Разлика в годините

• 8 907
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
А кво да кажем за Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс. Или за прабабите ни, които са били на по 19 и са се женили за 30 годишни мъже. Пак ли е проблем. Ти не признаваш любовта. За тебе този човек вече дефинитвно е прецаквач. А и да я прецака - супер - ще има обица на ухото.
Не само, че са се женили на 19 или по-рано, а са били с един мъж през целия си живот и са родили децата малко след сватбата.
Аз лично не съм чула някоя баба (моя или чужда) да се е оплакала, че не си е поживяла, защото не е могла да сменя партньорите и да има нови връзки и още на 20 е била “вързана до печката с дете”..
За любовта няма възраст и такива ограничения мъжът и жената да са набори иначе нищо няма да стане (защото той само ще я използва, а тя няма да си поживее) на мен са ми много странни..

# 166
'ма момичето пита какво мислим - ние споделяме. Вече всеки вижда нещата от различен ъгъл - според зависи... възпитание, образование, среда, преживявания и квото се сетиш.

Да вземем да се избием един друг, че тя да живее щастливо с чичото после без да носи цветя на гробовете ни... айде, няма нужда.

ВСЕКИ ИМА СВОЯ ИСТИНА.

# 167
Аи стига с тоя чичо, някои имат братя/сестри с такава или по голяма разлика, пак ли са им лели/чичовци? Да се пробва пък то ще си покаже.

# 168
  • София
Ама те някои и родители с такава разлика имат Joy А иначе, разбира се, че авторката ще си пробва, няма ние да й секнем устрема я, споко Joy

# 169
Че има, има, ама са от оня другия етнос, там нещата са други и на 30 може и баба/дядо да са вече Simple Smile
Ама все пак тук едва ли за тва става въпрос

# 170
Мисля, че Лъвицата имаше предвид родители, които помежду си имат такава разлика. Предполагам де.

# 171
...и на 30 ще се чуди защо не го е поживяла тоя живот малко повече, а се е затворила рано-рано в кухнята с малко дете, докато връстниците й се забавляват, пътуват, преживяват някакви неща. И ще започне да наваксва, което вероятно ще доведе до проблеми в отношенията й + развод.
А защо си мислиш, че ако евентуално връзката им се развие, тя ще му роди дете на 18-20 и ще се затвори в кухнята.. Grinning

Ми защото в предният коментар това беше споменато, не чети темата избирателно.

# 172
  • София
Ааа, етносите точно визирах Joy Иначе сутринта питах майка ми, цялата нейна рода, и по бащина, и по майчина линия са си били все с 2-3 години разлика. Сигурно затова мен все набори ме влекат, такъв ми е бил примерът. А тея толкова масови женитби с голяма разлика не знам откъде ги вадите във времена, в които на 20+ се водиш стар ерген/мома, ама айди.

# 173
  • София
Прочели са по някоя книжка от старо време и удобно заобикалят етнологията.
Много мога да кажа за брака от време оно и няма общо с нагласите и представите.

# 174
Иначе сутринта питах майка ми, цялата нейна рода, и по бащина, и по майчина линия са си били все с 2-3 години разлика. Сигурно затова мен все набори ме влекат, такъв ми е бил примерът.
И в моя род няма големи разлики, това не пречи мен да ме привличат по-възрастни мъже.
По темата, писала съм го и друг път, за мен всяка разлика е приемлива, ако по-младият партньор е поне на 25. Тоест достатъчно осъзнат, за да не се поддава лесно на манипулации.

# 175
В моя род едните дядо и баба имат разлика 11 г., другите 12 г.
За едните е бил втори брак.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 10:26 от Lorelada

# 176
Ние си разсъждаваме абстрактно, но в конкретния случай става дума за хора, които са разговаряли общо два пъти! И едва ли ще се съберат 10 минути разговор.
Та, точно в този случай най-вероятно няма да се стигне до 2b or not 2b, просто едно романтично мечтание и блян.

Скрит текст:
Здравейте, днес бях на бизнес събиране, малко преди да си тръгна човек от друг екип дойде, за да се запознае с мен. Понеже не бях сама нямах време за дълъг разговор, (точно товарихме да заминаваме) дори не можахме да си разменим телефони/соц. мрежи, казахме си само имената един на друг. Преди малко успях да го намеря във фейсбук, но в инстаграм не успявам. Въпроса ми е дали да направя някаква крачка или да изчакам евентуално предстощи срещи, по бъдещи общи събития.
Между другото не съм обедена, че темата е точно за тази група, но не намерих по - подходяща.

# 177
Дами, какво мислите за 12 години разлика в една връзка? Мъжа е по-големия.
Супер е, взимайте се, дай координати после за сватбата дойдем да се почерпим 👌

# 178
Момичето си го е харесала и пита дали може да се получи нещо с тази разлика, вие тука ги оженихте и рязведохте по няколко пъти. Много хора май си нямат друга работа. Пък 30 годишния чичко в темата може да си хване и той едно готино младо гадже, ама така по яко да е, да му намества хубаво всичките чакри и няма да се чувства вече чичко.

# 179
Какво е това "нещо", което дали може да се получи? Ако е секс, вероятно ще се получи, но мислиш ли, че авторката иска просто секс?  Най-вероятно иска любов, връзка, фоерверки... които най-вероятно няма да се получат, така че да не възлага много надежди на това.

Общи условия

Активация на акаунт