# 171
Вариант е всеки да си ги събира за пране в торбичка за пране от мрежестите, просто голяма а не от малките за сутиени. Така после не се гонят поне кои на кого са. И оттам нататък вече да се оправят. Щом носят размери за възрастни, значи са достатъчно големи да се справят с това...

# 172
ДХЗ, аз бих им оставяла легена с изпрани чорапи, да си ги познават и подреждат. Никак не обичам да слугувам на чужди капризи, само на моите си Sunglasses
И аз предпочитам закачалки, точно от тънките кадифени. Но имам повече рафтове и няма как да префасонирам гардероба. Иначе бих държала почти всичко на закачалка.

# 173
ММ и синът имат черни чорапи, еднакъв размер, но различна материя. Събирам ги само с пипане, изобщо не гледам.
Дребната си оправя гардеробите сама, там не се бъркам.
На сина нося купчинки в стаята му и какво се случва после в гардероба не искам и да знам 😁
Общо взето всеки си получава купчинка след прането, щерката прибира каквото стига, на високото аз... Ако през това време не са вече усвоени за следващо носене...
Такива контейнерчета, надиплянки... Абсурд да инвестирам време и пари в подобни неща.

# 174
  • Пловдив
Вкъщи всеки си има торбичка за пране, в която си събира чорапите. След сушилнята, всеки си взима торбичката и собственоръчно си ги комплектова и прибира в чекмеджетата за целта.
В чекмеджетата си играх да направя разделители и така са прегледно чорапите, че аз и малката сме големи претенции относно тях Joy
Скрит текст:

# 175
Този органайзер ни е много удобен за бельо, чорапи. Дори да са само нахвърляни, пак изглеждат подредени.

# 176
Е, кога аз ги чифтосвам, кога им ги връчвам, като не успея да позная кое на кого 😂
Дадох торби, ама беше временно ползването.Пак ще ги натисна.Това виждам като решение, иначе си е голям купон.А и изчезват чорапи и мъжът ми ме
побърква къде са.

# 177
  • Велико Търново
Аз слугува в нас, признавам си. Вярно децата са малки, но на ММ всичко му редя и подреждам, че иначе без чорапи ще излезе. Всички дрехи, бельо, обувки купувам за всички. ММ и един чифт гащи не си е купил от както сме заедно. Той има задачата всичката техника в нас да бъде оптимално съобразена с нуждите ни и да бъде енергоспестяваща, човекоспестяваща и надеждна. Аз имам мисията да бъде всичко наред по мое осмотрение.
Днес поръчах и последния гардероб на този етап в нас. Дано скоро го направи момчето и го наредя както аз си го представям Simple Smile ще докладвам когато стане реалност.

# 178
Това с изчезването и при мен го има. Купувам 20 чифта, след време са останали 7-8. Къде изчезват останалите?

# 179
Това с изчезването и при мен го има. Купувам 20 чифта, след време са останали 7-8. Къде изчезват останалите?
Световен проблем е, но ММ твъеди, че
няма къде да изчезнат и аз съм причината.Няма
отговор, обаче, какво правя с изчезналите чорапи!😅

Общи условия

Активация на акаунт