💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 129
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Бамбини, след малко всички на Лейдито Wink

Sparkling Heart

# 241
Здравейте, момичета!

Усмивка, честита годишнина! В здраве и любов - още много години!

Бабче, честито сладко четирикрако приятелче!

# 242
Flowers HibiscusУсмивка, честита годишнина, бъдете живи и здрави, и много щастливи в семейния живот! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 22:24 от Sisi*9

# 243
  • София
Керем и тази фенка имат еднакви татуси.

# 244
Браво на Ханденцето. Държи позиции и не слиза от челните места и без нов проект. А ако имаше? Не ми се мисли. Satisfied И Керем е там, около топ 5.

Sparkling Heart

# 245
  • София
И нещо толкова сладурско...

# 246

Ех, Линде, оптимист докрай Innocent Казвам го във връзка с пост от по-рано днес, но не с лошо. Просто подозирам голяма част от нас (в това число и аз) сме ги отписали Ханде и Керем като двойка. И сме по-склонни да повярваме на лошите "новини" свързани с тях отколкото на добрите. Въпреки, че обикновено и в двата случая доказателства липсват, над оптимистичните прогнози почти не се замисляме...

Всъщност в живота като цяло изпитваме нужда да срещаме хора разпръскващи позитивизъм, които дори в на пръв поглед безнадеждна ситуация пак ще вярват в благоприятния изход...

Бабче, много сладък новия член на семейството ви. Heart Eyes

# 247
Всъщност Джей Ло и Бен Афлек се ожениха тайно след 18 години. Явно наистина няма невъзможни неща. Нашите 2020 се запознаха, 2 години минаха. Водя си дневник. Wink Satisfied

Sparkling Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 248
Обзор на епизод 31.
(Оригинал - част от 10ти)

Започваме с едно от любимите ми гифчета за "добро утро". Не знаех, че е от този епизод.

Айфер: Но да кажем например, недай Боже, решиш да се ожениш следобед. Моля те, кажи ми , за да не го чуя от някой друг. 😂

Серкан: Новият стил ти отива.

Еда: Разбирам че ревнуваш от Ферит, но не трябваше да го правиш толкова явно. Страх те е , че ще се ожени за Селин и ще я изпуснеш.
Серкан: Ти май наистина не си наред?
Еда: Тогава го кажи: "Не искам , Селин и не я обичам".
Серкан: Защо ме караш да го казвам? След 3 дни ще изчезнеш от живота ми, така че...
Еда: Да не прекрачвам границата? И без това мачкаш всички по пътя си. След 3 дни ще приключим, най-после! Слава Богу!
Серкан: Чувствата ни са взаимни.

Еда: Много се напрягаш, отпусни се малко и всичко ще се нареди от само себе си.
Серкан: Да, ако ми позволиш, искам да се концентрирам и да поработя, за да се отпусна.😅
Еда: Аз ли те разконцентрирам? Ще се поразходя малко.
Лейля: Ако сега тръгне след нея ще повярвам, че господин Серкан е влюбен.
Ердем: Вие жените никога не губите надежда в нас, много странно нещо.
😂

Паралелните разговори на Серкан-Енгин и Еда-Джерен бяха страхотни.  Много добре ги правят тези сцени.

Енгин: Ти и Еда, не вярвам, че се преструвате. Не виждаш ли колко влюбено те гледа? Добре, да речем, че си е такава, ами твоите очи? И за тях ли греша?

Еда извика Серкан на вилата да говорели на 4 очи. Той уж много зает, но веднага намери време.

Серкан: За какво искаше да говорим?
Еда: Ще ти кажа , но обещай да не се ядосваш.
Серкан: И защо да се ядосвам, дойдох до тук, за да бъда с теб.
Еда: Защото няма да си точно с мен. Поканих Селин и Ферит.
Серкан: Явно се притесняваш да останеш насаме с мен. ... Защо го правиш?
Еда: За теб.
Серкан: Ти наистина си уникален човек , Еда.
Еда: Защо?
Серкан: Как да ти кажа, например, оставих всичко и дойдох тук. Караш ме да правя неща, които преди не бях правил. Как успяваш?
Еда: С хитрост. 😂
Серкан: И майка ми ли омгьоса така? Беше важно за мен. Ще ми се да имахме повече време, можех да излекувам клаустрофобията ти.
🤍
Серкан иска да върне жеста на Еда , с равен по важност жест. И ще успее. 🤍
Обаче така са го превели, че не се схваща какво иска да каже Серкан. Ето и другия вариант.
Скрит текст:

Еда разказва причината за фобията си.

Серкан: Ти си много силна и невероятна жена, Еда Йълдъз.

Ферит: Какво е общото между Еда и Селин?
Серкан: Нямат нищо общо.
😅
Еда: Селин, какво ти носи щастие в живота?
Селин: Малките неща.
Серкан: Извинявай, какво? Ти сериозно ли? С други думи не ти пука за почивки в замъци в Италия и специално изработени бижута. Извинявай,но стандартът ти е много висок. 😂
Селин: Все едно твоят не е , Серкан. 😏

Ферит: Еда , на теб какво ти носи най-голямо щастие в живота?
Еда: Красиво подредена ботаническа градина, бележка написана за мен и забавните торти, които правя с момичетата.
Серкан: Ти наистина ...както и да е.
Еда: Довърши си изречението. Довърши го. Не обичам така.
😅
Това е то "с твоите думи по твоята глава". 😅

Бонус: тези снимки са от сета на този епизод

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 249
mikipoli благодаря за прекрасния обзор на епизода.
Селин си мисли че като отговаря с отговори които Еда ще отговаря за "малките неща от живота че я правят щастлива" ще впечатли Серкан не е познала. Той вече е влюбен в Еда и каквото и да прави Селин няма да си върне Серкан.

# 250
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 251
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning

Мики Flowers Hibiscus за преговора!
Аз не гледам сериите по Лейдито /по Миси/ Grinning  с твоите преговори се информирам до къде са стигнали.
И пак ми е интересно и приятно да чета и гледам картинките! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 10:07 от Dilemi

# 252
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Нов пост от Мат в Инстаграм

https://www.instagram.com/p/CgK5pFUso2-/

mattmcgorry: От Мадрид до Барселона! 🥰Тази снимка ме разсмя много. 😂

Не бях виждал момчето си @thebursin от няколко години. Странно да си помисля, че 17-те години, в които се познаваме, са почти половината от живота ни. Обичам те мой приятелю!

# 253
  • София
Хайде момичета на коктейлите. Пожелавам ви един много лек и спокоен ден.

Марги, аз сигурно така ще си отида от този свят с оптимизъм, че няма да умра...   

Относно новините около нашите сладурчета, ми прави впечатление, че допреди 2 месеца ги бяха отписали. От известно време насам започнаха да циркулират новини, че двамата са се сдобрили. Имам чувството, че не случайно ги пускат. Онзи ден за първи път го потвърди един от много известните техни блогъри, който беше един от най-активните, които коментираха тяхната раздяла. Това е много показателно. Значи има доза истина в тази новина. Вече почти всички го коментират, като казват, че засега двамата не искат все още да се показват. Но се очаква скоро да го потвърдят. Явно искат известно време да не са под светлините на прожекторите. Твърди се, че са били на гости на родителите на Керем в Бодрум, по време на празниците в лятната им къща, където те бяха на почивка. На мен това ми допада и се моля да е истина. Вярвам в доброто и в щастливият край на всяка приказка, до доказване на противното. За мен чашата винаги е наполовина пълна.   

Керем днес е много активен в инстаграма.
Феновете обаче се ядосват на несъобразителните фенове, които в тази Covid вълна си позволяват да го прегръщат без маски и дори да го целуват. Една фенка пък е крайна. Тя позволява такива целувки по врата само на Ханде.

https://twitter.com/hanker_updates/status/1549292793184796672

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 13:53 от БлагаВест

# 254
Здравейте Animal Bee

Керем в туитър

Линде, и аз се радвам на оптимизма ти, но тези дни почвам да вярвам, че тримата испански братя започнаха да следват Ханде като рекламен трик... Кой е бил инициаторът не знам, но беше успешно, зашумя се...

Днешната ви тема е жълто и оранжево. 💛🧡
Скрит текст:
Символът на жълтия цвят е Слънцето, източникът на топлина и светлина, без който животът на Земята е невъзможен. Жълтият цвят изпълва с положителна енергия.
Жълтият цвят е топъл, той предизвиква положителни емоции при хората и се свързва най-вече с радост и щастие. Жълтият цвят спомага за засилването на мозъчната дейност и за подобряването на паметта.
Значението на жълтия цвят се използва активно в рекламата, тъй като човек помни повече време реклами, в които е използван този цвят.

По правило значението на оранжевия цвят се върти около игривост, ентусиазъм и екстровертност. Това е поразителен и екзотичен цвят в определени региони и някои хора го смятат за твърде наситен.

Оранжевото също е свързано с общителни, оригинални, активни и ентусиазирани хора. От по-малко желаната страна предизвиква чувство на отхвърляне. То е склонно да привлича твърде много внимание и може да предаде усещане за лекомислие.

Общи условия

Активация на акаунт