Разлика в годините

• 8 942
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
А аз пък не знам, защо от такава връзка, веднага натикахте момичето в кухнята с надутия корем? Не може ли просто да си поживее живота с този мъж ,да вземе хубавото и по- нататък има време за женитби и деца.
То ако за всеки трябва са се ожениш и деца да му родиш , все бременни щяхме да ходим.

# 136
  • София
Може, ако беше друга. Тя не е.
Пък той дали е индикирал изобщо съществуването ѝ…..

# 137
Марта беше при Бобката от Стар репортърс и я гледаме с жена ми кви ги говори, как нямало работа нея, ама търсела. И викам дай да й се обадим и да я питам за Лидл. Жена ми звънна - вика - Марта, има работа в Лидл за 1700 лева, защо не почнеш. Вика - не е моето. Така че - не може всяка работа за нея. Е - Лидл не е и нашето с жена ми, ама затова сме учили и сме изградили малко по малко кариера. Но ако се наложи, ще бачакаме навсякъде. Поне така си мисля.

# 138
Танче, най-добронамерен съвет.. Този ми намирисва на сваляч и играч от класа, търсещ неопитни и млади сладки момичета за да си чеша егото. Влез в университет и се огледай наоколо. Ще видиш колко готини пичове има около твоята възраст, ще си уредиш някой от там.

# 139
Според мен и всичко да е перфектно, пуснеш ли тема във форума - нещата ще се преебат. И това е защото - ако няма тема, ти влизаш с необременено съзнание от мислите на десетки хора дето вече дадоха съвет. Съответно си просто в момента. А като чуеш десетки различни мнения - ти вече мислиш за хиляди глупости, променливи, съвети - и нещата не са естествени. Така че моят съвет е да се пускат теми за глобални проблеми - като пример - защо имам този и този проблем с всички контакти/връзки. А не за конкретен човек. Но все пак е опит де.

# 140
Бояне, ти ако имаш една тийнейджърка вкъщи, ще я пускаш да обикаля с чичаци, така ли? Това, че е на 18, (ако ги е навършила изобщо тази година) не променя нещата, че още е съвсем младо и зелено момиче, което по-добре да пострада заради връзки с връстници, отколкото заради връзки с дъртаци (за нейната възраст).

# 141
Бояне, ти ако имаш една тийнейджърка вкъщи, ще я пускаш да обикаля с чичаци, така ли? Това, че е на 18, (ако ги е навършила изобщо тази година) не променя нещата, че още е съвсем младо и зелено момиче, което по-добре да пострада заради връзки с връстници, отколкото заради връзки с дъртаци (за нейната възраст).

Айде сега няква родителска вина. Ако има 18 - гък няма да й/му кажа. Най-малкото, че ако се намесиш във връзките на децата - в най-добрия случай да ти направят напук и нарочно да сгрешат. Кво значи пускаш - ще вържеш 18-годишен човек с тиксо и въже ли? Муахахахахахахахаха.

Мога единствено да дам съвет и то еднократно, ако не е поискан изрично.

# 142
И как да я спре? Забранения плод е най сладък, да не говорим такива ограничения какви последствия върху психиката носят.

# 143
Той, че не може да я спре, не може. Но по същият начин ли ще подстрекава и неговото да спи и да се набърква в такива отношения, както го прави в случаят? Много ме съмнява - тогава веднага ще види, че най-вероятно някой се възползва от неопитността й, за да си начеше... крастата.

# 144
А кво да кажем за Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс. Или за прабабите ни, които са били на по 19 и са се женили за 30 годишни мъже. Пак ли е проблем. Ти не признаваш любовта. За тебе този човек вече дефинитвно е прецаквач. А и да я прецака - супер - ще има обица на ухото.

# 145
Момичето пита от женска гледна точка, не очаква да получава родителската гледна точка.

# 146
Да, по-вероятно е да е прецаквач, отколкото Ромео... за съжаление. Няма женска, мъжка, или родителска гледна точка. Тук има значение какви биха били плюсовете и минусите на едни такива отношения. И аз виждам повече минуси, от които няма никаква нужда в тази възраст.

# 147
  • София
А кво да кажем за Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс. Или за прабабите ни, които са били на по 19 и са се женили за 30 годишни мъже. Пак ли е проблем. Ти не признаваш любовта. За тебе този човек вече дефинитвно е прецаквач. А и да я прецака - супер - ще има обица на ухото.
Никоя не е била старлетка, а на една по- осезаема възраст. Дебелата разлика.

# 148
Никоя не е била старлетка, а на една по- осезаема възраст. Дебелата разлика.

Прабабите ни на по 19 са били осезаеми. Интересно. Сега ще кажете половината, че вашите прабаби са се омъжили на по 25 след като са завършили университет и са се установили в кариерата.

# 149
  • София
И двете ми баби и двете ми прабаби са се взели с мъже на тяхната възраст.
Градските моми са учели и в странство и често са се събирали с по- млади от тях мъже.
А да пускаш нерелевантни примери към днешните условия е тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт