Разлика в годините

• 8 911
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
Не на всеки баба му се е взела с по-възрастен мъж. Моите са с малка разлика. Но и тогава, вероятно се досещаш, че тези мъже са взимали момичетата за жени и са създавали семейства, не са влизали във връзки с неясен край и неясни мотиви. Хората сега са много по-различни от тогава.
А КЗД е била "само" с 10 години по-голяма от авторката, когато се е взела с МД. Just sayin'.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 15:37 от Elunaria

# 151
Дами, какво мислите за 12 години разлика в една връзка? Мъжа е по-големия.
Нека да напомня въпроса - ето го.
Тъй като се чувствам дама, отговарям: ако си на 18, мисля, че разликата е сериозна като за връзка. На 25 вече не е.

# 152
Дами, какво мислите за 12 години разлика в една връзка? Мъжа е по-големия.

И аз като дама да дам пример - вуйчо ми и вуйна имаха 17 години разлика. Тя беше на 19 като се хванаха. Живяха си чудесно, две деца и внуци, та до смъртта на вуйна ( ковид).

# 153
Запознах се с една баба, която навремето пристанала на някакъв виден селски ергенин. Тя била 14-годишна, той на 26. Ами, бяха си изкарали живота заедно. Щастливо, нещастно - докато смъртта ги раздели.

И какво от това? 12 години пак е голяма разлика.

# 154
Т. е. ако ергенът в темата е виден и селски, може? Stuck Out Tongue Winking Eye Е, има лъч надежда значи...

# 155
  • София
Тупайте нафталина, тупайте.

# 156
То и бабата на мъжът ми се омъжва на 18 за вдовец с 4 деца  и 13 години разлика и са живяли докато смъртта ги раздели, ама…

# 157
Сега остава някой да изкара статистика за разводите през периода 1920-1940 и да речем 2010-2020. Да допълним картинката 😅

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 22:19 от G&B

# 158
Ох, на 30 бил чичка. Аз на 29 явно съм лелка… оставете го набора намира! 😂

Аз се хванах с мъжа ми като бях на 20. Той на 28. И не съм си зарязала висшето, не съм била бременна студентка, нито вързана за печката. Той изкара втори студентски живот с мен, живеехме доста младежки и не ме е ограничавал в излизане и тн. Били сме с младежки дух винаги и никога не съм се чувствала домакиня или вързана.

И двамата работим, той се преквалкфицира след като се запознахме. Изградихме кариери заедно, даже в една и съща сфера, макар да сме с коренно различно образование. Не всеки 30 годишен се чуди как да напълни млада булка и да я прати да пържи тиквички в жегата!

# 159
12г разлика и на 20, и сега на 40+ ..все ми е ужасяващо голяма.
За мен..
Другите като се харесват да се вземат.

# 160
Едно време 30г мъж търси мома да я заплоди и задоми. Сега вече не е така. Зависи момата вече какво търси. На ок 35-6 г. вече може и да търси последен влак, зависи от какво семейство е, и колко го тормозят да се задоми.
За мен голяма разлика е едно поколение(или 18 години), под тази разлика всичко е възможно.

# 161
Дали някъде някой 18 годишен не се чуди, колко деца ще му родя Relaxed
А вече родените ни деца, ко ши ги прайм? Тийнката при мен.

# 162
За връзка, която представлява чат в нета и -здравей, как ти е името, разликата в годините е абсолютно без значение, според мен..

# 163
На 30 си е чичка за 17-18 годишното. Може да си изживее втори гимназиален живот с нея.

# 164
...и на 30 ще се чуди защо не го е поживяла тоя живот малко повече, а се е затворила рано-рано в кухнята с малко дете, докато връстниците й се забавляват, пътуват, преживяват някакви неща. И ще започне да наваксва, което вероятно ще доведе до проблеми в отношенията й + развод.
А защо си мислиш, че ако евентуално връзката им се развие, тя ще му роди дете на 18-20 и ще се затвори в кухнята.. Grinning Едва ли някой ще я спре да учи, ако има такова желание, както и да си намери хубава работа, да се развива и т.н. и чак тогава да създадат семейство. Преди това могат да пътуват, да се забавляват и да си поживеят няколко години. На мен изобщо не ми минават такива мисли през главата, че не съм си поживяла, нито пък съм се затворила в кухнята, нито съм родила на 20 и никой не ми е попречил да уча и да се забавлявам.

Също така не разбирам защо някои хора си мислят, че едва ли не този човек ще й бъде първият/вторият мъж в живота и преди него не е имала други връзки и съответно не е придобила никакъв опит. Мисля, че всички виждаме какви са днешните тийнейджъри и едва ли има много от тях, които на 18 нямат опит в тези неща и не са се опарили от отношенията си с по-големи батковци/чичовци или свои връстници.. Аз даже съм на мнение, че тези на нейната възраст по-скоро биха я използвали за секс, защото на повечето от тях в главата им е само това. Не мисля, че някое момче на 18 иска сериозна връзка.. Е, винаги има изключения, но това е рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт