Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 376
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Аз съм в потрес. Ти наистина ли си подреждаш вилиците и лъжиците една в друга постоянно?
Моите чекмеджета -
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/327092189_164 … sofxA&oe=63D186E3
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/326726592_594 … q4SDQ&oe=63D2B2C9

# 466
Ау, и моите са “джаста-праста” вътре.😂

# 467
  • Пловдив
Ау, и моите са “джаста-праста” вътре.😂
АМА КАК ДЖАСТА ПРАСТА?!?! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Това е ПОДРЕДЕНОТО на моите чекмеджета Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 468
Така де, подредени, с на Титина приборите беше сравнението.😂

# 469
Подреждам ги като ги извадя от миялната. Не харесвам нахвърлени неща. Установила съм, че времето изразходвано да ги подредя в началото е много по-малко отколкото да търся нещо в хаоса.
Например това са част от чиниите ми, за всекидневна употреба да кажем

Единствено държа да са стъклени рафтовете, за да виждам къде какво има

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 16:49 от Titina

# 470
В предвид органайзера който показах, моите няма как да ги нахвърлям.  Самия той е с ограничители. Ща не ща ги нареждам след съдомиялната. .

# 471
  • Велико Търново
Хахха, сега да ви покажа моят шкаф, който е достъпен за децата Simple Smile ножове те, чак аз на моменти не си ги намирам Simple Smile

# 472
И моят е същия.Просто имам много посуда, а малко места за нея.Периодично подреждам и после пак е джумбуш.

# 473
Янтра, и аз тъй прибирам 😁
Ако трябва да ги подреждам така всеки път ще се гръмна. А и още 3ма ровят по шкафовете, аз да не съм камериерка..
Когато децата са сами настава съвсем хаос, вади се всичко чисти от миялната, докато свърши и се тъпче мръсното в мивката… ииии евентуаааално после се пуска нова миялна, ако са минали нивото 😁
До шкафове нищо не стига.
Същото е и с дрехите - от простора се обличат и после директно в коша за пране… гардероби нямат, мда…
Таааа стига да не виждам процеса на хаоса, съм ок. Крайно си подреждат приблизително по уредите.

# 474
Нищо ви няма на чекмеджетата. Края на хаоса настъпва в един момент. Жалкото е че тогава ще сме остарели и самотни. Така че радвайте се на хаоса. Да му мислим като му дойде време на другото.

# 475
Леле, колко много прибори имате 😊
Ние сме само трима и имам по 6 броя от вид.
За ножовете съм много доволна от тази поставка:

# 476
Абе то и ние сме трима, след вечеря едва ми стига една съдомиялна. Ще речеш че 30 човека са вечеряли.

Такова за ножове имам и аз. Моето е от Икеята. Имах дървено на плота с ножове. Но качуленето по плотовете не ми е опция и взех, това за чекмедже. Всички са наредени в него. Супер е.

# 477
Откакто имам миялна, се наложи да си удвоя количеството прибори. Никога не я пускам полупразна, нито мия на ръка междувременно. И - чистите вилици свършваха, особено като дойдат гости Grinning

# 478
Ние сме четирима, но имам 12бр. прибори от вид и често всички са в миялната.😂

# 479
Аз съм с много прибори, но пък имам и много място.

Общи условия

Активация на акаунт